spartak1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, imazehost είπε Μόλις τώρα διάβασα ανακοίνωση της icard που μπορούμε να ζητήσουμε και να μας στείλουν δωρεάν για τα κλειδιά μπρελοκ το NFC οπότε πήγαινε στείλε ένα email δώσε τα στοιχεία σου να στο στείλουν 5-10 ημέρες θα το έχεις. Ευκαιρία είναι αφού τα δίνουν δωρεάν και άστο να υπάρχει. Που την είδες την ανακοινωση;
aggelos87 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Έχω nfc στο κινητό μου και άρχισα από σήμερα να το χρησιμοποιώ. Απ ότι καταλαβαίνω η 'tap n pay' κάρτα είναι διαφορετική απ τις υπόλοιπες, έχει διαφορετικό αριθμό δηλαδή απ τις υπόλοιπες. Το pin της όμως ποιο είναι; ή δεν έχει; ή είναι ίδιο με της φυσικής κάρτας που έχω; πείτε μια αν ξέρετε μην πάω να πληρώσω καμιά μέρα και γίνω ρεζίλι!
alfeios Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Έχω nfc στο κινητό μου και άρχισα από σήμερα να το χρησιμοποιώ. Απ ότι καταλαβαίνω η 'tap n pay' κάρτα είναι διαφορετική απ τις υπόλοιπες, έχει διαφορετικό αριθμό δηλαδή απ τις υπόλοιπες. Το pin της όμως ποιο είναι; ή δεν έχει; ή είναι ίδιο με της φυσικής κάρτας που έχω; πείτε μια αν ξέρετε μην πάω να πληρώσω καμιά μέρα και γίνω ρεζίλι! Άνοιξε την εφαρμογή. Κάνε κλικ πάνω στην καταχώρηση του μπρελοκ Πάτησε pin Δώσε κωδικό ή δακτυλικο αποτύπωμα. Θα δεις το PIN
aggelos87 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, alfeios είπε Άνοιξε την εφαρμογή. Κάνε κλικ πάνω στην καταχώρηση του μπρελοκ Πάτησε pin Δώσε κωδικό ή δακτυλικο αποτύπωμα. Θα δεις το PIN Αν εννοείς να πάω στο '+' -> NFC wearable -> activate Αυτό δεν λειτουργεί γιατί μου ζητάει να καταχωρίσω τον κωδικό της nfc συσκευής που δεν τον έχω. Λογικά αυτό είναι μόνο για τα αξεσουάρ. Εγώ για να πληρώσω ανοίγω το nfc της συσκευής -> πατάω tap n pay -> δίνω αποτύπωμα -> πληρώνω Υποθέτω πως είτε θα έρθει σε sms όταν χρειαστεί είτε δεν ζητάει ποτέ pin μ αυτό τον τρόπο μιας και την επαλήθευση ταυτότητας την κάνει το κινητό όταν δίνω το αποτύπωμα/κωδικό για να προχωρήσω στην πληρωμή
alfeios Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Αν εννοείς να πάω στο '+' -> NFC wearable -> activate Αυτό δεν λειτουργεί γιατί μου ζητάει να καταχωρίσω τον κωδικό της nfc συσκευής που δεν τον έχω. Λογικά αυτό είναι μόνο για τα αξεσουάρ. Εγώ για να πληρώσω ανοίγω το nfc της συσκευής -> πατάω tap n pay -> δίνω αποτύπωμα -> πληρώνω Υποθέτω πως είτε θα έρθει σε sms όταν χρειαστεί είτε δεν ζητάει ποτέ pin μ αυτό τον τρόπο μιας και την επαλήθευση ταυτότητας την κάνει το κινητό όταν δίνω το αποτύπωμα/κωδικό για να προχωρήσω στην πληρωμή Όχι. Αν έχεις ενεργοποιήσει το μπρελόκ θα το βλέπεις κάτω από τις κάρτες. Εκεί λέω να κάνεις κλικ
Doubt Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, imazehost είπε Μόλις τώρα διάβασα ανακοίνωση της icard που μπορούμε να ζητήσουμε και να μας στείλουν δωρεάν για τα κλειδιά μπρελοκ το NFC οπότε πήγαινε στείλε ένα email δώσε τα στοιχεία σου να στο στείλουν 5-10 ημέρες θα το έχεις. Ευκαιρία είναι αφού τα δίνουν δωρεάν και άστο να υπάρχει. [email protected] Δεν έχω κάτι να χάσω, οπότε έστειλα. Αν έχω απάντηση θα ενημερώσω. 1
vagstef Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, VICKR είπε ετοιμάζεται συνεργασία Apple Pay - iCard. 😎πηγή;
Delas.46 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, VICKR είπε ετοιμάζεται συνεργασία Apple Pay - iCard. Δεν έχω ούτε IPhone ούτε icard αλλά χαίρομαι γιατί το να έχουμε πολλές επιλογές μόνο καλό κάνει.
Doubt Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 10:01 ΜΜ, Doubt είπε [email protected] Δεν έχω κάτι να χάσω, οπότε έστειλα. Αν έχω απάντηση θα ενημερώσω. Άργησαν λίγο, αλλά απάντησαν θετικά και μάλιστα θα φτάσει υποτίθεται αύριο με κούριερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, vagstef είπε 😎πηγή; ειδα ενα οραμα... για να δουμε, θα βγει.😉
Mjohn Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, Doubt είπε Άργησαν λίγο, αλλά απάντησαν θετικά και μάλιστα θα φτάσει υποτίθεται αύριο με κούριερ. Αν θελεις , μπορεις να μου πεις τι ακριβώς τους έγραψες στο mail για να στο στείλουν ? Ευχαριστω
vagstef Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, VICKR είπε ειδα ενα οραμα... για να δουμε, θα βγει.😉 🤣✌️
Doubt Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Mjohn είπε Αν θελεις , μπορεις να μου πεις τι ακριβώς τους έγραψες στο mail για να στο στείλουν ? Ευχαριστω Hi there I have an account with you, my name is And I am in Athens Greece I was wondering if you could send me the NFC keychain, no charge. (free of charge) It looks useful. Thank you My address Από το email που τους έχεις δώσει (για να μη σε ψάχνουν)
Mjohn Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Hi there I have an account with you, my name is And I am in Athens Greece I was wondering if you could send me the NFC keychain, no charge. (free of charge) It looks useful. Thank you My address Από το email που τους έχεις δώσει (για να μη σε ψάχνουν) Σε Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα