Chris Cho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες. Τις τελευταίες δύο βδομάδες προαναφερθέν πρόβλημα, το οποίο ξεκίνησε ενώ έπαιζα rainbow six siege. Λίγο πριν σβήσει η οθόνη, πετάγονται διαφορα artifacts από εδώ και από εκεί με διαφορετικά χρώματα, μετά σβήνει και freezeαρει όλο το σύστημα (μπορεί να ακουστεί και ένας περιστασιακος κολλημένος ήχος). Το έψαξα αρκετά και δοκίμασα μερικούς τρόπους επίλυσης, όπως διαγραφή των gpu drivers με ddu και επανεγκατασταση, ελεγχος των ram(δεν έκανα memtest) , αφαιρώντας την μία μετά την άλλη, έλεγξα θερμοκρασίες κλπ και πάλι έχω το ίδιο θέμα. Η οθόνη δεν έχει θέμα, ούτε το hdmi. Ο υπολογιστής πλέον δεν φορτώνει τα Windows, καθώς κάνει το ίδιο πράγμα λίγο πριν πατήσω κωδικό πρόσβασης. Any help? OS - Windows 10 Cpu - AMD fx 8320 8xprocessor Gpu - radeon r9 290 Mobo - gigabyte 970a-ud3p Ram - 2x4 g.skill f3-17000cl11d ripjaws x Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Chris Cho
LambisElef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Έχεις (ή μπορείς να βρεις) άλλη GPU να δοκιμάσεις; Επίσης τι τροφοδοτικό έχεις;
Chris Cho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχω άλλη κάρτα αλλά μπορώ να δοκιμάσω την τωρινή σε ένα φίλο. Τροφοδοτικό - Thermaltake Smart SE 630W 1
LambisElef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκίμασε την τωρινή όπως λες, γιατί αυτά τα artifacts που πετάγονται συνήθως αφορούν την κάρτα.
naruto14 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ για κάρτα γραφικών λέω το πιο πιθανό. Ότι χειρότερο να σου χαλάσει η κάρτα εκτός εγγύησης...
Chris Cho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
Angelcrow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ελένης temps στα north bridge και southbridge
Leleouras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Angelcrow said: Ελένης temps στα north bridge και southbridge και της Μαρίας? west bridge & east bridge? 1
Angelcrow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Έλεγχος εννοούσα αλλά το autocorrect τα ανέλαβε πρωτοβουλία!
Chris Cho Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα και πάλι... Λοιπόν, δοκίμασα την κάρτα στο πισι ενός φίλου και όντως έφταιγε αυτή.Την ανοίξαμε, αλλάξαμε την πάστα και για μια βδομάδα όλα ήταν μια χαρά, την ζόρισα και με gaming. Ώσπου προχθές μετά από μόλις δέκα λεπτά παιχνιδιού τα έφτυσε, έσβησε η οθονη, και για δύο μέρες δεν μπορούσα απλά να τρέξω game, όλα τα άλλα ήταν μια χαρά. Σήμερα βλέπω τελικα δεν άντεξε και καταλήξαμε πάλι στην αρχή, όπου σβήνει η οθόνη λίγο πριν μπω στα Windows. Τα northbridges και southbridges δεν ξέρω που βρίσκονται στην μητρική, αλλά μέσω του hmonitor φαινόταν να είναι μια χαρά σε θερμοκρασίες, αν και δεν προλάβαινα να τα τσεκάρω ενώ έτρεχα game. Πως προχωράω;...
blitzNikos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Τα north/south bridges βρίσκονται κάτω από τις δύο ψύκτρες. Αν οι θερμοκρασίες, η κάρτα γραφικών, η τροφοδοσία, τα καλώδια συνδέσεων και οι συνδέσεις κάρτας-οθόνης και η οθόνη είναι ΟΚ, το επόμενο (δυσάρεστο) που θα σκεφτόμουνα είναι μήπως έχει κάποιο θέμα η θύρα pci-e της μητρικής...😟
Undertaker25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Chris Cho είπε Καλησπέρα και πάλι... Λοιπόν, δοκίμασα την κάρτα στο πισι ενός φίλου και όντως έφταιγε αυτή.Την ανοίξαμε, αλλάξαμε την πάστα και για μια βδομάδα όλα ήταν μια χαρά, την ζόρισα και με gaming. Ώσπου προχθές μετά από μόλις δέκα λεπτά παιχνιδιού τα έφτυσε, έσβησε η οθονη, και για δύο μέρες δεν μπορούσα απλά να τρέξω game, όλα τα άλλα ήταν μια χαρά. Σήμερα βλέπω τελικα δεν άντεξε και καταλήξαμε πάλι στην αρχή, όπου σβήνει η οθόνη λίγο πριν μπω στα Windows. Τα northbridges και southbridges δεν ξέρω που βρίσκονται στην μητρική, αλλά μέσω του hmonitor φαινόταν να είναι μια χαρά σε θερμοκρασίες, αν και δεν προλάβαινα να τα τσεκάρω ενώ έτρεχα game. Πως προχωράω;... Προφανώς θα πας για καινούρια κάρτα γραφικών. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ε ναι ρε παλικαρια...Τι north bridge και Αρτας bridge.... H καρτα γραφικων βγηκε off.....
Kapetanakos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Παιδια για να μην ανοιγω νεο thread εχω θεμα με το λαπτοπ μολις βαλω ενα βιντεο η ανοιξω δυο σελιδες στο broswer κολαει και βγαζει μαυρη οθονη,προσοχη δεν σβηνει απλα βγαζει μαυρη οθονη. τι φταιει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα