pavloa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το κινήτο και για το pc, ώστε να μπορώ να στέλνω στο pc οτι αρχεία έχω στο κινητό? Θέλω να τα στέλνω μέσω τοπικού δικτύου χωρίς να τα ανεβάζω σε dropbox και τέτοια.
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό θα γινόταν εύκολα αν έστηνες ένα cloud σε pc με nas αλλά θέλει λίγη δουλειά κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν δουλεύει κάτι τέτοιο με έναν απλό ftp server σε pc ώστε να τα στέλνεις εκεί. Επίσης κάτι τέτοιο γίνεται στα iphone/ipad μέσω της λειτουργίας sync στο itunes μέσω wifi, Το αναφέρω γιατί δεν ξεκαθαρίζεις αν έχεις android ή ios.
pavloa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό θα γινόταν εύκολα αν έστηνες ένα cloud σε pc με nas αλλά θέλει λίγη δουλειά κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν δουλεύει κάτι τέτοιο με έναν απλό ftp server σε pc ώστε να τα στέλνεις εκεί. Επίσης κάτι τέτοιο γίνεται στα iphone/ipad μέσω της λειτουργίας sync στο itunes μέσω wifi, Το αναφέρω γιατί δεν ξεκαθαρίζεις αν έχεις android ή ios. Android έχω. Το nas για να στο στήσω πόσο δύσκολο είναι?
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι λειτουργικό που στήνεται σε υπολογιστή χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις (p4 με 256ram είναι αρκετά για απλή χρήση). Είναι λίγο ιδιαίτερο στο στήσιμο και στο στη δημιουργία χρηστών αλλά αν στηθεί τότε θα έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου από όλο το δίκτυο σου. Η πρόσβαση και οι ρυθμίσεις γίνονται μέσω web interface και μετά το στήσιμο δε χρειάζεται πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθόνη. Ένα nas λειτουργικό είναι το nas4free
jim_p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Αν θες απλα να στελνεις και να λαμβανεις, οπως θα εκανες πχ μεσω bluetooth, δες το dukto http://www.msec.it/blog/?page_id=11
Etherovamon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 +1 για MyPhoneExplorer. Δοκιμασμένο και άψογο.
pavloa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραία ... θα τα κοιτάξω όλα οσα προτείνατε... Ελπίζω να μην κολλησω κάπου..
ice25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ένα κοινόχρηστο φάκελο στο pc και από εκει και πέρα με ενα file manager στο κινητό οπως ο ES exlporer είσαι κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα