Προς το περιεχόμενο

iCARD Wallet

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mjohn είπε

Σε Ευχαριστω πολυ

Εγω και το mail που παράγγειλα nfc μπρελόκ και σε άλλες 3 περιπτώσεις που χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί τους, τους έστελνα Mail στα ελληνικά. Όλες τις φορές απαντούσαν στα αγγλικά αυτοί και ανταπαντουσα εγώ και πάλι στα ελληνικά. Ποτέ δεν με ρώτησαν τι εννοώ, ούτε ζήτησαν να γράψω αγγλικά. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alfeios είπε

Εγω και το mail που παράγγειλα nfc μπρελόκ και σε άλλες 3 περιπτώσεις που χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί τους, τους έστελνα Mail στα ελληνικά. Όλες τις φορές απαντούσαν στα αγγλικά αυτοί και ανταπαντουσα εγώ και πάλι στα ελληνικά. Ποτέ δεν με ρώτησαν τι εννοώ, ούτε ζήτησαν να γράψω αγγλικά. 

Ναι το ξέρω ότι δέχονται και ελληνικά , απλά έχω μάθει ότι κανουν περισσότερο χρόνο να απαντήσουν γιατί το στέλνουν σε άλλο τμήμα που ασχολούνται με εκτός αγγλικών αιτήματα κτλ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mjohn είπε

Ναι το ξέρω ότι δέχονται και ελληνικά , απλά έχω μάθει ότι κανουν περισσότερο χρόνο να απαντήσουν γιατί το στέλνουν σε άλλο τμήμα που ασχολούνται με εκτός αγγλικών αιτήματα κτλ

Ίσως. Περισσότερες ώρες κάνουν. Όχι περισσότερες μερες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 21/5/2019 στις 1:11 ΠΜ, Hapatingo είπε

Πάντως η iCard έχει regional manager στην χώρα μας. 😊

δεν εχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ είχα κάνει ταυτοποίηση μου την διέγραψαν και φαίνεται σαν να μην έχω κάνει ποτέ και έχω και 1 ευρώ μέσα στον λογαριασμό. Για ποιον λόγο? 

Επεξ/σία από likos_de
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, likos_de είπε

Ενώ είχα κάνει ταυτοποίηση μου την διέγραψαν και φαίνεται σαν να μην έχω κάνει ποτέ και έχω και 1 ευρώ μέσα στον λογαριασμό. Για ποιον λόγο? 

Να το ρωτησεις

Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος από την ιστοσελίδα τους click εκεί που ξεχνάμε τον κωδικό, που κανονικά έρχεται email όπου σε ενημερώνει πως να δηλώσεις καινούργιο κωδικό και να μην του έρχεται το email ? Προσπάθησα δυο φορές τίποτα, δεν μου έρχεται email και ούτε στα spam έχει πάει γιατί το τσέκαρα και εκεί.

Έχει συμβεί σε κάποιον να μην του έρχεται το email ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imazehost είπε

Έχει κάνει κάποιος από την ιστοσελίδα τους click εκεί που ξεχνάμε τον κωδικό, που κανονικά έρχεται email όπου σε ενημερώνει πως να δηλώσεις καινούργιο κωδικό και να μην του έρχεται το email ? Προσπάθησα δυο φορές τίποτα, δεν μου έρχεται email και ούτε στα spam έχει πάει γιατί το τσέκαρα και εκεί.

Έχει συμβεί σε κάποιον να μην του έρχεται το email ?

Στην εφαρμογη προσπαθεις ή στο web?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, spartak1 είπε

Στην εφαρμογη προσπαθεις ή στο web?

Έλα άκυρο κατάλαβα γιατί ρωτάς γιατί μου απάντησαν. Ο Κωδικός αφορά μόνο το app του κινητού και μόνο από εκεί μπορούμε να μπούμε. Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

Δημοσ.
20 ώρες πριν, VICKR είπε

κανει δουλιτσα η icard: https://kappanews.gr

Τελικά κούτσα κούτσα θα μας κερδίσει όλους. Με χθεσινή τους αναβάθμιση πρόσθεσαν μια νέα δυνατότητα με QR Code, δηλαδή εάν π.χ. έρθει ένας deliveras και το κατάστημά τους έχει icard σκανάρει επιτόπου το QR Code από το δικό σου κινητό βάζετε το ποσό και άμεσα τον πληρώνετε. Πολύ μεγάλη ευκολία και ταχύτητα. Αυτό που θέλω να τους ρωτήσω εάν έχουν την δυνατότητα να γίνεται split το ποσό και να το μοιράζεις στις διαφορετικές σου κάρτες για να έχει ο χρήστης κάθε κάρτας το δικό του υπόλοιπο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, imazehost είπε

Τελικά κούτσα κούτσα θα μας κερδίσει όλους. Με χθεσινή τους αναβάθμιση πρόσθεσαν μια νέα δυνατότητα με QR Code, δηλαδή εάν π.χ. έρθει ένας deliveras και το κατάστημά τους έχει icard σκανάρει επιτόπου το QR Code από το δικό σου κινητό βάζετε το ποσό και άμεσα τον πληρώνετε. Πολύ μεγάλη ευκολία και ταχύτητα. Αυτό που θέλω να τους ρωτήσω εάν έχουν την δυνατότητα να γίνεται split το ποσό και να το μοιράζεις στις διαφορετικές σου κάρτες για να έχει ο χρήστης κάθε κάρτας το δικό του υπόλοιπο.

τι εννοεις να εχει το καταστημα του icard ? εκτος αν εννοεις τους business λογαριασμους που παρεχουν

Δημοσ.
Στις 8/6/2019 στις 12:14 ΜΜ, VICKR είπε

τι εννοεις να εχει το καταστημα του icard ? εκτος αν εννοεις τους business λογαριασμους που παρεχουν

Σωστά

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ουτε καρτες, ουτε μετρητα στην παραλια... 

https://ddwj9.app.goo.gl/Wkrv

728F0BC0-3D57-47A3-8BC2-78EC0D344C01.jpeg

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...