Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικοινώνησα με το Dexter για την υδρόψυξη Enermax και με ενημέρωσαν ότι ο προμηθευτής δηλώνει έλλειψη και δεν μπορούν να προσδιορίσουν τον χρόνο παραλαβής και από την επικοινωνία μας δεν μου έδωσαν την εντύπωση ότι θα γίνει σχετικά "σύντομα"... 

Επεξ/σία από kostas.kal
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas.kal είπε

Επικοινώνησα με το Dexter για την υδρόψυξη Enermax και με ενημέρωσαν ότι ο προμηθευτής δηλώνει έλλειψη και δεν μπορούν να προσδιορίσουν τον χρόνο παραλαβής και από την επικοινωνία μας δεν μου έδωσαν την εντύπωση ότι θα γίνει σχετικά "σύντομα"... 

https://www.skroutz.gr/c/677/water-cooling/f/538915/diplou-anemistira.html?keyphrase=tr4+cooler

Δημοσ.

Και γω αυτές τις δύο είχα ξεχωρίσει απ' τη λίστα που έστειλε ο tanasen01... Αλλά με τρόμαξαν λίγο τα σχόλια από Amazon και newegg για την συγκεκριμένη enermax.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε η στιγμή της αγοράς οθόνης.... Προσανατολίζομαι σε 27άρα μιας και από μέγεθος πιστεύω ότι είναι κομπλέ και για την δουλειά και για την διασκέδαση. Ας πούμε budget γύρω στα 350-400€

Συνοψίζοντας,

AMD 1920x

32GB RAM 

RTX 2070

Για ρίξτε καμιά ιδέα....

Επεξ/σία από kostas.kal
Δημοσ.

Όχι δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το gaming που να κατευθυνθώ σε VA panel. Νομίζω ότι είναι καλύτερη επιλογή τα IPS.... Με προβληματίζουν πάρα πολύ τα σχόλια για τα monitor της Dell ως προς το backlight bleeding και μου κάνει εντύπωση που μια εταιρία σαν την Dell επιλέγει αυτή την "πολιτική"... Κάποια άποψη/γνώμη πιο συγκεκριμένη λόγω πείρας-χρήσης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...