Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TolisT1985 είπε

Σου έστειλα indox......

Οι υπολοιποι κατουρησαμε στο πηγαδι?

Εαν ειναι να ειναι μυστικο τοτε προς τι η εκκληση για βοηθεια απο το forum?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Οι υπολοιποι κατουρησαμε στο πηγαδι?

Εαν ειναι να ειναι μυστικο τοτε προς τι η εκκληση για βοηθεια απο το forum?

λυθικε......

Επεξ/σία από TolisT1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Άτομο για τον πο.... φαντάζομαι εννοείς!!!!

Ειπα να μην φαω ban....

Η πλάκα ειναι οτι τα διαβαζει οτι γραφονται και δεν εχει κανει κιχ να πει κατι...

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολλα θεματα ανοιγονται και αυτος που τα ανοιξε δεν ξανα απαντα,ειναι δυο οι περιπτωσεις.

α.απλο ταγαρι με δαχτυλα και γνωση στο να γραφει,οποτε δε θα πει ενα ευχαριστω και ενα παιδια οκ να ειστε καλα πηρα την αποφαση.

β.ξεκινουν flame για καλαμπουρι,οπως π.χ -να παω απο το s8+ στο mi8 αξιζειιιιιιιιιιι;

-να αλλαξω το iphone x με ενα android για καλυτερη καμερα αξιζειιιιιιιιιιι;

φυσικα δεν ειναι τοσο καθυστερημενοι για να ρωτανε τετοια αλλα ...οπανα που θελουν απο κατω να γινει φασαρια!

να ανοιξω ενα εγω;

παιδια σκεφτομαι να παρω ενα sony κοντα στα 300 ευρω,εχω δει οτι εχουν πιστότητα χρωματων στις φωτογραφιες και πολυ σταθερο βιντεο σε σχεση με τον ανταγωνισμο αλλα φοβαμαι γιατι δε πουλανε!να παω λετε σε xiaomi (εδω ειναι το ζουμι-φανατισμενοι);σκεφτομαι και κανενα s8 αλλα ξερω οτι κολλανε μετα απο καιρο.ακουω γνωμες!

εχω xiaoΜαδες σαν αλλα παοκια κανα 2 sonaκιδες που εχουν λαυρα και μισος στην καρδια για την μοδα των κινεζων,samsung φιλους που θα υπερασπιστουν την βασιλισσα και θα σκασουν μυτη και οι πλεον κομαντος του p20pro!

με τα παραπανω κανω πλακα φυσικα και δεν εχω κατι με κανενα παιδι αλλα καπως ετσι παει φανταζομαι.  

Επεξ/σία από georgerapp
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...