Προς το περιεχόμενο

iCARD Wallet

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imazehost είπε

Μόλις τώρα διάβασα ανακοίνωση της icard που μπορούμε να ζητήσουμε και να μας στείλουν δωρεάν για τα κλειδιά μπρελοκ το NFC οπότε πήγαινε στείλε ένα email δώσε τα στοιχεία σου να στο στείλουν 5-10 ημέρες θα το έχεις. Ευκαιρία είναι αφού τα δίνουν δωρεάν και άστο να υπάρχει. 

Που την είδες την ανακοινωση;

Δημοσ.

Έχω nfc στο κινητό μου και άρχισα από σήμερα να το χρησιμοποιώ.

Απ ότι καταλαβαίνω η 'tap n pay' κάρτα είναι διαφορετική απ τις υπόλοιπες, έχει διαφορετικό αριθμό δηλαδή απ τις υπόλοιπες.

Το pin της όμως ποιο είναι; :P ή δεν έχει; ή είναι ίδιο με της φυσικής κάρτας που έχω; πείτε μια αν ξέρετε μην πάω να πληρώσω καμιά μέρα και γίνω ρεζίλι!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Έχω nfc στο κινητό μου και άρχισα από σήμερα να το χρησιμοποιώ.

Απ ότι καταλαβαίνω η 'tap n pay' κάρτα είναι διαφορετική απ τις υπόλοιπες, έχει διαφορετικό αριθμό δηλαδή απ τις υπόλοιπες.

Το pin της όμως ποιο είναι; :P ή δεν έχει; ή είναι ίδιο με της φυσικής κάρτας που έχω; πείτε μια αν ξέρετε μην πάω να πληρώσω καμιά μέρα και γίνω ρεζίλι!

Άνοιξε την εφαρμογή. 

Κάνε κλικ πάνω στην καταχώρηση του μπρελοκ

Πάτησε pin

Δώσε κωδικό ή δακτυλικο αποτύπωμα. 

Θα δεις το PIN

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alfeios είπε

Άνοιξε την εφαρμογή. 

Κάνε κλικ πάνω στην καταχώρηση του μπρελοκ

Πάτησε pin

Δώσε κωδικό ή δακτυλικο αποτύπωμα. 

Θα δεις το PIN

Αν εννοείς να πάω στο '+' -> NFC wearable -> activate

Αυτό δεν λειτουργεί γιατί μου ζητάει να καταχωρίσω τον κωδικό της nfc συσκευής που δεν τον έχω. Λογικά αυτό είναι μόνο για τα αξεσουάρ.

Εγώ για να πληρώσω ανοίγω το nfc της συσκευής -> πατάω tap n pay -> δίνω αποτύπωμα -> πληρώνω

Υποθέτω πως είτε θα έρθει σε sms όταν χρειαστεί είτε δεν ζητάει ποτέ pin μ αυτό τον τρόπο μιας και την επαλήθευση ταυτότητας την κάνει το κινητό  όταν δίνω το αποτύπωμα/κωδικό για να προχωρήσω στην πληρωμή

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Αν εννοείς να πάω στο '+' -> NFC wearable -> activate

Αυτό δεν λειτουργεί γιατί μου ζητάει να καταχωρίσω τον κωδικό της nfc συσκευής που δεν τον έχω. Λογικά αυτό είναι μόνο για τα αξεσουάρ.

Εγώ για να πληρώσω ανοίγω το nfc της συσκευής -> πατάω tap n pay -> δίνω αποτύπωμα -> πληρώνω

Υποθέτω πως είτε θα έρθει σε sms όταν χρειαστεί είτε δεν ζητάει ποτέ pin μ αυτό τον τρόπο μιας και την επαλήθευση ταυτότητας την κάνει το κινητό  όταν δίνω το αποτύπωμα/κωδικό για να προχωρήσω στην πληρωμή

Όχι. Αν έχεις ενεργοποιήσει το μπρελόκ θα το βλέπεις κάτω από τις κάρτες. Εκεί λέω να κάνεις κλικ

Screenshot_2019-05-15-19-18-45-638_eu.mobile.icard.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, imazehost είπε

Μόλις τώρα διάβασα ανακοίνωση της icard που μπορούμε να ζητήσουμε και να μας στείλουν δωρεάν για τα κλειδιά μπρελοκ το NFC οπότε πήγαινε στείλε ένα email δώσε τα στοιχεία σου να στο στείλουν 5-10 ημέρες θα το έχεις. Ευκαιρία είναι αφού τα δίνουν δωρεάν και άστο να υπάρχει.

[email protected]

Δεν έχω κάτι να χάσω, οπότε έστειλα.

Αν έχω απάντηση θα ενημερώσω.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ετοιμάζεται συνεργασία Apple Pay - iCard.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VICKR είπε

ετοιμάζεται συνεργασία Apple Pay - iCard.

Δεν έχω ούτε IPhone ούτε icard αλλά χαίρομαι γιατί το να έχουμε πολλές επιλογές μόνο καλό κάνει.

Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 10:01 ΜΜ, Doubt είπε

[email protected]

Δεν έχω κάτι να χάσω, οπότε έστειλα.

Αν έχω απάντηση θα ενημερώσω.

Άργησαν λίγο, αλλά απάντησαν θετικά και μάλιστα θα φτάσει υποτίθεται αύριο με κούριερ.

charlie day ok GIF

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagstef είπε

😎πηγή;

ειδα ενα οραμα... για να δουμε, θα βγει.😉

Δημοσ.

29 λεπτά πριν, Doubt είπε

Άργησαν λίγο, αλλά απάντησαν θετικά και μάλιστα θα φτάσει υποτίθεται αύριο με κούριερ.

charlie day ok GIF

Αν θελεις , μπορεις να μου πεις τι ακριβώς τους έγραψες στο mail για να στο στείλουν ?

Ευχαριστω

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mjohn είπε

Αν θελεις , μπορεις να μου πεις τι ακριβώς τους έγραψες στο mail για να στο στείλουν ?

Ευχαριστω

Hi there

I have an account with you, my name is

And I am in Athens Greece

I was wondering if you could send me the NFC keychain, no charge.

(free of charge)

It looks useful.

Thank you

My address

Από το email που τους έχεις δώσει (για να μη σε ψάχνουν)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Hi there

I have an account with you, my name is

And I am in Athens Greece

I was wondering if you could send me the NFC keychain, no charge.

(free of charge)

It looks useful.

Thank you

My address

Από το email που τους έχεις δώσει (για να μη σε ψάχνουν)

Σε Ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...