Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν η υγεία της μπαταρίας είναι στο 88% και normal condition δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή,το hardware test που ρώτησες γινέται πατώντας το πλήκτρο D κατά την εκκίνηση πριν εμφανιστεί το μήλο.

Mid 2015 a1398  έχω και εγώ me 980 κύκλους.

Τελικά 1100 σε 3.5 χρόνια.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jrepair είπε

Εαν η υγεία της μπαταρίας είναι στο 88% και normal condition δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή,το hardware test που ρώτησες γινέται πατώντας το πλήκτρο D κατά την εκκίνηση πριν εμφανιστεί το μήλο.

Mid 2015 a1398  έχω και εγώ me 980 κύκλους.

Τελικά 1100 σε 3.5 χρόνια.

condition μπαταρίας λεει normal παντως και του φίλου..

Εκανα αυτο με το opt + D κανει ενα αυτοματο test μου λεει όλα καλά και αυτο ειναι; Υπήρχε ένα άλλο που ήταν πιο extended test θυμαμαι..

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Tablet είπε

condition μπαταρίας λεει normal παντως και του φίλου..

Εκανα αυτο με το opt + D κανει ενα αυτοματο test μου λεει όλα καλά και αυτο ειναι; Υπήρχε ένα άλλο που ήταν πιο extended test θυμαμαι..

Τα extended test ASD είναι για μοντέλα έως το 2014 από εκεί και πέρα για τα ποιο καινούργια μοντέλα τα τεστ είναι MRI και μόνο GSX μπορούν να τα κανούν

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tablet είπε

οποτε σε πιο σημείο μπορω να κανω hardware check?

Τι εννοείς σε ποιο σημείο;

Στην isystem  που έχουν GSX Account μπορείς να το πας για τεστ. 

Δημοσ.

Κοίτα το βασικό πρόβλημα εάν υπάρχει θα είναι σε CPU GPU οπότε με ένα benchmark test στο καθένα  ξεχωριστά εάν δεν σβήσει η βγάλει το τεστ κάποιο πρόβλημα τότε λογικά είναι εντάξει. 

Το καλύτερο για εμένα είναι αυτό https://www.maxon.net/en/products/cinebench/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο για εμένα είναι αυτό https://www.maxon.net/en/products/cinebench/

Αλλά κάνε τεστ και με το geekbench για να είσαι σίγουρος 

Στο geekbench σίγουρα τα κάνεις χωριστά,έχω δει μηχανήματα να είναι όλα οκ στο hardware test της Apple και στο GPU test του geekbench να σβήνουν ξαφνικά ειδικά a1286 15" του 2011

Τώρα δεν ξέρω εάν το μηχάνημα που αναφέρεις έχει 2 κάρτες γραφικών μια της ATI και την iris του επεξεργαστή γιατί έβγαινε σε 2 εκδόσεις με και χωρίς 2η κάρτα 

Τώρα για το υπόλοιπο κομμάτι σοβαρό είναι οι σενσορες αλλά εάν οι ανεμιστήρες δεν ακούγονται και δουλεύουν κανονικά τότε σίγουρα ούτε με αυτούς έχεις θέμα .

Επεξ/σία από jrepair
Δημοσ.

θα πρέπει να το ανοίξω από κάτω να το ελέγξω και να το καθαρίσω σε πρώτη φάση όταν το πάρω.. από εκεί και πέρα βλέπουμε!

Τους ανεμιστήρες τους άκουσα λίγο άλλα θεωρώ πως θέλει ένα καθαρισματάκι στα πτερύγια. Εχω παραγγείλει το κατσαβίδι το αστέρι άλλα δεν μου έχει έρθει ακόμη και εδώ είναι πανάκριβα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...