Dead_Poet Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Ποιος σου το είπε αυτο; Δεν ισχύει. κανονικά μπορείς να στείλεις με τραπεζικό έμβασμα. Κόστος 1 ευρω από ebanking (3 μεγαλες τραπεζες) Έτσι πιστεύω θεωρητικά ότι δεν γίνεται λόγω capital control πάντως ελληνική βίζα δεν δέχεται.. ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω σπίτι έχω και η Eurobank και Πειραιώς 1 ώρα πριν, alfeios είπε Το αντίθετο δεν γίνεται (θεωρητικά). Δηλαδή να την φορτίσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Με έμβασμα γίνεται κανονικότατα Θα το δοκιμάσω..thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Dead_Poet είπε Έτσι πιστεύω θεωρητικά ότι δεν γίνεται λόγω capital control πάντως ελληνική βίζα δεν δέχεται.. ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω σπίτι έχω και η Eurobank και Πειραιώς Θα το δοκιμάσω..thnx Δοκίμασε και με όσες κάρτες έχεις. Μπορεί κάποια να περνάει. Με έμβασμα όμως είναι 💯 % σίγουρο ότι γίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Όσοι έχετε παραλάβει δωρεάν το NFC μπρελόκ της iCARD ποια η εμπειρία σας έως σήμερα ; Σε τι τιμή πιστεύετε πως θα ήταν ελκυστική η αγορά του ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, VICKR είπε Όσοι έχετε παραλάβει δωρεάν το NFC μπρελόκ της iCARD ποια η εμπειρία σας έως σήμερα ; Σε τι τιμή πιστεύετε πως θα ήταν ελκυστική η αγορά του ; Θετική εμπειρία. Σαν κάρτα ανέπαφη λειτουργεί Το χρησιμοποιώ γα μικροαγορες. Ξαφνιαζονται οι ταμιες. Εύχρηστη. Δεν είναι όμως κάτι που είναι απαραίτητο για αγορά ώστε να το πληρώσεις ακριβά. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από alfeios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, VICKR είπε Σε τι τιμή πιστεύετε πως θα ήταν ελκυστική η αγορά του ; Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να δίνεται δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imazehost Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Εγώ για μπρελόκ πήρα 2 και τα έστειλαν σαν δώρο. Μάλιστα μπορώ να πω πως ήρθαν και γρήγορα με τα ΕΛΤΑ. Το μπρελόκ έχει ένα αυτοκόλλητο με αριθμό, όπου απλά μπαίνεις στο λογαριασμό σου του icard για να ενεργοποιήσεις το μπρελόκ. Απλά ένα email είχα στείλει εάν θυμάμαι καλά και μου τα έστειλαν. Πανεύκολο στην χρήση του, το ένα το έδωσα στην κόρη μου και το άλλο το χρησιμοποιώ εγώ. Απλά περνάς πάνω από το POS το μπρελόκ και κάνεις την αγορά. Πάντως όπως είπε και κάποιος πιο πάνω το κοιτάζουν οι ταμίες κάπως γιατί δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο, είναι συνηθισμένοι με τις κάρτες LOL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, imazehost είπε Εγώ για μπρελόκ πήρα 2 και τα έστειλαν σαν δώρο. Μάλιστα μπορώ να πω πως ήρθαν και γρήγορα με τα ΕΛΤΑ. Το μπρελόκ έχει ένα αυτοκόλλητο με αριθμό, όπου απλά μπαίνεις στο λογαριασμό σου του icard για να ενεργοποιήσεις το μπρελόκ. Απλά ένα email είχα στείλει εάν θυμάμαι καλά και μου τα έστειλαν. Πανεύκολο στην χρήση του, το ένα το έδωσα στην κόρη μου και το άλλο το χρησιμοποιώ εγώ. Απλά περνάς πάνω από το POS το μπρελόκ και κάνεις την αγορά. Πάντως όπως είπε και κάποιος πιο πάνω το κοιτάζουν οι ταμίες κάπως γιατί δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο, είναι συνηθισμένοι με τις κάρτες LOL Ζήτησες με mail να σου στειλουν 2 μπρελοκ και τα εστειλαν και τα δυο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Αν είναι δωρεάν και γρήγορα μάλιστα, θέλω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imazehost Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν είναι δωρεάν και γρήγορα μάλιστα, θέλω κι εγώ. Στείλε ένα email και πες πως θέλω το Gift το μπρασελέ που δίνεται θα σε ενημερώσουν πως το έστειλαν και σε μια εβδομάδα πάνω κάτω θα το έχεις με συστημένο αν δεν θυμάμαι καλά το έλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, imazehost είπε Στείλε ένα email και πες πως θέλω το Gift το μπρασελέ που δίνεται θα σε ενημερώσουν πως το έστειλαν και σε μια εβδομάδα πάνω κάτω θα το έχεις με συστημένο αν δεν θυμάμαι καλά το έλαβα. Πότε έστειλες το email? Τωρα πρόσφατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/2/2019 στις 5:55 ΜΜ, VICKR είπε Σχετικά με το NFC μπρελόκ. Όσοι θέλετε δωρεάν το NFC μπρελόκ μπορείτε να στείλετε έως την Πέμπτη 28/02/19 e-mail με θέμα: INSOMNIA - iCARD NFC WEARABLE στο [email protected] στο e-mail πρέπει να γράψετε το κινητό τηλέφωνο, το e-mail που έχετε δηλώσει στον iCard λογαριασμό σας και θα επικοινωνήσουν μαζί σας από την iCard. Η προθεσμια για το δωρεαν μπρελοκ εχει περασει εδω και αρκετους μηνες, δεν ξερω αν θα σας το στειλουν. Σας ευχαριστω για το feedback, το κακο ειναι πως εχει υψηλο κοστος παραγωγης και αν προσθεσουμε και ενα μικρο κερδος συν τα μεταφορικα, συν το ΦΠΑ το κοβω η τελικη του τιμη να βγαινει στα 30 με 40 ευρω. Οι ταμιες οντως ψαρωνουν και ειναι ευκολια το μπρελοκ αλλα απο την αλλη δεν ειναι και απαραιτητο μιας και με την δωρεαν καρτα κανεις τη δουλεια σου και δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα εδινε 30-40€ για την αγορα του. Τελοπαντων, θα σας ενημερωσω για τιμη και διαθεσιμότητα οταν εχουμε περισσοτερα στοιχεια και βλεπουμε. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imazehost Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 12:55 ΜΜ, spartak1 είπε Πότε έστειλες το email? Τωρα πρόσφατα; Όχι πριν καιρό. Είχαν βγάλει ανακοινωση πως όποιος ζητούσε θα του έδιναν δωρεάν. Ζήτησα λοιπόν ένα το οποίο όταν ήρθε το έδωσα στην κόρη μου και μετά τους έστειλα email και τους το είπα πως αυτό που ήρθε το έδωσα στην κόρη μου και εάν μπορούν να μου στείλουν και δεύτερο και έστειλαν και δεύτερο που έχω εγώ. Λειτουργεί μια χαρά, το βάζω πάνω στο κάθε pos και πληρώνω. Βέβαια κοιτάζουν κάπως όσοι δεν το έχουν ξαναδεί αλλά ποσώς που με νοιάζει. Βλέπουν μετά πως έγινε η συναλλαγή και απλά ανοίγουν το στόμα. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, imazehost είπε Βέβαια κοιτάζουν κάπως όσοι δεν το έχουν ξαναδεί αλλά ποσώς που με νοιάζει. Βλέπουν μετά πως έγινε η συναλλαγή και απλά ανοίγουν το στόμα. Αυτά... 😂😂 τελευταία όλο και περισσότεροι συνηθίζουν το κινητό και δεν ρωτάνε καν. άλλωστε σε καινούρια pos λέει πάνω "πλησιάστε κάρτα ή κινητό.." ε θα χουν αναρωτηθεί κι αυτοί τι είναι! . πάντως ένα μεγάλο ποσοστό ενθουσιάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Στις 13/5/2019 στις 8:18 ΠΜ, VICKR είπε το κοβω η τελικη του τιμη να βγαινει στα 30 με 40 ευρω. Κι εγώ το κόβω να μην τα δίνω. Καλά είμαστε και χωρίς αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imazehost Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 14/5/2019 στις 1:47 ΜΜ, Doubt είπε Κι εγώ το κόβω να μην τα δίνω. Καλά είμαστε και χωρίς αυτό. Μόλις τώρα διάβασα ανακοίνωση της icard που μπορούμε να ζητήσουμε και να μας στείλουν δωρεάν για τα κλειδιά μπρελοκ το NFC οπότε πήγαινε στείλε ένα email δώσε τα στοιχεία σου να στο στείλουν 5-10 ημέρες θα το έχεις. Ευκαιρία είναι αφού τα δίνουν δωρεάν και άστο να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα