Προς το περιεχόμενο

iCARD Wallet

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχω κάποια χρήματα στο wallet; Μπορώ να κάτω μεταφορά σε μια κάρτα μου; Πως Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για αγορές ;;

Δημοσ.
Στις 10/8/2020 στις 3:58 ΜΜ, ALXIOA είπε

Αν έχω κάποια χρήματα στο wallet; Μπορώ να κάτω μεταφορά σε μια κάρτα μου; Πως Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για αγορές ;;

Σε καρτα δεν μπορεις

Μπορεις ομως να τα μεταφερεις σε τραπεζικο λογαριασμό ΙΒΑΝ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1ο καταστημα icard

🎯 The first, interactive #iCard center opened today. 📲 It is located in Sofia, Mladost 4. This one-of-a-kind open office will enable people to see and test all iCard products - digital wallet, debit and virtual cards, NFC keychains and more. The center will be open every day from 10 pm. 🎉 🎉 🎉 🎉

A5AA2E4D-C13A-4C0A-86A2-7FC59A2ECC58.jpeg

659069B3-9895-4896-BF5F-14BFD5D494B7.jpeg

87680B2D-A1A3-456A-9635-79E5FB538E28.jpeg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μας τα λένε καλά εκεί στην Icard. Είχα κάτι ψηλά και χθες μπήκα να στειλω λεφτά στην κάρτα. Βλέπω μηδέν υπόλοιπο τα ψηλά είχαν κάνει φτερά. Τους έστειλα μνμ στο chat και μου απάντησαν ότι τα πήραν αυτοί σαν προμήθεια!!! Έχω στείλει mail και περιμένω απάντηση δεν είναι για τα λεφτά 2.71 € ήταν αλλά με πειράζει η κοροϊδία.

20201010_095034.jpg

20201010_094854.jpg

Επεξ/σία από stenlibi
Δημοσ.

Τον έχω μηδενίσει το λογαριασμό εδώ και καιρό και επέλεξα να μην εκδοθεί νέα κάρτα σε αντικατάσταση αυτής που λήγει. Κάποια στιγμή θα βγάλω και την εφαρμογή και

ryan gosling goodbye GIF by The Late Show With Stephen Colbert

Δημοσ.

Μαλλον εχουν καποιο fee στα ψιλα γραμματα για μη-χρηση, δηλ. οταν δεν την χρησιμοποιεις για καποιο καιρο πχ ενα χρονο, χρεωνουν καποιο ποσο πχ 5 ευρω και ετσι μηδενιζονται τα μικρουπολοιπα. Ενταξει, αν σκεφτουμε τι ισχυει τοσα χρονια με τα καρτοκινητα μας εδω στην Ελλαδα, δεν ειναι και καμια εκπληξη.

Αλλα καλο ειναι να το ξερουμε απο πριν, οποιος ξερει ακριβως τι ισχυει, ας ενημερωσει την κοινοτητα.

Δημοσ.

λογικο ειναι. θα συντηρουν λογαριασμους πελατων χωρις να κινουνται ;

για ποιο λογο τοτε να τους εχουν πελατες ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, POS είπε

Μπράβο

Αν γνωρίζεις πως κλείνουμε το λογαριασμό τελείως, ενημέρωσε.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μπράβο

Αν γνωρίζεις πως κλείνουμε το λογαριασμό τελείως, ενημέρωσε.

τους στέλνεις email να στον κλείσουν

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, POS είπε

Να σε ενημερώσω λοιπόν POS ότι ο λογαριασμός δεν έχει κινηθεί από τα τέλη Μαρτίου και μετά. Να συμφωνήσω μαζί σου για την οικονομία της κουβέντας, ότι έπρεπε να μηδενιστεί. Δεν θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο αυτό στους όρους τους? Η έστω να στείλουν ένα προειδοποιητικό mail, από το να πάρουν με το έτσι θέλω τα λεφτά!!!

Δημοσ.

Επειδή εγώ το έκανα το βήμα κι έστειλα το μειλ, ορίστε η απάντηση.

Αναφορά σε κείμενο

We are sorry to hear that iCard Digital Wallet didn’t meet your expectations. We can close the account, however, please tell us why do you want to cancel it? Below you can find all the great features iCard offers, that we hope can change your mind.

• No monthly or annual maintenance fees at all. Real-time updates after every purchase.
  • 2 FREE virtual Mastercard and Visa for every online service, subscription or even single payment. Start shopping safely online.
  • Free iCard Visa to spend your money, accepted worldwide and managed with a tap!
  • Store your loyalty cards in your phone and never miss out on any points, discounts or benefits.
  • Send virtual giftcards with your own photo and personal message.
  • Contactless payments with your phone. Tap and pay anywhere.
  • Spend and send money instantly abroad.
  • Make and receive payments from any traditional bank with your personal iCard IBAN upon completing your verification.

And don’t forget, that your digital wallet is free even after the first year. There are also no minimum balance requirements.

We will be more than happy to answer all your questions, just reply with your sincere feedback.

Please get your time to consider your decision and let us know if you still want to close your iCard account.

Please also provide us with your client number and the registered telephone number.

Kind Regards,
iCard Team
Customer Support

Δημοσ.
Στις 10/10/2020 στις 6:21 ΜΜ, Doubt είπε

Επειδή εγώ το έκανα το βήμα κι έστειλα το μειλ, ορίστε η απάντηση.

Αυτοί δεν είχαν πει ότι θα χρεώνουν το μήνα, δεν θυμάμαι για ποιο λόγο και πότε. Και γω τον έκλεισα. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι νομίζουν οτι θα κάτσεις να πληρώσεις fees του τύπου συντήρηση καρτας , ή fee αν δεν κινεις τον λογαριασμό.. και μάλιστα για free plan την ώρα που άλλοι στα δίνουν τζαμπα

Αστείοι τουλάχιστον 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από πολλά μαιλ μου επέστρεψαν τα χρήματα. Όλο αυτό έγινε γιατί είχε λήξει το παλιό διαβατήριο μου και δεν τους είχα στείλει το νέο. Σαν ένα είδος τιμωρίας η εκβιασμού από τι κατάλαβα. Τους το έστειλα και όλα καλά. Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν παγώσει τον λογαριασμό και όχι να τον μηδενίσουν με το έτσι θέλω. 

Edit:Επειδή διαβάζω για λογαριασμό που δεν κινείτε! Να πω ότι, ο λογαριασμός είχε εκδοθεί από την εποχή της LeuPay. Η μόνη περίοδος που δεν κινήθηκε είναι από το Μάρτιο έως τώρα. Μια χαρά είχε κινηθεί ο λογαριασμός όλο το προηγούμενο διάστημα. Και δεν μιλάω για μικροποσά!!

Επεξ/σία από stenlibi
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι εκβισμος. επικαιροποιηση στοιχειων λεγεται και ειναι υποχρεωμενοι να την κανουν (οπως ολα τα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα και fintech) καθε Χ χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...