Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ένας συνάδελφος από τη δουλειά δίνει ένα mac book pro αγορασμένο αρχές 2016 το laptop το είδα και έχει 1100 κύκλους φόρτισης, το οποίο και με προσπάθεια δε ξέρω αν γίνεται..

Η  υγεία της μπαταρίας είναι στο 88%.

Τι λέτε αξίζει να την επισκευάσει ή να την αφήσει όσο πάει;;

Αυτά τα νούμερα δε τα έχω δει ποτέ ούτε σε ένα 13άρι που έχω από το 2013 που έχει μόλις 600+ κάτι κύκλους...

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.

Το λαπτοπ πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο! Βέβαια αν γίνεται να το πάρεις και να αλλάξεις μπαταρία θα ήταν το καλύτερο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι έφαγε ξύλο όντως.., εγώ έχω ένα ma book pro 2017 αγορασμένο ακριβώς ένα χρόνο πριν και έχω κάπου στους 55 κύκλους με υγεία 98%. Εδώ πούλησα μοντέλο του 2010 με λιγότερους από 1100 κύκλους 

ειναι υπερβολικά πολλοί οι κύκλοι με δεδομένο το κόστος αλλαγής μπαταρίας 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

και εγω απορώ πως τους έκανε πραγματικά θελει προσπαθεια ...τη μπαταρια αξιζει να την αλλαξει μόνος του ειναι ευκολο γιατι απο istorm εχει 265€

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tablet είπε

Η  υγεία της μπαταρίας είναι στο 88%.

Τι λέτε αξίζει να την επισκευάσει ή να την αφήσει όσο πάει;;

από ότι φαίνεται η χρήση που κάνει είναι εξουθενωτική. δεν παίρνει κάνα desktop καλύτερα? 😜 και να αλλάξει μπαταρία σε 1 χρόνο πάλι στα ίδια θα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον θα αλλάξει γιατι το πουλάει αυτό..το ζαχαρωνο και εγω γιατι μου το δινει 800€ για 15αρι του 2015 ειναι λίγο τζάμπα 

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.

χαχαχα ναι αυτο σκέφτομαι με φοβιζει ομως το πόσο το έχει λιώσει.. Μπαταρία αυθεντική απο που παιρνουμε ή είναι μονοδρομος τα 265 που θελει το αξουσιοδοτημένο service

Δημοσ.

το ποσό και πάλι είναι πολύ λίγο. Μιλάμε για μηχάνημα του 2017. Μεταχειρισμένο ούτε 1500 ευρώ δεν στο δίνουν. Άλλαξε μπαταρία από το επίσημο service και θα έχεις ένα μηχάνημα που θα πετάει για 5 τουλάχιστον χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Αναμενόμενο ...από αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς από τον κάθε άσχετο εδώ μέσα,για το πως πρέπει να φορτίζει την μπαταρία του MacBook . Το πιο πιθανό να το φόρτιζε μέχρι 100% κάθε φορά και μετά να έβγαζε το φορτιστή και να το δούλευε με την μπαταρία ή το κορυφαίο να έβαζε powerbank κινητού 5V που ανάγκαζε το σύστημα να κάνει αναγωγή της τάσης για να φορτίζει και την μπαταρία.

Δημοσ.

λειτουργικα η μπαταρία μπορει να εππηρεασει τη λειτουργία του; Οπως το ειδα εγω μια χαρα δουλευουν όλα πάντως.. Υπαρχει κάποιο hardware test θυμαμαι που κανεις κατα την εκκινηση

θυμαται κανεις πως γίνεται;;

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχει επηρρεάσει η μπαταρία το υπόλοιπο σύστημα. κάνε ένα geek bench test.

Επαναλαμβάνω πως η αλλαγή της μπαταρίας δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, μην επιχειρήσεις μόνος σου, μόνο σε επαγγελματία που ξέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...