Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους , πριν περίπου μια εβδομάδα αγόρασα ένα MacBook Pro 13,3 2017.. Εγκατέστησα λοιπόν κάποια προγράμματα που με ενδιέφεραν(Spotify,Chrome κ.α) και δούλεψαν κανονικά και προσπάθησα να εγκαταστησω και το Steam .. ενώ εκανα σωστή εγκατάσταση την ώρα που πατάω διπλό κλικ για να μου το ανοίξει , εμφανίζει για ένα δευτερόλεπτο το εικονίδιο του Steam στην κάτω μπάρα και εξαφανίζεται χωρίς να ανοίγει με τίποτα .. την ίδια διαδικασία εγκατάστασης εκανα και σε άλλο MacBook και άνοιξε κανονικά το προγραμμα που σημαίνει πως δεν κάνω κάποιο λάθος στη εγκατάσταση .. εκανα λοιπόν ένα format στο MacBook μήπως έφταιγε κάτι αλλα τίποτα απολύτως ... μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ;

Επεξ/σία από konto7
Δημοσ.
7 ώρες πριν, konto7 είπε

Καλησπέρα σε όλους , πριν περίπου μια εβδομάδα αγόρασα ένα MacBook Pro 13,3 2017.. Εγκατέστησα λοιπόν κάποια προγράμματα που με ενδιέφεραν(Spotify,Chrome κ.α) και δούλεψαν κανονικά και προσπάθησα να εγκαταστησω και το Steam .. ενώ εκανα σωστή εγκατάσταση την ώρα που πατάω διπλό κλικ για να μου το ανοίξει , εμφανίζει για ένα δευτερόλεπτο το εικονίδιο του Steam στην κάτω μπάρα και εξαφανίζεται χωρίς να ανοίγει με τίποτα .. την ίδια διαδικασία εγκατάστασης εκανα και σε άλλο MacBook και άνοιξε κανονικά το προγραμμα που σημαίνει πως δεν κάνω κάποιο λάθος στη εγκατάσταση .. εκανα λοιπόν ένα format στο MacBook μήπως έφταιγε κάτι αλλα τίποτα απολύτως ... μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ;

Λειτουργικό σύστημα ? Το ότι είναι και τα δυο Macbook δεν λέει κάτι....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, konto7 είπε

Και πάλι κάνει το ίδιο δυστυχώς 

ενας γνωστος ειχε το ιδιο προβλημα και θυμαμαι ειχε βαλει αλλη εκδοση και ανοιξε κανονικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδες τα security&privacy μήπως δεν το αφήνει το Mac OS να ανοίξει?Θα τα βρεις στο system preferences.

Δες τα tab : general και privacy μήπως πρέπει να κανείς allow.

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, konto7 είπε

Δεν ειναι κατι απενεργοποιημένο ..όλα ελευθερα τα έχω

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall για λίγο να δεις τι γίνεται.

Επισης στο tab privacy δες το accessibility ή automation μήπως θέλει κάτι από εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είσαι ο μόνος.

Πρέπει να πάρει Update το Steam.

Μπορείς επίσης να πας System Preferences - Security and Privacy - Accessibility - ξετικάρεις το Steam.

Επεξ/σία από nikosgnr
Δημοσ.

Δυστυχώς τα έχω δοκιμάσει όλα και πραγματικά δεν βγάζω άκρη ..

κανω το ίδιο ακριβώς πράγμα στο δικό μου Macbook και σε άλλο ένα MacBook φίλου .. σε εκείνου παίζει κανονικά και σε εμένα όχι ..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, konto7 είπε

κανω το ίδιο ακριβώς πράγμα στο δικό μου Macbook και σε άλλο ένα MacBook φίλου .. σε εκείνου παίζει κανονικά και σε εμένα όχι ..

Καποιο bug ειναι. Δοκιμασε να φτιαξεις εναν νεο user  admin και να το τρεξεις εκει.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, konto7 είπε

Όπως σου 'πα και πιο πάνω, έχει πρόβλημα το Steam με Mojave.

Περιμένεις Update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...