jrepair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εαν η υγεία της μπαταρίας είναι στο 88% και normal condition δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή,το hardware test που ρώτησες γινέται πατώντας το πλήκτρο D κατά την εκκίνηση πριν εμφανιστεί το μήλο. Mid 2015 a1398 έχω και εγώ me 980 κύκλους. Τελικά 1100 σε 3.5 χρόνια. 1
onelonelystar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ε ναι ρε παιδιά, 1100 κύκλοι σε 1 χρόνο απλά δεν βγαίνουν
Tablet Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jrepair είπε Εαν η υγεία της μπαταρίας είναι στο 88% και normal condition δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή,το hardware test που ρώτησες γινέται πατώντας το πλήκτρο D κατά την εκκίνηση πριν εμφανιστεί το μήλο. Mid 2015 a1398 έχω και εγώ me 980 κύκλους. Τελικά 1100 σε 3.5 χρόνια. condition μπαταρίας λεει normal παντως και του φίλου.. Εκανα αυτο με το opt + D κανει ενα αυτοματο test μου λεει όλα καλά και αυτο ειναι; Υπήρχε ένα άλλο που ήταν πιο extended test θυμαμαι..
jrepair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Tablet είπε condition μπαταρίας λεει normal παντως και του φίλου.. Εκανα αυτο με το opt + D κανει ενα αυτοματο test μου λεει όλα καλά και αυτο ειναι; Υπήρχε ένα άλλο που ήταν πιο extended test θυμαμαι.. Τα extended test ASD είναι για μοντέλα έως το 2014 από εκεί και πέρα για τα ποιο καινούργια μοντέλα τα τεστ είναι MRI και μόνο GSX μπορούν να τα κανούν
Tablet Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 οποτε σε πιο σημείο μπορω να κανω hardware check?
jrepair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Tablet είπε οποτε σε πιο σημείο μπορω να κανω hardware check? Τι εννοείς σε ποιο σημείο; Στην isystem που έχουν GSX Account μπορείς να το πας για τεστ.
Tablet Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 οποτε σαν απλοι χρήστες δε μπορουμε να κανουμε εις βαθον τεστ ετσι;
jrepair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Κοίτα το βασικό πρόβλημα εάν υπάρχει θα είναι σε CPU GPU οπότε με ένα benchmark test στο καθένα ξεχωριστά εάν δεν σβήσει η βγάλει το τεστ κάποιο πρόβλημα τότε λογικά είναι εντάξει. Το καλύτερο για εμένα είναι αυτό https://www.maxon.net/en/products/cinebench/
jrepair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο για εμένα είναι αυτό https://www.maxon.net/en/products/cinebench/ Αλλά κάνε τεστ και με το geekbench για να είσαι σίγουρος Στο geekbench σίγουρα τα κάνεις χωριστά,έχω δει μηχανήματα να είναι όλα οκ στο hardware test της Apple και στο GPU test του geekbench να σβήνουν ξαφνικά ειδικά a1286 15" του 2011 Τώρα δεν ξέρω εάν το μηχάνημα που αναφέρεις έχει 2 κάρτες γραφικών μια της ATI και την iris του επεξεργαστή γιατί έβγαινε σε 2 εκδόσεις με και χωρίς 2η κάρτα Τώρα για το υπόλοιπο κομμάτι σοβαρό είναι οι σενσορες αλλά εάν οι ανεμιστήρες δεν ακούγονται και δουλεύουν κανονικά τότε σίγουρα ούτε με αυτούς έχεις θέμα . Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από jrepair
Tablet Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 θα πρέπει να το ανοίξω από κάτω να το ελέγξω και να το καθαρίσω σε πρώτη φάση όταν το πάρω.. από εκεί και πέρα βλέπουμε! Τους ανεμιστήρες τους άκουσα λίγο άλλα θεωρώ πως θέλει ένα καθαρισματάκι στα πτερύγια. Εχω παραγγείλει το κατσαβίδι το αστέρι άλλα δεν μου έχει έρθει ακόμη και εδώ είναι πανάκριβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα