stenlibi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Όταν μιλάω για εκβιασμό δεν εννοώ την επικαιροποίηση στοιχείων. Εννοώ την κίνηση τους να αδειάσουν τον λογαριασμό. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε πρίν γράψουμε κάτι.
POS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, stenlibi είπε Όταν μιλάω για εκβιασμό δεν εννοώ την επικαιροποίηση στοιχείων. Εννοώ την κίνηση τους να αδειάσουν τον λογαριασμό. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε πρίν γράψουμε κάτι. προφανώς αν δεν γινει η επικαιροποίηση εως την ταδε του ετους μπαινει συνδρομη και οταν αδειασει ο λογ/μος θα κλεισει.
stenlibi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Το προφανός που το στηρίζεις? Έχεις διαβάσει τους όρους της icard και το γράφει κάπου? Γιατί εγώ όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τπτ.
Doubt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, POS είπε προφανώς αν δεν γινει η επικαιροποίηση εως την ταδε του ετους μπαινει συνδρομη και οταν αδειασει ο λογ/μος θα κλεισει. Άσε τα "προφανώς" και δείξε μας που τα γράφει αυτά στους όρους χρήσης. (με πρόλαβε)
POS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 https://icard.com/en/terms-and-conditions-account (14.4, παράγραφοι V και VI)
stenlibi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Σε παραδέχομαι, εγώ δεν το είχα βρει. Οπότε πάω πάσο, όλα νόμιμα και ας μου ξίνισε εμένα. 1
Doubt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, POS είπε προφανώς αν δεν γινει η επικαιροποίηση εως την ταδε του ετους μπαινει συνδρομη και οταν αδειασει ο λογ/μος θα κλεισει. 8 ώρες πριν, POS είπε https://icard.com/en/terms-and-conditions-account (14.4, παράγραφοι V και VI) Αναφορά σε κείμενο v) In case the you have not given information as may be required by us within a stipulated period of time or there is good reason to suspect that you have provided false or insufficient information. The information requests may be sent to you at any time for KYC purposes including, but not only, during account opening or after the account opening, during or after an executed transaction. vi) If upon closing of the account, there is a remaining balance it will be withdrawn and kept into a Holding account. In case that you receive with us a refund or similar after we have closed the account, the amount of the refund will be kept in to the Holding account. In case of closed account with remaining balance, you are still entitled to receive back your funds to a payment account in compliance with the Agreement and after successfully completing our KYC procedure. Ούτε το ένα λέει, ούτε το άλλο. Αν του έστειλαν αίτημα για επικαιροποίηση ή όπως λέγεται και δεν ανταποκρίθηκε, αλλάζει το πράγμα. 1
stenlibi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Ναι μου είχαν στείλει αίτημα, η αλήθεια να λέγεται. Απλά το λάθος τους είναι ότι δεν σου ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στο μαιλ η στο chat. Σου λένε διάφορα κουλά περί fees και ιστορίες. Έκανα 3 μέρες να βγάλω άκρη.
Antonios2243 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Στις 10/10/2020 στις 4:40 ΜΜ, POS είπε τους στέλνεις email να στον κλείσουν θα τον εκλεινα επιτοπου αλλα εκανα τη βλακια για με την visa infinite και θα πρεπει να πληροσω
greekparot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Είχα πριν μερικά χρόνια λογαριασμό και κάρτα στην leupay και όταν άλλαξαν όνομα ή πουλήθηκε τέλος στην icard δεν είχα κάνει επιβεβαίωση στοιχείων κ τώρα που χρειάστηκα τον Iban πραγματοποίησα επιτυχώς την όλη διαδικασία. Είδα ότι δίνουν iban από Βουλγαρία της μορφής BG... Πήγα να ανοίξω και έναν δεύτερο λογαριασμό σε USD και μου λέει ότι δεν θα μπορώ να δέχομαι χρήματα σε αυτό το νόμισμα, παρόλα αυτά σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τον λογαριασμό. Έστειλα email και περιμένω διευκρινίσεις για το θέμα αυτό. Το ερώτημα μου είναι το εξής σε ποια εταιρεία / τράπεζα μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε USD; Η N26 το επιτρέπει ή κάποια άλλη;
Doubt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, greekparot είπε Πήγα να ανοίξω και έναν δεύτερο λογαριασμό σε USD και μου λέει ότι δεν θα μπορώ να δέχομαι χρήματα σε αυτό το νόμισμα, παρόλα αυτά σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τον λογαριασμό. Έστειλα email και περιμένω διευκρινίσεις για το θέμα αυτό. Το ερώτημα μου είναι το εξής σε ποια εταιρεία / τράπεζα μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε USD; Η N26 το επιτρέπει ή κάποια άλλη; Για να δέχεσαι όπως γράφεις, νομίζω μόνο Transferwise, νυν σκέτο Wise. 1 1
Hapatingo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 hour ago, greekparot said: Το ερώτημα μου είναι το εξής σε ποια εταιρεία / τράπεζα μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε USD; Η N26 το επιτρέπει ή κάποια άλλη; Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις. Εάν αλλάζεις χρήματα σε νόμισμα δολαρίου εντός ΕΕ, τότε καλύπτεσαι από revolut, zen, vivid οι οποίες παρέχουν iban δολαρίου. Εάν αλλάζεις δολάρια με Αμερική τότε η TransferWise/ Wise είναι ο καλύτερος και πιο επαγγελματικός τρόπος.
greekparot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις. Εάν αλλάζεις χρήματα σε νόμισμα δολαρίου εντός ΕΕ, τότε καλύπτεσαι από revolut, zen, vivid οι οποίες παρέχουν iban δολαρίου. Εάν αλλάζεις δολάρια με Αμερική τότε η TransferWise/ Wise είναι ο καλύτερος και πιο επαγγελματικός τρόπος. Εγώ θα λαμβάνω $. Και σκέφτηκα να ανοίξω δύο Iban στην icard έναν σε eur και έναν σε usd. Εγώ θα δίνω τον usd Iban στον αποστολέα θα λαμβάνω τα χρήματα κ από εκεί είχα σκοπό να τα μεταφέρω στον eur Iban με πραγματική ισοτιμία για να μπορώ να τα κάνω ανάληψη δια μέσου της χρεωστικής τους κάρτας. Σκέφτηκα αυτήν την λύση διότι εάν δώσω τον Iban της Εθνικής Τράπεζας που έχω όταν φτάσουν τα χρήματα σε $ πιστεύω θα χάσω πολλά χρήματα από προμήθειες και ισοτιμίες. Δεν το γνωρίζω καλά το τραπεζικό σύστημα. Εάν υπάρχει κάποια άλλη λύση προσιτή γι'αυτό που θέλω να κάνω είμαι εδώ για να σας ακούσω ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Hapatingo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Just now, greekparot said: Εγώ θα λαμβάνω $. Και σκέφτηκα να ανοίξω δύο Iban στην icard έναν σε eur και έναν σε usd. Εγώ θα δίνω τον usd Iban στον αποστολέα θα λαμβάνω τα χρήματα κ από εκεί είχα σκοπό να τα μεταφέρω στον eur Iban με πραγματική ισοτιμία για να μπορώ να τα κάνω ανάληψη δια μέσου της χρεωστικής τους κάρτας. Σκέφτηκα αυτήν την λύση διότι εάν δώσω τον Iban της Εθνικής Τράπεζας που έχω όταν φτάσουν τα χρήματα σε $ πιστεύω θα χάσω πολλά χρήματα από προμήθειες και ισοτιμίες. Δεν το γνωρίζω καλά το τραπεζικό σύστημα. Εάν υπάρχει κάποια άλλη λύση προσιτή γι'αυτό που θέλω να κάνω είμαι εδώ για να σας ακούσω ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Εάν τα χρήματα έρχονται από Ευρώπη τότε revolut, zen, vivid. Εάν έρχονται από Αμερική τότε TransferWise. 1 1
greekparot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 23 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εάν τα χρήματα έρχονται από Ευρώπη τότε revolut, zen, vivid. Εάν έρχονται από Αμερική τότε TransferWise. Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα