johncorfas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα μαζεύουν σιγά σιγα... Πάνε για φούντο. Έχω κάτι οικονομίες στην άκρη... Θα τις πάρω και θα πάω Cupertino να αγοράσω το κεντρικό κτίριο.... Κάπου διάβασα το σκοτώνουν... 1 ώρα πριν, Aja είπε Ξεκαθαρα παει για κλεισιμο το μαγαζακι Ξεκάθαρα... Όποιος δεν το βλέπει είναι ένα τυφλωμενο isheep... 1 ώρα πριν, gnsX είπε Αρκετά χαμηλά για Apple, ας ελπίσουμε ότι με liquid retina στο χιλιάρικο να ανέβει το ποσοστό. Το έκανε για να ανεβάσει το... ρευστό της... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από johncorfas
georgetsl Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δόξα Σοι ο Θεός η μόνη ελπίς ημών εϊπλ, Δόξα Σοι ! 1
just for today Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Βισνι θυελλα σουζαταλογακι η χα!!!@
Madness1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Το δεύτερο τρίμηνο του 2018 η apple πούλησε 44.715.000 συσκευές και όλοι οι άλλοι κατασκευαστες πούλησαν 329.619.000 συσκευές.Η apple έβγαλε περισσότερα χρήματα από όλους τους άλλους που πούλησαν τις δεκαπλάσιες συσκευές για να δείτε ποιο είναι το ποσοστό κέρδους της εταιρίας και πόσο άρμεγει τους πελάτες της.Η ποιότητα που αναφέρουν κάποιοι δεν υπάρχει.τα χρήματα πάνε στο ταμείο και όχι στα εξαρτήματα.εαν στα 1000€ τα 700€ πήγαιναν στη συσκευή τους θα μιλούσαμε για ποιότητα,τώρα που τα 700€ πάμε στο ταμείο και τα 300€ στα εξαρτήματα για ποια ποιότητα μιλάμε? 8 2
AtiX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Madness1 είπε Το δεύτερο τρίμηνο του 2018 η apple πούλησε 44.715.000 συσκευές και όλοι οι άλλοι κατασκευαστες πούλησαν 329.619.000 συσκευές.Η apple έβγαλε περισσότερα χρήματα από όλους τους άλλους που πούλησαν τις δεκαπλάσιες συσκευές για να δείτε ποιο είναι το ποσοστό κέρδους της εταιρίας και πόσο άρμεγει τους πελάτες της.Η ποιότητα που αναφέρουν κάποιοι δεν υπάρχει.τα χρήματα πάνε στο ταμείο και όχι στα εξαρτήματα.εαν στα 1000€ τα 700€ πήγαιναν στη συσκευή τους θα μιλούσαμε για ποιότητα,τώρα που τα 700€ πάμε στο ταμείο και τα 300€ στα εξαρτήματα για ποια ποιότητα μιλάμε? Μια μικρή διόρθωση μόνο... τα κέρδοι δεν ήρθαν μόνο από τις πωλήσεις των συσκευών της αλλά και από τις υπηρεσίες της app store, iCloud κλπ κλπ κλπ...
Chris_BMW Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Albilosha είπε Meanwhile το 6s με το ios 12 παει μπαλα. Σιγουρα οι τιμες εχουν ξεφυγει αλλα οποιος χρυσοπληρωνει τις συσκευες της μπορει ανετα να τις κρατησει 3-4-5 χρονια. Off topic.. Πέρασα κ εγώ την 12 σε 6s και ενώ όπως λες «πάει μπάλα» εντούτοις έχω παράλληλα σοβαρό θέμα με την μπαταρία ! Την πίνει νερό ! Υγεία στο 93%.. συμβαίνει κάτι αντίστοιχο κ σε εσένα ;;
Madness1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 7 minutes ago, AtiX said: Μια μικρή διόρθωση μόνο... τα κέρδοι δεν ήρθαν μόνο από τις πωλήσεις των συσκευών της αλλά και από τις υπηρεσίες της app store, iCloud κλπ κλπ κλπ... Νομίζω ότι λέει μόνο για την αγορά των smartphones. 1
Chocobo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Off topic.. Πέρασα κ εγώ την 12 σε 6s και ενώ όπως λες «πάει μπάλα» εντούτοις έχω παράλληλα σοβαρό θέμα με την μπαταρία ! Την πίνει νερό ! Υγεία στο 93%.. συμβαίνει κάτι αντίστοιχο κ σε εσένα ;; Λυπαμαι.Δεν εχω παρατηρησει τιποτα διαφορετικο και το εχω περασει και στης γυναικας μου.Το εχει και π αδελφος μου.Υγεια 82-84 % σε μενα και της γυναικας μου.Δεν ξερω τι να σου πω.
Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, boulevar είπε Θα αρμεξουν οσο καινοτομουν, μολις φτασουμε σε σημειο να μην υπαρχει αλλη καινοτομια τοτε οι καταναλωτες θα σταματισουν να αλλαζουν κινητα καθε χρονο και ετσι θα πεσουν αυτα τα εξωφρενικα νουμερα κερδων στα flagships. Οπως τα αμαξια ενα πραγμα, παιρνεις ενα και το κρατας 10 χρονια, ε τα κινητα θα τα κρατανε ολοι 3-4 χρονια. Πραγματικη καινοτομια εχουμε να δουμε απο το 2007 και ομως ο κοσμος συνεχιζει να αγοραζει οτι βγαινει. Ματαιοδοξια βλεπεις. 1
txcellas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο να δείξει ο apple ανεβαίνει. Που να ξαναβγαίνει ένα IPhone 4s η Iphone 3..
Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Υπαρχει λογος που ειναι πιο μακρυ απο της Samsung. 😉 Εχει μπει για τα καλα κακα τα ψεμματα.
Tokyo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, txcellas είπε Χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο να δείξει ο apple ανεβαίνει. Που να ξαναβγαίνει ένα IPhone 4s η Iphone 3.. Χωρίς Steve jobs μόνο κακές συσκευές βγαίνουν και φαίνεται κάθε φορά και περισσότερο. Τα Mac έχασαν την αξιοπιστία τους. Tα iPhone με το notch και τη χοντροκομμένη κάμερα είναι κακασχημα. Και ούτω καθεξής. Δυστυχώς δε θα δούμε κάτι πανέμορφο όπως το 4s. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Tokyo 4
Koukoz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Hetfield είπε Σαν λαοφιλης εταιρια που ειναι η Apple, επρεπε να βγαλει ενα προιον για τους μηλο-λιγουρηδες ακολουθους της Xiaomi. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι - οι μηλαρακιδες απλα θα πατησουν skip. Αν και τωρα που τα λεμε, η liquid retina ειναι καλυτερη απο τις ψευτο-amoled της Xiaomi Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο γεγονός ότι οποιαδήποτε υλοποίηση από την μηλοεταιρεία δεν θα είναι αν όχι η καλύτερη τουλάχιστον από τις κορυφαίες. Όμως σαν καταναλωτής δεν δέχομαι να μου πουλάνε φύκια με μεταξωτές κορδέλες! Είναι δυνατόν 2018, 800 ευρώ τηλέφωνο και να μην κάνει αναπαραγωγή βίντεο στα 1080??!?!?!?!?!?! Δηλαδή για πόσο ΒΛΑΜΜΈΝΟΥΣ μας περνάνε !? Ανάλυση οθόνης προ τετραετίας όσο καλά και να είναι υλοποιημένη είναι Γ Τ Π !!!!! Όσο για τις μηλο-λιγουρικες εταιρίες όσο και να μην τις πάω κι εγώ (είμαι SONY fanboy) είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ που καινοτομούν πλέον !! Αντί μια εταιρία όπως το μήλο να καινοτομεί και να δείχνει το μέλλον, κάθετες και φτιάχνει νοτς και πουλά στοκαρισμένες οθόνες τετραετίας!!! Ευχαριστώ δεν θα πάρω κανένα μεγάλο κατασκευαστή ( βάζω και την SONY μέσα ), παρά τις μηλο-λιγούρικες δίότι αυτές προσφέρουν πλέον value for money και καινοτομίες. 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις