Προς το περιεχόμενο

iCARD Wallet

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν μιλάω για εκβιασμό δεν εννοώ την επικαιροποίηση στοιχείων. Εννοώ την κίνηση τους να αδειάσουν τον λογαριασμό. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε πρίν γράψουμε κάτι.

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, stenlibi είπε

Όταν μιλάω για εκβιασμό δεν εννοώ την επικαιροποίηση στοιχείων. Εννοώ την κίνηση τους να αδειάσουν τον λογαριασμό. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε πρίν γράψουμε κάτι.

προφανώς αν δεν γινει η επικαιροποίηση εως την ταδε του ετους μπαινει συνδρομη και οταν αδειασει ο λογ/μος θα κλεισει.

Δημοσ.

Το προφανός που το στηρίζεις? Έχεις διαβάσει τους όρους της icard και το γράφει κάπου? Γιατί εγώ όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τπτ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, POS είπε

προφανώς αν δεν γινει η επικαιροποίηση εως την ταδε του ετους μπαινει συνδρομη και οταν αδειασει ο λογ/μος θα κλεισει.

Άσε τα "προφανώς" και δείξε μας που τα γράφει αυτά στους όρους χρήσης.

(με πρόλαβε)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, POS είπε

8 ώρες πριν, POS είπε

https://icard.com/en/terms-and-conditions-account (14.4, παράγραφοι V και VI)

Αναφορά σε κείμενο

v) In case the you have not given information as may be required by us within a stipulated period of time or there is good reason to suspect that you have provided false or insufficient information. The information requests may be sent to you at any time for KYC purposes including, but not only, during account opening or after the account opening, during or after an executed transaction.

vi) If upon closing of the account, there is a remaining balance it will be withdrawn and kept into a Holding account. In case that you receive with us a refund or similar after we have closed the account, the amount of the refund will be kept in to the Holding account. In case of closed account with remaining balance, you are still entitled to receive back your funds to a payment account in compliance with the Agreement and after successfully completing our KYC procedure.

Ούτε το ένα λέει, ούτε το άλλο.

Αν του έστειλαν αίτημα για επικαιροποίηση ή όπως λέγεται και δεν ανταποκρίθηκε, αλλάζει το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μου είχαν στείλει αίτημα, η αλήθεια να λέγεται. Απλά το λάθος τους είναι ότι δεν σου ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στο μαιλ η στο chat. Σου λένε διάφορα κουλά περί fees και ιστορίες. Έκανα 3 μέρες να βγάλω άκρη. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 10/10/2020 στις 4:40 ΜΜ, POS είπε

τους στέλνεις email να στον κλείσουν

θα τον εκλεινα επιτοπου αλλα εκανα τη βλακια για με την visa infinite και θα πρεπει να πληροσω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχα πριν μερικά χρόνια λογαριασμό και κάρτα στην leupay και όταν άλλαξαν όνομα ή πουλήθηκε τέλος στην icard δεν είχα κάνει επιβεβαίωση στοιχείων κ τώρα που χρειάστηκα τον Iban πραγματοποίησα επιτυχώς την όλη διαδικασία. Είδα ότι δίνουν iban από Βουλγαρία της μορφής BG...

Πήγα να ανοίξω και έναν δεύτερο λογαριασμό σε USD και μου λέει ότι δεν θα μπορώ να δέχομαι χρήματα σε αυτό το νόμισμα, παρόλα αυτά σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τον λογαριασμό. Έστειλα email και περιμένω διευκρινίσεις για το θέμα αυτό.

Το ερώτημα μου είναι το εξής σε ποια εταιρεία / τράπεζα μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε USD; Η N26 το επιτρέπει ή κάποια άλλη;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, greekparot είπε

Πήγα να ανοίξω και έναν δεύτερο λογαριασμό σε USD και μου λέει ότι δεν θα μπορώ να δέχομαι χρήματα σε αυτό το νόμισμα, παρόλα αυτά σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τον λογαριασμό. Έστειλα email και περιμένω διευκρινίσεις για το θέμα αυτό.

Το ερώτημα μου είναι το εξής σε ποια εταιρεία / τράπεζα μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε USD; Η N26 το επιτρέπει ή κάποια άλλη;

Για να δέχεσαι όπως γράφεις, νομίζω μόνο Transferwise, νυν σκέτο Wise.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, greekparot said:

Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις. 
Εάν αλλάζεις χρήματα σε νόμισμα δολαρίου εντός ΕΕ, τότε καλύπτεσαι από revolut, zen, vivid οι οποίες παρέχουν iban δολαρίου. 
Εάν αλλάζεις δολάρια με Αμερική τότε η TransferWise/ Wise είναι ο καλύτερος και πιο επαγγελματικός τρόπος.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις. 
Εάν αλλάζεις χρήματα σε νόμισμα δολαρίου εντός ΕΕ, τότε καλύπτεσαι από revolut, zen, vivid οι οποίες παρέχουν iban δολαρίου. 
Εάν αλλάζεις δολάρια με Αμερική τότε η TransferWise/ Wise είναι ο καλύτερος και πιο επαγγελματικός τρόπος.

Εγώ θα λαμβάνω $. Και σκέφτηκα να ανοίξω δύο Iban στην icard έναν σε eur και έναν σε usd. Εγώ θα δίνω τον usd Iban στον αποστολέα θα λαμβάνω τα χρήματα κ από εκεί είχα σκοπό να τα μεταφέρω στον eur Iban με πραγματική ισοτιμία για να μπορώ να τα κάνω ανάληψη δια μέσου της χρεωστικής τους κάρτας. Σκέφτηκα αυτήν την λύση διότι εάν δώσω τον Iban της Εθνικής Τράπεζας που έχω όταν φτάσουν τα χρήματα σε $ πιστεύω θα χάσω πολλά χρήματα από προμήθειες και ισοτιμίες. Δεν το γνωρίζω καλά το τραπεζικό σύστημα. Εάν υπάρχει κάποια άλλη λύση προσιτή γι'αυτό που θέλω να κάνω είμαι εδώ για να σας ακούσω :)

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.
Just now, greekparot said:

Εγώ θα λαμβάνω $. Και σκέφτηκα να ανοίξω δύο Iban στην icard έναν σε eur και έναν σε usd. Εγώ θα δίνω τον usd Iban στον αποστολέα θα λαμβάνω τα χρήματα κ από εκεί είχα σκοπό να τα μεταφέρω στον eur Iban με πραγματική ισοτιμία για να μπορώ να τα κάνω ανάληψη δια μέσου της χρεωστικής τους κάρτας. Σκέφτηκα αυτήν την λύση διότι εάν δώσω τον Iban της Εθνικής Τράπεζας που έχω όταν φτάσουν τα χρήματα σε $ πιστεύω θα χάσω πολλά χρήματα από προμήθειες και ισοτιμίες. Δεν το γνωρίζω καλά το τραπεζικό σύστημα. Εάν υπάρχει κάποια άλλη λύση προσιτή γι'αυτό που θέλω να κάνω είμαι εδώ για να σας ακούσω :)

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Εάν τα χρήματα έρχονται από Ευρώπη τότε revolut, zen, vivid. 
Εάν έρχονται από Αμερική τότε TransferWise.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Εάν τα χρήματα έρχονται από Ευρώπη τότε revolut, zen, vivid. 
Εάν έρχονται από Αμερική τότε TransferWise.

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...