kvaism Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας, έχω ένα Hyundai Atos και θέλω να του αλλάξω ελαστικά. Είμαι νέος οδηγός και δεν έχω γνώσεις σχετικά με τα ελαστικά. Απ' όσο διάβασα και ρώτησα οι περισσότεροι προτείνουν θερινά ελαστικά. Στα περισσότερα που έχω πάει μου μίλησαν για Kormoran,Dayton και Sava. Εγώ βρήκα τα Falken Sincera SN832 Ecorun 155/70R13 τα οποία μου κέντρισαν το ενδιαφέρον από την πιστοποίηση που έχουν, Α σε βρεγμένο και Ε καύσιμο. Από τα 5 καταστήματα που ρώτησα οι 2 μου είπαν ότι δεν θα κρατήσουν στο χρόνο και καλύτερα να βάλω Sava και ο άλλος μου είπε πως είναι πολύ χάλια και οτι η πιστοποίηση δεν παίζει κανένα ρόλο και να βάλω τα Dayton Τouring. Υποπτεύομαι πως ήταν για να διώξουν το απόθεμα που είχαν ήδη. Οι άλλοι 3 μου είπαν ότι είναι εξαιρετικά και δεν θα έχω κανένα θέμα. Οι ερωτήσεις μου είναι: 1)Η πιστοποίηση μετράει; 2)Αξίζει να δώσω 170 ευρώ να βάλω τα Falken η και με κάποιο άλλο θα είναι το ίδιο; 3)Το Α που έχει τώρα στο βρεγμένο θα γίνει C κτλ με την πάροδο του χρόνου;
meletis_m Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Το σωστό είναι να αλλαχτούν και τα 4 ελαστικά. Τώρα απο μάρκες όσο διαθέτει η τσέπη σου. Σε αυτές τις διαστάσεις δέν είναι και ακριβά. Kormoran είχα και δεν έμεινα τόσο ευχαριστημένος τόσο σε βρεγμένο οδόστρωμα αλλά και στίς στροφές. Πρίν τη τοποθέτηση του κάνε 1 έλεγχο στο σύστημα διεύθυνσης του οχήματος μήπωγς θέλει κάτι αλλαγή για την μακροζωία των ελαστικών (π.χ ημιμπαρα-μπαλάκια ψαλιδιών
gia_nnis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, kvaism είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα Hyundai Atos και θέλω να του αλλάξω ελαστικά. Είμαι νέος οδηγός και δεν έχω γνώσεις σχετικά με τα ελαστικά. Απ' όσο διάβασα και ρώτησα οι περισσότεροι προτείνουν θερινά ελαστικά. Στα περισσότερα που έχω πάει μου μίλησαν για Kormoran,Dayton και Sava. Εγώ βρήκα τα Falken Sincera SN832 Ecorun 155/70R13 τα οποία μου κέντρισαν το ενδιαφέρον από την πιστοποίηση που έχουν, Α σε βρεγμένο και Ε καύσιμο. Από τα 5 καταστήματα που ρώτησα οι 2 μου είπαν ότι δεν θα κρατήσουν στο χρόνο και καλύτερα να βάλω Sava και ο άλλος μου είπε πως είναι πολύ χάλια και οτι η πιστοποίηση δεν παίζει κανένα ρόλο και να βάλω τα Dayton Τouring. Υποπτεύομαι πως ήταν για να διώξουν το απόθεμα που είχαν ήδη. Οι άλλοι 3 μου είπαν ότι είναι εξαιρετικά και δεν θα έχω κανένα θέμα. Οι ερωτήσεις μου είναι: 1)Η πιστοποίηση μετράει; 2)Αξίζει να δώσω 170 ευρώ να βάλω τα Falken η και με κάποιο άλλο θα είναι το ίδιο; 3)Το Α που έχει τώρα στο βρεγμένο θα γίνει C κτλ με την πάροδο του χρόνου; Nα βαλεις falken Sincera απλα ειναι κορυφη για τα λεφτα του!!! Θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.. Προσεχε γιατι στα falken οι τιμες δεν ειναι μαρκε οπως στα brand 1
zeys13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, δεν ξέρω πως είναι τα οικονομικά σου, αλλά στην διάσταση που θέλεις, η διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε επώνυμο ή όχι είναι αμελητέα. Δεν αξίζει να γλιτώσεις 20-30 ευρώ για μια δεύτερη μάρκα. Μην ξεχνάμε οτι το ελαστικό είναι αυτό που σε κρατάει στο δρόμο. https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/m/1934_3322_5160_5331/Pirelli_or_Continental_or_Michelin_or_Goodyear.html?keyphrase=155%2F70R13&order_by=pricevat&order_dir=asc 3
kvaism Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, θέλω να πάω μέχρι 180 ευρώ το max γι αυτό σκεφτόμουν το συγκεκριμένο ελαστικό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως η Falken στο εξωτερικό χαίρει εκτίμησης. Δεν ξέρω βέβαια αν αφορά μόνο κάποια sport και ακριβά μοντέλα.
kvaism Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στο 832 οι κριτικές που διάβασα είναι πολύ καλές ακόμα και μετά απο 15-20k χιλιόμετρα
stefan123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Για ψαξε και uniroyal,πολυ καλα σε βρεγμενο κ δοκιμασμενα...και με εξαιρετικη προσφυση ακομα και στα τελευταια τους...Για 4 χρονακια,αντε βαρια 5 θα εισαι σαν την πρωτη μερα...Μετα θελουν αλλαγη γιατι θα πηγαινει η τσουλιθρα συννεφο...Θα το καταλαβεις στην οδηγηση..Βεβαια αυτα ισχυουν για μενα που κανω 8-10 χιλιαδες χιλιομετρα τον χρονο.Αν κανεις τα διπλασια η και παραπανω ενδεχομενως να χρειαστεις αλλαγη νωριτερα...
phanispal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, kvaism είπε Στο 832 οι κριτικές που διάβασα είναι πολύ καλές ακόμα και μετά απο 15-20k χιλιόμετρα Δεν είδα ότι μιλάς για το 832. Το φοράω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος έως τώρα. Έχω κάνει ~10.000 km και έχουν μπόλικο πέλμα ακόμα. Τα έβαλα πριν 23 μήνες. Βέβαια ποιος ξέρει αν π.χ. στον τρίτο ή τον τέταρτο χρόνο αχρηστευτούν. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από phanispal
buruburu Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Ψάχνω κι εγώ για Huyndai Atos Prime του 2000, για πείτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα