Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sollekram είπε

μου έφαγε 60 λεπτά η κονσόλα αλλά τζίφος... τπτ πάλι.

δυστυχώς δε λέει να δουλέψει, άρα πέταμα.

το δοκίμασα και με πιστολάκι να το ζεστάνω, αλά περισσότερο χρόνο (γτ δεν είναι και heatgun - και δεν έχω κιόλας) άλλα τίποτα.

παρατήρησα ότι αυξάνει ταχύτητες ο ανεμηστήρας....και μετά σβήνει, ξέρετε που μπορεί να οφείλετε αθτό?

Κλείσε την κονσόλα από πίσω.. Πάτα  παρατεταμένα το κουμπί eject και πάτα από πίσω το διακόπτη να ανοίξει η κονσόλα.. Αν τα κάνεις σωστά θα αρχίσει να κάνει αυτό καθαρισμό η κονσόλα μόνη της.. Μετά θα ξανά κλείσει.. Μετά συνδέεις το ps3 με την τηλεόραση σου και δοκιμάζεις να μπεις στο recovery menu.. Αν  καταφέρεις και μπεις στο recovery θα έχεις εικόνα στη TV σου και θα μπορείς να κάνεις restore, rebuild database κτλ στο ps3.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Κλείσε την κονσόλα από πίσω.. Πάτα  παρατεταμένα το κουμπί eject και πάτα από πίσω το διακόπτη να ανοίξει η κονσόλα.. Αν τα κάνεις σωστά θα αρχίσει να κάνει αυτό καθαρισμό η κονσόλα μόνη της.. Μετά θα ξανά κλείσει.. Μετά συνδέεις το ps3 με την τηλεόραση σου και δοκιμάζεις να μπεις στο recovery menu.. Αν  καταφέρεις και μπεις στο recovery θα έχεις εικόνα στη TV σου και θα μπορείς να κάνεις restore, rebuild database κτλ στο ps3.. 

αυτό με το auto καθαρισμό το πάτησα, και το έκανε, αναβόσβηνε το μπλε φωτάκι κιόλας, αλλά ο ανεμιστήρας έτρεχε στο max. ύστερα έκλεισε με flashing κόκκινο λαμπάκι καμιά 15-20 δευτερόλεπτα το έκανε

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Sollekram είπε

αυτό με το auto καθαρισμό το πάτησα, και το έκανε, αναβόσβηνε το μπλε φωτάκι κιόλας, αλλά ο ανεμιστήρας έτρεχε στο max. ύστερα έκλεισε με flashing κόκκινο λαμπάκι καμιά 15-20 δευτερόλεπτα το έκανε

Μια χαρά.. δοκίμασε να μπεις στο recovery mode.. Θα βρεις βίντεο στο YouTube τι πρέπει  να πατήσεις για να μπεις.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagosvts7 είπε

Μια χαρά.. δοκίμασε να μπεις στο recovery mode.. Θα βρεις βίντεο στο YouTube τι πρέπει  να πατήσεις για να μπεις.. 

αυτό είναι το πρόβλημ, ότι λόγω του YLOD σβήνει γρήγορα και δε με αφήνει να μπω reocvery

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sollekram είπε

Αυτοκαθαρισμος δεν είναι, απλά σκορπάει την σκόνη στα ενδότερα της κονσόλας...

Η κονσόλα σου έχει ζημιά και δεν αξίζει να ασχοληθείς περαιτέρω,στο γράφουμε 3 άτομα.

Πούλα την για ανταλλακτικά και βάζεις ακόμα λίγα και παίρνεις μια με cfw.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Sollekram είπε

μου έφαγε 60 λεπτά η κονσόλα αλλά τζίφος... τπτ πάλι.

δυστυχώς δε λέει να δουλέψει, άρα πέταμα.

το δοκίμασα και με πιστολάκι να το ζεστάνω, αλά περισσότερο χρόνο (γτ δεν είναι και heatgun - και δεν έχω κιόλας) άλλα τίποτα.

παρατήρησα ότι αυξάνει ταχύτητες ο ανεμηστήρας....και μετά σβήνει, ξέρετε που μπορεί να οφείλετε αθτό?

Eίναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε καμμένο/μη λειτουργικό temperature sensor.

Επεξ/σία από cortaN@
Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 10:39 ΠΜ, mikele13- είπε

Reballing χρειαζεται αλλα δεν συμφερει ειναι ακριβη διαδικασια....

Κάνεις κάποιος Reballing σε ps3 στην Ελλάδα; ο.Ο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Κάνεις κάποιος Reballing σε ps3 στην Ελλάδα; ο.Ο

το είδα στο διαδίκτυο, η διαδικασία είναι πολύ professional (ο τυπός μιλάμε είχε 500 μηχανήματα, και ήξερε τι έκανε με το καθένα, έβγαζε κεφαλές cpu gpu, και ύστερα έβγαζε και τα chipset και όλο αυτό με 15 διαφορετικά εργαλεία...μέχρι και cast για τα μπιλάκια είχε(δοντάκια)), οπότε δε νομίζω να την κάνουν εδώ πουθενά....άντε να βρεις έναν...από τους 10000.

Ένας φτηνός τρόπος είναι να δοκιμάσεις με heatgun από πάνω χωρίς να ανοίξεις και να πειράξεις τίποτα(καλά ναι να ανολιξεις πρέεπει, απλά όχι σε πολύ deep level.)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Την ξέρω την διαδικασία, το βλέπω καθημερινά σε κάρτες γραφικών στα laptop, απλά στα ps3 μόνο reflow κάνουμε και δεν έχει τύχει να ακούσω κανέναν να κάνει reballing εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Την ξέρω την διαδικασία, το βλέπω καθημερινά σε κάρτες γραφικών στα laptop, απλά στα ps3 μόνο reflow κάνουμε και δεν έχει τύχει να ακούσω κανέναν να κάνει reballing εδώ.

τώρα εγώ απλά θα το δοκιμάσω, αύριο που γυρνάω και θα ανεβάσω αποτελέσματα, ελπίζω μονάχα να μην κάψω κανά πιστολάκι μαλλιών...

αν φτιαχτεί καλώς, αλλιώς το πουλάω για ανταλλακτικά, κανένα 40αρι λογικά θα τα βγάλει..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Sollekram είπε

τώρα εγώ απλά θα το δοκιμάσω, αύριο που γυρνάω και θα ανεβάσω αποτελέσματα, ελπίζω μονάχα να μην κάψω κανά πιστολάκι μαλλιών...

αν φτιαχτεί καλώς, αλλιώς το πουλάω για ανταλλακτικά, κανένα 40αρι λογικά θα τα βγάλει..

Κάνε το κόλπο με τά κέρματα,αν κάνεις reflow θα γίνει χειρότερο...

Αν δεν κάτσει, παράτα το....

Δημοσ.
Στις 23/9/2018 στις 9:22 ΜΜ, mikele13- είπε

Κάνε το κόλπο με τά κέρματα,αν κάνεις reflow θα γίνει χειρότερο...

Αν δεν κάτσει, παράτα το....

ναι αυτό έκανα, δε την παλεύω άλλο..

τώρα μου βγάζει πράσινο λαμπάκι χωρίς να έχω εικόνα και ήχο...

όλα τα parts δουλεύουν από ότι έχω δει, usb δίνει ρεύμα, psu, hdd etc...

πόσο μπορώ να τα πουλήσω για ανταλλακτικά;

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα λειτουργούν; Drive, σκληρός δίσκος; Αν είναι όλα οκ βαριά βαριά 30 ευρώ και πολλά λέω.

Φατ βρίσκεις και με 50 ευρώ λειτουργικό.

Δημοσ.
Στις 22/9/2018 στις 10:41 ΜΜ, Sollekram είπε

αυτό είναι το πρόβλημ, ότι λόγω του YLOD σβήνει γρήγορα και δε με αφήνει να μπω reocvery

Οπως φαινεται εχεις πολυ ελευθερο χρονο και δεν θελεις να αποδεχθεις αυτο που σου λενε ατομα που γνωριζουν πολυ καλα τι παιζει.

Το μηχανημα ειναι για ανταλλακτικα,τελος.

Αφου θες να κατεβασεις παιχνιδια,ψαξε στις αγγελιες να βρεις καποιο slim με χαλασμενο bluray,περνα του cfw και εισαι κουκλος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...