TechnoState Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Γνωστες οι προτιμησεις σου στα μηλα.... Εδω χαιρεσαι να σχολιαζεις ,αντιθετα π.χ. απο εδω που δεν υπαρχει σχολιο σου.... Και θα βαλω και μια φατσουλα 😂 για το αστειο είδε φως κ μπήκε. Η αλήθεια είναι ότι είχε χαθεί λιγάκι στα τελευταία τοπικ...μιλάει λίγο γιατί έχει πολλά πει... (εγώ θα το έριχνα στην πολύ δουλειά κ στο βεβαρυμένο πρόγραμμα) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από TechnoState
zodiacskipper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα στις ρυθμίσεις δεν μου έχει βγάλει κάτι πάντως όσο χρησιμοποιώ MIUI 1
Beerloah Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Το θέμα με τις διαφημίσεις, έχει καταντήσει αηδία. Υποβαθμίζει τόσο την εταιρεία, όσο και το προϊόν της. Μόνο οι πελάτες δεν τσαλακώνουν την εικόνα τους αγαπητή Xiaomi.
tsifotis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ασε Xiaomi τα σαπια, σε καταλαβαμε. Σε ενδιαφερει το κερδος. Κινεζοι κινεζοι αλλα σας τουμπαρε ο καπιταλισμος (αηδια) Μωρε φεουδαρχια κι αγιος ο θεος, ουτε διαφημισεις ουτε τιποτα! 1
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, TechnoState είπε είδε φως κ μπήκε. Η αλήθεια είναι ότι είχε χαθεί λιγάκι στα τελευταία τοπικ...μιλάει λίγο γιατί έχει πολλά πει... (εγώ θα το έριχνα στην πολύ δουλειά κ στο βεβαρυμένο πρόγραμμα) Σε καμια περιπτωση, σαν hardcore "ανδροιδακιας" δεν δικαιολογω τις διαφημισεις της σιαομι... Απεχθανομαι ομως ολους οσους βρισκουν ευκαιρια να ριξουν χολη... Χολη την οποια την κρατουν σε θεματα της "εταιρειας" απο το κουπερτινο της φλοριντα 3
gnsX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Κυριε δασκαλε, μιλησα για το λειτουργικο κι αν δεν απατωμαι, οι ρυθμισεις ειναι μερος του λειτουργικου. Οχι; Η εφαρμογή των ρυθμίσεων δεν είναι μέρος του λειτουργικού, είναι μέρος του ui της Xiaomi που έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λειτουργικού. Δλδ δεν μπορώ να φτιάξω εφαρμογή στα Windows που να περιέχει ότι και το Control Panel και να λέει "Δαμάσκηνα 3 ευρώ το κιλό"πάνω δεξιά; Πόσο πιο απλά να το πω. 1 ώρα πριν, Cell_7 είπε Οι ρυθμίσεις είναι βασική εφαρμογή η οποία δεν θα έπρεπε να έχει διαφημίσεις. Αν θέλω να αλλάξω το παραμικρό στην συσκευή θα πρέπει να δω διαφήμιση κάθε φορά, το οποίο είναι απαράδεκτο. Νιώθω ντροπή που χρησιμοποιώ android συσκευή και πρέπει να λέω κάτι τόσο αυτονόητο. Προφανώς όπως έχει πει και η ίδια η Xiaomi, η εταιρία βασίζει τα έσοδα της στις εφαρμογές και αυτό είναι το αποτέλεσμα, για αυτό και οι συσκευές είναι τόσο οικονομικές, τα κέρδη της από τις πωλήσεις συσκευών είναι υπερ-ελάχιστες. Πώς πάει η γενίκευση σε όλο το Android μόνο εσύ ξέρεις, είναι έργο της Xiaomi αυτό που συζητάμε.. Αυτά έχει το να έχεις τα πράγματα πιο ελεύθερα, κερδίζεις κάπου και χάνεις κάπου αλλού. Ο ένας προσθέτει split apps και ο άλλος διαφημίσεις, τα βάζεις κάτω και διαλέγεις. Αν αργότερα πει η Google ότι ρυθμίσεις συστήματος θα γίνονται μόνο με δικό της app θα έχουμε αλλού είδους αντιδράσεις, ότι πάει να γίνει Apple θα ταν το πρώτο σχόλιο. Προσωπικά λόγω αυτού δεν θα αγόραζα Xiaomi, τόσο deal breaker για μένα. Πρέπει να τιμωρήσουν οι αγοραστές τέτοιες τακτικές. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από gnsX 1
mourouzis2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε τι Xiaomi, τελικα δεν φτιαχνει κινητα για την ψυχη της μανας της.. Οπως κι ολοι οι αλλοι φυσικα!!
giannis_fe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hetfield είπε Και τι ειναι το Android; Ενα λειτουργικο που ο καθε κατασκευαστης κανει οτι ταρζανια του κατεβει. Η αλήθεια σε αυτό το κομμάτι η αππλ υπερτερεί .. 1
eskimoos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Το άρθρο θα είχε κάποιο νόημα αν σου εμφανιζε και καλά διαφημίσεις όταν πας στις ρυθμίσεις του κινητου σου, ετσι ξεμπαρκα στην οθόνη σου η σε εφαρμογές όπως πχ η κάμερα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει ούτε και το έχω δει ποτέ. Από εκεί και πέρα αν σε κάποιες από τις εφαρμογές τις έχει διαφημίσεις το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις δωρεάν εφαρμογές στο playstore. Αν για κάποιον είναι πολλές απλά δεν χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εφαρμογή και κατεβάζει μια άλλη. Εκτός και.αν έχω χάσει κάτι και οι εφαρμογές τις πλέον θεωρούνται must have.
keysmith Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Το θέμα είναι ΠΟΛΥ σοβαρότερο αν συνδυαστεί με τις τελευταίες εξελίξεις που αρχίζει α) να μην επιτρέπει rollback σε προηγούμενη έκδοση (αλα apple) με ότι σημαίνει με την κάθε "αναβάθμιση" (πχ στην επόμενη έκδοση βάζει περισσότερες διαφημίσεις ή αποφασίζει να αλλάξει ότι θέλει πχ να έχει bloatware κτλ κτλ). Κάνεις το λάθος να "αναβαθμίσεις" σε αηδία έκδοση; ας πρόσεχες.. Τραγικό! β) έχει κάνει το ξεκλείδωμα του bootloader διαδικασία που πλέον απαιτεί 2 μήνες από τις 1 Σεπτεμβρίου αντί 2 μέρες. Αυριο αλα huawey μπορεί να μην επιτρέπει καθόλου το ξεκλείδωμα. Αν συνδυαστεί με "υποχρεωτικές αναβαθμίσεις" που φέρνουν διαφημίσεις καταλαβαίνουμε που το πάει. Αν η xiaomi έφτιαξε κοινό το κατάφερε γιατί ήταν "ανοικτή και ευέλικτη". Τώρα μας τα γυρνάει.. Αφαιρούμε 3.5mm, sd, βάζουμε miui με διαφημίσεις και δεν επιτρέπουμε downgrade και ξεκλείδωμα bootloader?!? Really? Θα μείνεις με δέκα-είκοσι fanboys αλα iphone χιαομι μου.. λυπάμαι. 3 2
kirileman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πάρω ένα φθηνό κινέζικο τουμπανάκι. Με τους κωδικούς μου να κυκλοφορούν ελεύθεροι σε ολόκληρη την Ασία, τις διαφημισούλες μου στη lock screen, θα είμαι κύριος. Και χωρίς να έχω πληρώσει 2 μισθούς σαν κάτι κορόιδα. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 40 minutes ago, tsilitheo1 said: Γνωστες οι προτιμησεις σου στα μηλα.... Εδω χαιρεσαι να σχολιαζεις ,αντιθετα π.χ. απο εδω που δεν υπαρχει σχολιο σου.... Και θα βαλω και μια φατσουλα 😂 για το αστειο Χμ κάτσε τώρα να συγκρίνουμε τις οικονομικές διάφορες μιας εταιρίας με την ΕΕ με τις διαφημίσεις που σου σκάνε στη μούρη ενώ είναι στις ρυθμίσεις της συσκευής που αγόρασες! Σα να υπάρχει μια αναντιστοιχία δε νομίζεις? Παντως πρέπει να παραδεχτείς το ποσο δυνατός είμαι που κρατιέμαι και δεν ακούγονται τα γέλια μου μέχρι εκεί που είσαι... 😛 2 1
~mxls~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Τραγικό και τέρμα απαραδεκτο. Ή αλλάζει άμεσα στάση από το κράξιμο που θα πέσει, ή τρώει άκυρο ως εταιρία από εδώ και πέρα. 1
Black Demis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Εναλλακτικα μπορουμε να αγοραζουμε φθηνες συσκευες με andoid one (stock andoid δηλαδη) και τελος οι διαφημισεις και οι τρελες του καθε κατασκευαστη μονο που η google ανεφερε οτι θα κανει και αυτη το ιδιο ιδι ειναι στο playstore και καποιες δικες της εφαρμογες ολοι πλεον εχουν καταλαβει οτι τα λεφτα ειναι στην συλλογη και χρηση προσοπικων δεδομενω και διαφιμισεις απο εκει και περα ολα τα άλλα είναι δευτερεύοντα
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Ε κάπως πρέπει να έχει κερδη και αυτή... Είναι τοσο καλες οι τιμες της που δε νομίζω να σας πειράξουν λίγες διαφημίσεις και μάλιστα μέσα στο μενού με τις ρυθμίσεις! 😛 Μονο αμα μου το δινανε τσαμπα θα το δεχομουνα με διαφημισεις. Δεν ειμαστε στο 1999 να εχουμε ιντερνετ με την εξτριμ Αλλα η διαφορα ειναι οτι δεν ειμαι εγκλωβισμενος σε μια εταιρια, αν κανει μαλακια την εχω κανει για αλλου. Που απ οτι φαινεται αυτο θα γινει, γιατι τωρα τελευταια την ψωνισε και αρχισε τις ξεπλενιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα