alfeios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, equi1908 είπε Να κάνω μία ερώτηση για όποιον ξέρει. Αν καταλαβαίνω σωστά, σε περίπτωση που δεν έχω υπόλοιπο στο wallet και πληρώνω με τις συνδεδεμένες κάρτες, με χρεώνει 0,50% σε κάθε συναλλαγή. Αν έχω υπόλοιπο στο wallet σε αντίστοιχες πληρωμές δεν χρεώνει προμήθεια?? Ίσως κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ. Αν δεν έχεις υπόλοιπο στο wallet τι πληρωμές μπορείς να κάνεις με τις συνδεδεμένες κάρτες; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, alfeios είπε Αν δεν έχεις υπόλοιπο στο wallet τι πληρωμές μπορείς να κάνεις με τις συνδεδεμένες κάρτες; Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά πρέπει να είναι όπως με την Curve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά πρέπει να είναι όπως με την Curve. Οταν πληρωνεις με ηλεκτρονική ή φυσική iCard ή το μπρελόκ ή ΜΌΝΟΝ όταν πληρώνεις με το τηλέφωνο μέσω NFC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, alfeios είπε Οταν πληρωνεις με ηλεκτρονική ή φυσική iCard ή το μπρελόκ ή ΜΌΝΟΝ όταν πληρώνεις με το τηλέφωνο μέσω NFC? Δε γνωρίζω...περίμενε να μας πει ο αντιπρόσωπος.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Δε γνωρίζω...περίμενε να μας πει ο αντιπρόσωπος.😁 Γιατί μια φορά που προσπάθησα να πληρωσω με το μπρελόκ και δεν υπήρχε επαρκές υπόλοιπο, απορρίφθηκε η συναλλαγή. Και αυτό βέβαια ήταν απολύτως φυσικό επειδή δεν είναι πιστωτική κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Doubt είπε Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά πρέπει να είναι όπως με την Curve. Δεν ειναι όπως η curve. Είναι όπως η revolut. Πρέπει να έχεις χρήματα μέσα για να εγκριθεί η συναλλαγή. Αν δεν έχεις φορτωνεις μέσω κάρτας ή εμβάσματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, spartak1 είπε Δεν ειναι όπως η curve. Είναι όπως η revolut. Πρέπει να έχεις χρήματα μέσα για να εγκριθεί η συναλλαγή. Αν δεν έχεις φορτωνεις μέσω κάρτας ή εμβάσματος Αυτο ξερω κι εγω. τι να εννοει ομως ο φιλος που εγραψε Αναφορά σε κείμενο Να κάνω μία ερώτηση για όποιον ξέρει. Αν καταλαβαίνω σωστά, σε περίπτωση που δεν έχω υπόλοιπο στο wallet και πληρώνω με τις συνδεδεμένες κάρτες, με χρεώνει 0,50% σε κάθε συναλλαγή. Αν έχω υπόλοιπο στο wallet σε αντίστοιχες πληρωμές δεν χρεώνει προμήθεια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, alfeios είπε Αυτο ξερω κι εγω. τι να εννοει ομως ο φιλος που εγραψε Εννοεί αυτο που ξέρεις αλλά το διατυπωσε λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 αν δεν υπαρχουν φραγκα στον λογ/μο δεν γινεται συναλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, spartak1 είπε Εννοεί αυτο που ξέρεις αλλά το διατυπωσε λάθος. 9 λεπτά πριν, VICKR είπε αν δεν υπαρχουν φραγκα στον λογ/μο δεν γινεται συναλλαγή. Σωστα. ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Υπάρχει μήπως οποιοσδήποτε τρόπος για δωρεάν top up της κάρτας? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Greg9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Greg9 είπε Καλημέρα, Υπάρχει μήπως οποιοσδήποτε τρόπος για δωρεάν top up της κάρτας? Με τραπεζικό έμβασμα αν στείλεις από τράπεζα που δε σε χρεώνει το έμβασμα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από spartak1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 4 hours ago, Greg9 said: Καλημέρα, Υπάρχει μήπως οποιοσδήποτε τρόπος για δωρεάν top up της κάρτας? Με PaySend ως έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ παιδιά. Έμβασμα μέσω Revolut θα είμαι κομπλέ λογικά Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Greg9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα