alfeios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Στις 22/2/2019 στις 11:13 ΠΜ, VICKR είπε ξεκινησαν οι αποστολες των nfc wearables Αφου ξεκινησαν οι αποστολες, θα εχουν ξεκινησει και οι παραγγελίες. Πώς το παραγγελνουμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, alfeios είπε Αφου ξεκινησαν οι αποστολες, θα εχουν ξεκινησει και οι παραγγελίες. Πώς το παραγγελνουμε ; Αυτός που του το έστειλαν έχει επαγγελματική σχέση με την icard etc..... Να μην το γνωρίζεις...απίθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Αυτός που του το έστειλαν έχει επαγγελματική σχέση με την icard etc..... Να μην το γνωρίζεις...απίθανο Δεν το γνωρίζω. Αλλά αν είναι έτσι, είναι και αρμόδιος να απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, alfeios είπε Δεν το γνωρίζω. Αλλά αν είναι έτσι, είναι και αρμόδιος να απαντησει Δες την πρώτη σελίδα του παρόντος. Πιθανολογώ πως κάνει κάποιο είδος beta testing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Στις 22/9/2018 στις 8:12 ΜΜ, Doubt είπε Έχω την εφαρμογή τους σε Android κινητό, αλλά όσες φορές προσπάθησα να κάνω τη βιντεοκλήση για την ταυτοποίηση απέτυχε. και σε μενα ισχυει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris49 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, spartak1 είπε Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το leupay wallet Και τη μετάβαση στην Icard? Dear LeuPay Wallet users, A while ago we informed you that the iCard Digital Wallet was set to replace your LeuPay Wallet in the beginning of 2019. We’ve postponed the upgrade to iCard, because we want to make sure your upgrade from LeuPay Wallet to iCard is as smooth as possible. Please note that we will not apply fees for using your LeuPay Wallet until the upgrade is possible and you can use all its features as usual. We will inform you as soon as everything is up and running, so you can transfer your account to iCard Digital Wallet and take advantage of all the amazing features that it has to offer. Thank you for your patience and loyalty! All the best, LeuPay Wallet Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, alfeios είπε και σε μενα ισχυει αυτο Εγώ τα κατάφερα τελικά...δεν θυμάμαι αν το έκανα με wifi ή με 4G. Ίσως απλά να στάθηκα τυχερός και κάλεσα την κατάλληλη ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Αν σας βγάζει πως το internet είναι αδύναμο δοκιμάστε με 4G για να κάνετε την βιντεοκλήση για την ταυτόποιηση. Σχετικά με το NFC μπρελόκ. Όσοι θέλετε δωρεάν το NFC μπρελόκ μπορείτε να στείλετε έως την Πέμπτη 28/02/19 e-mail με θέμα: INSOMNIA - iCARD NFC WEARABLE στο [email protected] στο e-mail πρέπει να γράψετε το κινητό τηλέφωνο, το e-mail που έχετε δηλώσει στον iCard λογαριασμό σας και θα επικοινωνήσουν μαζί σας από την iCard. 4 ώρες πριν, Delas.46 είπε @VICKR ξέρεις τι θα παίζει με το ρολόι NFC? Στην εικόνα δείχνει το Apple Watch για αυτό ρωτάω. Μήπως θα είναι attachment που θα μπαίνει σε οποιοδήποτε ρολόι; από όσο γνωρίζω ένα απλό κλασικό ρολόι είναι το οποίο δείχνει ώρα, ημ/νια, έχει υποδοχή για να μπεί το τσιπάκι και θα βγαίνει σε διάφορα χρώματα. τώρα αν το αλλάξουν και λανσάρουν κανένα smartwatch δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, VICKR είπε από όσο γνωρίζω ένα απλό κλασικό ρολόι είναι το οποίο δείχνει ώρα, ημ/νια, έχει υποδοχή για να μπεί το τσιπάκι και θα βγαίνει σε διάφορα χρώματα. τώρα αν το αλλάξουν και λανσάρουν κανένα smartwatch δεν ξέρω. Άρα παραγγέλνωντας το, έρχετε η καρτούλα και το ρολόι λογικά. Ίσως είναι ένας λόγος να κάνω icard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Delas.46 είπε Άρα παραγγέλνωντας το, έρχετε η καρτούλα και το ρολόι λογικά. Ίσως είναι ένας λόγος να κάνω icard. τα ρολογια απο οσο ξερω δεν εχουν βγει ακομα. εδω καλα καλα ουτε τα μπρελοκ δεν εχουν στο site τους και τα στελνουν επιλεκτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, VICKR είπε τα ρολογια απο οσο ξερω δεν εχουν βγει ακομα. εδω καλα καλα ουτε τα μπρελοκ δεν εχουν στο site τους και τα στελνουν επιλεκτικα. Αν έχεις τον λόγο στην εταιρία, πρότεινε τους να φτοιάξουν λουράκι ή attachment για ρολόγια έτσι ώστε να μπορούμε να τα κουμπόνουμε στα smartwatch μας. Δεν υπάρχει άλλος που να το κάνει εκτός απο την Bpay με το loop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Αν έχεις τον λόγο στην εταιρία, πρότεινε τους να φτοιάξουν λουράκι ή attachment για ρολόγια έτσι ώστε να μπορούμε να τα κουμπόνουμε στα smartwatch μας. Δεν υπάρχει άλλος που να το κάνει εκτός απο την Bpay με το loop. το λουρακι αλλα ως wristband ειναι μεσα στα πλανα τους. παντως το μπρελοκ ειναι πολυ βολικο μιας και το βαζεις στα κλειδια τα οποια ολοι κουβαλαμε μαζι μας. το ρολοι δεν ξερω αν θα τους βγει. εγω πχ δεν αλλαζω ρολοι για να βαλω ενα το οποιο εχει nfc και ουτε φυσικα θα βαλω wristband μιας και φοραω ηδη wristband για να ξεκλειδωνω την πορτα του σπιτιου που ειναι με rfid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, VICKR είπε και ουτε φυσικα θα βαλω wristband μιας και φοραω ηδη wristband για να ξεκλειδωνω την πορτα του σπιτιου που ειναι με rfid You get my point. Και εγώ την έχω καταβρεί με το Amazfit Bip και για αυτό δεν πρόκειτε να αλλάξω ρολόι για ένα που να προσφέρει μόνο πληρωμές. Για αυτό μιλάω για σκέτο λουράκι ή attachment. Θα έιναι game changer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2019 στις 10:43 ΜΜ, SerMark είπε Καλησπέρα παίδες. Μόλις αυτές τις μέρες έβγαλα icard μαζί με πιστοποίηση στοιχείων και περιμένω να μου ρθει σε λίγες μέρες. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει τπτ που πρέπει να προσέξω που μπορεί να μου διαφεύγει. Είδα στα άλλα post πάντως που λένε ότι δεν φαίνεται να είναι τελείως αξιόπιστη. Ισχύει αυτό? Κάνα 300ευρω θέλω να χω μέσα για συναλλαγές σε pos κάθε τόσο. Παίζει να υπάρξει κάνα ρίσκο? Οι λόγοι για τους οποίους έβγαλα, ενώ έχω ήδη Revolut και N26, είναι - άμεσο top up με mc πειραιώς με προμήθεια 0.5%, ώστε αν θέλω, μπορώ άμεσα επίσης να στείλω στην revo μικροποσά (~100€) φθηνότερα από έμβασμα - προσφέρει Tap n Pay Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Nα σε ρωτήσω, στην πιστοποίηση στοιχείων, ποια έγγραφα τους έστειλες πέραν της ταυτοποίησης με την βίντεο κλήση ? Εγώ τους έδειξα την ταυτότητα κανονικά στη βιντεο κλήση και μετά μου ζήτησαν να στείλω δίπλωμα οδήγησης και λογαριασμό με διευθυνση Έστειλα το χάρτινο δίπλωμα και ενα banking statement , μου ζήτησαν να στείλω την δ/σνη στα Αγγλικα! και επίσης να τους στείλω φωτό διπλώματος οδήγησης με βιομετρικά στοιχεία ή διαβατήριο, κάτι που φυσικά δεν έχω. Έστειλα και email για το μπρελοκάκι, είναι καλή φάση! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από crossmo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, crossmo είπε Εγώ τους έδειξα την ταυτότητα κανονικά στη βιντεο κλήση και μετά μου ζήτησαν να στείλω δίπλωμα οδήγησης και λογαριασμό με διευθυνση Τι ταυτότητα έχεις; Έχει λατινικούς χαρακτήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα