Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες κατόρθωσα και έριξα το κινητό για 4η-5η φορά σε διάστημα λιγων εβδομάδων. Ηταν και η φαρμακερή καθώς απέκτησε ένα ωραιότατο τριπλό ράγισμα. ΕΥΤΥΧΩΣ, μονο στο πίσω τζάμι-η οθόνη στάθηκε στο ύψος του γορίλα. Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα δύο καταστήματα, το irepair και το samsungservicenow. Το πρώτο μάλιστα παρέχει δυνατότητα να το στείλεις με κούριερ και να σου το επιστρέψουν επισκευασμένο αυθημερόν (sounds wonderful). Τιμή βλέπω ένα 80αρι (ας πούμε ότι sounds good)

τί προτείνουν οι ομοιοπαθείς (αν υπάρχουν δλδ τέτοιοι που μάλλον θα είχαν και το κακό χούι να είναι με αθήκωτο κινητό εν έτει 2018)?

Επεξ/σία από Froskeas
Δημοσ.

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω.

Πως κατάφερες και το έριξες τόσες φορές; :(  

2 φορές μου έπεσε το προ προηγούμενο κινητό μου σε διάστημα 2 χρονων και αυτές επειδή με σκουντηξαν στον δρόμο. 

Δημοσ.

Πάρε μια θήκη βαλ το μέσα και ξεχνά το δεν αξίζει να δώσεις 80€ για το πίσω τζάμι απο την στιγμή που η συσκευή λειτουργεί μία χαρά

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω.

Πως κατάφερες και το έριξες τόσες φορές; :(  

2 φορές μου έπεσε το προ προηγούμενο κινητό μου σε διάστημα 2 χρονων και αυτές επειδή με σκουντηξαν στον δρόμο. 

Το προηγούμενο κινητό το οποίο το είχα 4 συναπτά έτη, μου είχε πέσει σοβαρά μόνο μια φορά κι αυτή προς το τέλος. Αυτο το ρημάδι το σ8 ομως, κυρίως λόγω ότι ειναι όλο γυαλί και γλιστράει τρελλά δεν μπορώ να το κουμαντάρω. Προσθέτεις και την προαιώνια απέχθεια σε κάθε μορφή θήκης και έχεις το αποτέλεσμα.

8 ώρες πριν, ziaba είπε

Πάρε μια θήκη βαλ το μέσα και ξεχνά το δεν αξίζει να δώσεις 80€ για το πίσω τζάμι απο την στιγμή που η συσκευή λειτουργεί μία χαρά

Απολύτως σώφρων λύση, αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσω την φυσική μου αποστροφή για τις θήκες που αναφέρω :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Απολύτως σώφρων λύση, αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσω την φυσική μου αποστροφή για τις θήκες που αναφέρω :)

τα γούστα πληρώνονται .... η καλύτερή λύση το πουλάς (πχ παίζουν άριστα 330-350 στις αγγελίες) στα 230-250€ και παίρνεις ένα με εγγύησή την οποία την έχεις χάσει και αδιαβροχοποιηση από εργοστάσιο

Δημοσ.

Εγώ πάλι οταν ειχα το S8 με ίδιο θέμα το άλλαξα φθηνά και εύκολα μονος μου (βέβαια ασχολούμαι με επισκευές όχι επαγγελματικά όμως). Μέχρι και σήμερα που έχει περάσει σε χέρια φίλου μου είναι άψογο χωρίς το παραμικρό θέμα και έχει κάνει και μια βουτιά κατά λάθος απ την οποία δεν κατάλαβε τίποτα!

Η επισκευή μου είχε κοστίσει 23 ευρώ. Θα μπορούσε και ακόμα φθηνότερα αλλά πήρα extra ταινία διπλής θερμοσυστελλόμενη για το καλούπι του S8 που ήταν για την αδιαβροχοποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάρε καμια διαφανη (smoke black) Ringke

δεν προσθέτει πολυ bulk.

εχω αυτη σε ενα S6 2-3 χρόνια και ειναι κομπλε

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 8:01 ΠΜ, Froskeas είπε

Χθες κατόρθωσα και έριξα το κινητό για 4η-5η φορά σε διάστημα λιγων εβδομάδων. Ηταν και η φαρμακερή καθώς απέκτησε ένα ωραιότατο τριπλό ράγισμα. ΕΥΤΥΧΩΣ, μονο στο πίσω τζάμι-η οθόνη στάθηκε στο ύψος του γορίλα. Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα δύο καταστήματα, το irepair και το samsungservicenow. Το πρώτο μάλιστα παρέχει δυνατότητα να το στείλεις με κούριερ και να σου το επιστρέψουν επισκευασμένο αυθημερόν (sounds wonderful). Τιμή βλέπω ένα 80αρι (ας πούμε ότι sounds good)

τί προτείνουν οι ομοιοπαθείς (αν υπάρχουν δλδ τέτοιοι που μάλλον θα είχαν και το κακό χούι να είναι με αθήκωτο κινητό εν έτει 2018)?

Στο irepair πήγε φίλος μου το iPhone για σπασμένη οθόνη πριν καποιους μήνες. Του την άλλαξαν οκ. Τωρα η οθόνη έχει πάλι πρόβλημα και πήγε πίσω στο μαγαζί με την απόδειξη - εγγύηση οπου του είπαν πως έγραφε διαφορετικό Imei άρα λεει ειναι αλλη συσκευη αυτή που φτιάξατε δε σας καλύπτουμε. Τωρα ποιος ξέρει αν είχαν κάνει λάθος κανα νούμερο ή αν απλά άλλαξαν κάποιο, ουδείς το γνωρίζει. Μετά απο αυτο, δεν πρόκειται να πατήσω ποτέ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Στο irepair πήγε φίλος μου το iPhone για σπασμένη οθόνη πριν καποιους μήνες. Του την άλλαξαν οκ. Τωρα η οθόνη έχει πάλι πρόβλημα και πήγε πίσω στο μαγαζί με την απόδειξη - εγγύηση οπου του είπαν πως έγραφε διαφορετικό Imei άρα λεει ειναι αλλη συσκευη αυτή που φτιάξατε δε σας καλύπτουμε. Τωρα ποιος ξέρει αν είχαν κάνει λάθος κανα νούμερο ή αν απλά άλλαξαν κάποιο, ουδείς το γνωρίζει. Μετά απο αυτο, δεν πρόκειται να πατήσω ποτέ. 

Οκ εγώ απλά το πίσω μέρος θέλω να αλλάξω, ένας πιο πάνω ειχε σχολιάσει ότι θα ξεχάσω την αδιαβραχοποίηση. Η οποία ούτε καν με απασχόλησε ποτέ. Πάντως βλέπω ότι γεινικά παίζουν διάφοροι «επαϊοντες» στο χώρο που διαφημίζουν επισκευές, χωρίς όμως να δίνουν επίσημη εγγύηση. Ε οκ, το πολύ πολύ να κυκλοφορώ ως ένα ανακριβές αντίστοιχο του  hank moody με πόρσε και σπασμένο φανάρι :D

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Froskeas είπε

Οκ εγώ απλά το πίσω μέρος θέλω να αλλάξω, ένας πιο πάνω ειχε σχολιάσει ότι θα ξεχάσω την αδιαβραχοποίηση. Η οποία ούτε καν με απασχόλησε ποτέ. Πάντως βλέπω ότι γεινικά παίζουν διάφοροι «επαϊοντες» στο χώρο που διαφημίζουν επισκευές, χωρίς όμως να δίνουν επίσημη εγγύηση. Ε οκ, το πολύ πολύ να κυκλοφορώ ως ένα ανακριβές αντίστοιχο του  hank moody με πόρσε και σπασμένο φανάρι :D

Επίσημη εγγύηση μόνο στήν smartec.. Η πλάκα είναι οτι είναι τζάμι και με το που θατο επισκευάσεις αν δεν του βάλεις θήκη με την πρώτη στραβή άνετα μπορεί να σπάσει... 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...