@X@ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρώτησω κάτι σχετικά με την σύνδεση του τραπεζικού λογαριασμού μου της icard στη PayPal. Μπορείτε να μου πείτε για ποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω ανάληψη ( withdrawal) από το balance της PayPal στο λογαριασμό της Icard? Μου βγάζει μήνυμα ότι 'ορισμένες τράπεζες και κάρτες δεν δέχονται μεταφορες ακόμα' και έχει στην λίστα αυτήν το λογαριασμό της Icard. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, @X@ είπε Μου βγάζει μήνυμα ότι 'ορισμένες τράπεζες και κάρτες δεν δέχονται μεταφορες ακόμα' και έχει στην λίστα αυτήν το λογαριασμό της Icard. Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Ρώτησε την Ικαρντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@X@ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Το χω κάνει ήδη περιμένω απάντηση τους, έλεγα απλά αν κάποιος γνωρίζει τον λόγο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 η icard ανοιγει τον δρομο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Να μας λείπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, POS είπε η icard ανοιγει τον δρομο φαντάζομαι αντιδράσεις και απαξίωση, την ίδια στιγμή που το smartphone ειναι η φυσική προέκταση του χεριού. το λες και υποκρισία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, POS said: η icard ανοιγει τον δρομο Γραφικότητες. Το κινητό ούτως ή άλλως δεν το γλιτώνεις. Πάντα στην τσέπη μας θα είναι. Επίσης τι γίνεται όταν περνάς από έλεγχο αεροδρομίου από μεταλλικό ανιχνευτή ή από αξονικό τομογράφο κοκ? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Γραφικότητες. Το κινητό ούτως ή άλλως δεν το γλιτώνεις. Πάντα στην τσέπη μας θα είναι. Επίσης τι γίνεται όταν περνάς από έλεγχο αεροδρομίου από μεταλλικό ανιχνευτή ή από αξονικό τομογράφο κοκ? Δουλευει παντως ακομη και αν δεν εχεις το κινητο μαζι. Οπως οι σκετες icard μικρες πλαστικες καρτες με το κρυμμενο ανσωματωμενο τσιπακι. Τωρα για τους ανιχνευτες κλπ, θα βρουν τις λυσεις οταν μαζικοποιηθει το θεμα, πχ μαζι με το πιστοποιητικο εμβολιασμου covid, θα εχεις και το πιστοποιητικο εμφυτευσης 😜 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 δεν χρειαζεται το κινητο και στο αεροδρομιο δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, σαν dermal piercing ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Ηρθε καινουρια καρτα (ανανεωση), θυμιστε μου σε ποια ΑΤΜ αλλαζουμε το pin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα