Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πρόσφατα αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το fat ps3 80gb cechK που έχω, για να συνδέσω την g27 τιμονιέρα μου(για να κάνω εξάσκηση μέχρι να πάρω new pc). Το άνοιξα και μου εμφάνισε το YLOD (τη κονσόλα έχω να την χρησιμοποιήσω 2 χρόνια και πάνω) , το YLOD έχω ακούσει ότι το βγάζει για πρόβήματα θερμοκρασίας (εφόσον τελευτα'ια φορά λειτουργούσε) anyway.. Εγώ το άνοιξα εσωτερικά και έβαλα σε cpu και gpu από πάνω MX-4. απλά δε του έκανα overflow πάνω από την cpu και gpu, αλλά από το άνοιγμα απο πίσω έστελνα ζεστό αέρα (και ύστερα κρύο), μετά το άφησα λιγάκι και το ξανά άνοιξα, αλλά τίποτα δεν έγινε... ξέρετε τι μπορεί να φταίει, μήπως να την στείλω για πέταμα ( την έχω από το 2008 και είναι κρίμα...) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις! NOTE : Μετά από πολλές προσπάθειες κάνει περισσότερο χρόνο να κλείσει, αλλά αι πάλι κλείνει, δλδ την βλέπω να στέλνει σε usb κτλπ (πληκτρολογιο ανοίγει) πάει να ανοίξει και η εικόνα, αλλά εκείνη την στιγμή σβήνει.. επίσης βλέπω ότι η cdiera λειτουργεί μια χαρά, πριν κλείσει προλαβαίνω να βάλω cd και να βγάλω μόλις το ξανα ανοίξω Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
mikele13- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Reballing χρειαζεται αλλα δεν συμφερει ειναι ακριβη διαδικασια.... αν θες δοκιμασε το κολπο με τα νομισματα,εχει πιασει μερικες φορες αναλογα βεβαια τι ξεκολλημα εχει κατω απο cpu/rsx οπως εχεις βαλει την παστα,απο πανω σε cpu + rsx βαλε στις 4 γωνιες απο ενα 2λεπτο του ευρω. λυγισε λιγο τα λαμακια να εχεις περισσοτερη πιεση και βιδωσε κανονικα οσο παει. και δοκιμαζεις..... ΑΝ εισαι τυχερος θα σου κρατησει αρκετο καιρο ετσι...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mikele13- είπε Reballing χρειαζεται αλλα δεν συμφερει ειναι ακριβη διαδικασια.... αν θες δοκιμασε το κολπο με τα νομισματα,εχει πιασει μερικες φορες αναλογα βεβαια τι ξεκολλημα εχει κατω απο cpu/rsx οπως εχεις βαλει την παστα,απο πανω σε cpu + rsx βαλε στις 4 γωνιες απο ενα 2λεπτο του ευρω. λυγισε λιγο τα λαμακια να εχεις περισσοτερη πιεση και βιδωσε κανονικα οσο παει. και δοκιμαζεις..... ΑΝ εισαι τυχερος θα σου κρατησει αρκετο καιρο ετσι... έγινε σε ευχαριστώ!! πριν μοθ άνοιξε κανονικά για πολύ ώρα δεν έσβηνε πράσινο λαμπάκι.. αλλά δεν είχα εικόνα, έβαλα hdmi σε οθόνη δεν έβρισκε κάτι, το έκλεισα και το ξανά άνοιξα, αλλά μετά ξεκίνησε τα δικά του...
mikele13- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ολα μαζι ειναι GLOD δεν εχεις εικονα,YLOD κλεινει .... οι κολλησεις στην μητρικη εχουν κατω απο cpu η rsx εχουν σκασει,αν εισαι τυχερος οκ. Αλλιως ανταλλακτικα....
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mikele13- είπε ολα μαζι ειναι GLOD δεν εχεις εικονα,YLOD κλεινει .... οι κολλησεις στην μητρικη εχουν κατω απο cpu η rsx εχουν σκασει,αν εισαι τυχερος οκ. Αλλιως ανταλλακτικα.... πριν μου έκανε GLOD και όλες τις άλλες φορές YLOD Επίσης μόλις το άνοιξα και είδα την μητρική, είδα κάτι λειωμένο, πάνω από cpu και gpu, ένα chipset ήταν, σε άσχημη κατάσταση φαινόταν καιείχε ένα μαύρο σαν κόλα, από πάνω του. θα ανεβάσω και κάτι φωτογραφίες από μέσα, αν είναι. θέλω όπως και δήποτε να το φτιάξω, ώστε να κατεβάσω 'υστερα Gran Turismo... από ότι έμαθα λειτουργεί η g27 στο ps3 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
postfire Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sollekram είπε πριν μου έκανε GLOD και όλες τις άλλες φορές YLOD Επίσης μόλις το άνοιξα και είδα την μητρική, είδα κάτι λειωμένο, πάνω από cpu και gpu, ένα chipset ήταν, σε άσχημη κατάσταση φαινόταν καιείχε ένα μαύρο σαν κόλα, από πάνω του. θα ανεβάσω και κάτι φωτογραφίες από μέσα, αν είναι. θέλω όπως και δήποτε να το φτιάξω, ώστε να κατεβάσω 'υστερα Gran Turismo... από ότι έμαθα λειτουργεί η g27 στο ps3 δεν αξιζει να ασχοληθεις καν περνεις ενα ps3 slim cfw και εισαι κομπλε πλεον οι τιμες ειναι χαμηλες
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, postfire είπε δεν αξιζει να ασχοληθεις καν περνεις ενα ps3 slim cfw και εισαι κομπλε πλεον οι τιμες ειναι χαμηλες απλά το ήθελα για την τιμονιέρα που έχω, τώρα δεν αξίζει, γτ θα δώσω 80 $ για ps3 και μαζεύω για PC. αν επισκευάζεται με κανα 30$ τότε κομπλέ ( και να κρατήσει για κανα 4μηνο). το άνοιξα πάλι και τίποτα... του έβαλα ξανά θερμοπάστα κτλπ... το καθάρισα , μέχρι και τα μεταλάκια λύγισα ώστε να πιέζουν και να ακουμπάνε cpu gpu πάνω σε heatsink, αλλά και πάλι τίποτα... αν βέβαια είναι θέμα psu φαντάζομαι με 30 ευρώ επισκευάζεται. δλδ με ένα καινούργιο psu, θα το κοιτάξω με πολύμετρο κιόλας. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
postfire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 30 για reball χλωμο προσπαθησε αυτο που ειπε ο μικελε αν πιασει και οσο κρατησει
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, postfire είπε 30 για reball χλωμο προσπαθησε αυτο που ειπε ο μικελε αν πιασει και οσο κρατησει αυτό με τα νομίσματα πως το κάνω ακριβώς; χωρίς να βγάλω την θερμοπάστα ξανά, γτ θα με σκοτώσει το παίδι όπου μου την έχει δώσει... τα ωάζω από πάνω στο μέταλλο, ανάμεσα από heatsink; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
postfire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 δες βιντεο στο youtube ή δοκιμασε με heatgun
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, postfire είπε δες βιντεο στο youtube ή δοκιμασε με heatgun σαν τη τελέυταία φωτογραφία στην 3 σειρά; https://www.google.com/search?q=ps3+coins+ylod&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjEyZbmns7dAhVHXSwKHbPtAUgQ_AUICigB&biw=1301&bih=670 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
postfire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) χωρις flux μην το κανεις Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από postfire
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μου έφαγε 60 λεπτά η κονσόλα αλλά τζίφος... τπτ πάλι. δυστυχώς δε λέει να δουλέψει, άρα πέταμα. το δοκίμασα και με πιστολάκι να το ζεστάνω, αλά περισσότερο χρόνο (γτ δεν είναι και heatgun - και δεν έχω κιόλας) άλλα τίποτα. παρατήρησα ότι αυξάνει ταχύτητες ο ανεμηστήρας....και μετά σβήνει, ξέρετε που μπορεί να οφείλετε αθτό? Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
JohnHacked Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Φίλε μου όπου και να οφείλεται ΔΕΝ αξίζει να φτιαχτεί ούτε φυσικά να πληρώσεις για να στην φτιάξουν. Βρες ένα σλιμάκι 2
postfire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Sollekram είπε μου έφαγε 60 λεπτά η κονσόλα αλλά τζίφος... τπτ πάλι. δυστυχώς δε λέει να δουλέψει, άρα πέταμα. το δοκίμασα και με πιστολάκι να το ζεστάνω, αλά περισσότερο χρόνο (γτ δεν είναι και heatgun - και δεν έχω κιόλας) άλλα τίποτα. παρατήρησα ότι αυξάνει ταχύτητες ο ανεμηστήρας....και μετά σβήνει, ξέρετε που μπορεί να οφείλετε αθτό? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα