Johnpap175 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ξαφνικά σήμερα ο υπολογιστής άρχισε να μου πετάει artifacts κόκκινες γραμμές και έγινε η οθόνη γκρι και άλλες φορές ήταν σαν να μην έπαιρνε σήμα καθόλου αφού το έκανε αυτό.Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει,μου το έκανε κυρίως όταν έπαιζα αλλά και μια φορά στον chrome
odystam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Τι σύστημα έχεις? Μάλλον η κάρτα γραφικών πεθαίνει. Δοκίμασε με άλλη κάρτα (αν έχεις) ή δοκίμασε με τα intergrated graphics του cpu (αν υπάρχουν)
Johnpap175 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, odystam είπε Τι σύστημα έχεις? Μάλλον η κάρτα γραφικών πεθαίνει. Δοκίμασε με άλλη κάρτα (αν έχεις) ή δοκίμασε με τα intergrated graphics του cpu (αν υπάρχουν) Έχω pc με τα εξής specs:asus r9 280x i5-4690k 8gb ram και δυστυχώς δεν έχω άλλη κάρτα για δοκιμή απλά μου το κανε σε εντελώς τυχαίες στιγμές ενώ μέχρι χθες δεν υπήρχε κανένα θέμα
blitzNikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν χρειάζεσαι άλλη κάρτα για να τσεκάρεις. Ποιά είναι η μητρική σου? Η μητρική σου πρέπει να έχει ενσωματωμένη έξοδο dvi για οθόνη και ο επεξεργαστής σου έχει ενσωματωμένα γραφικά. 1
Leleouras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 νεκρό το pc σου πέταμα να πάρει άλλο πολύ γρήγορα p.s. τον επεξεργαστή τον θέλω. 😁
odystam Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι όπως σου απάντησαν και πιο πάνω ο επεξεργαστής σου έχει ενσωματωμένα γραφικά οπότε βγάλε το καλώδιο hdmi/vga/dvi και βάλτο στην θύρα της μητρικης σου. Η 280x καίει κάρβουνα οπότε πολύ πιθανό να χει χαλάσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα