Προς το περιεχόμενο

H Xiaomi παραδέχεται την εμφάνιση διαφημίσεων στις ρυθμίσεις των smartphone της

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ολοι αναμεταδιδουν την ιδια ειδηση αλλα επισημη πηγη δεν υπαρχει, επισης κανενα μελος εδω που εχει xiaomi δεν εχει δει διαφημισεις, επομενως πληρωμενη ειδηση μου μυριζει το ολο αρθρο γιατι ετσουξε σε καποιους το poco.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, dancer είπε

ολοι αναμεταδιδουν την ιδια ειδηση αλλα επισημη πηγη δεν υπαρχει, επισης κανενα μελος εδω που εχει xiaomi δεν εχει δει διαφημισεις, επομενως πληρωμενη ειδηση μου μυριζει το ολο αρθρο γιατι ετσουξε σε καποιους το poco.

6 ώρες πριν, gnsX είπε

Ότι είναι προτιμότερο να υποβαθμίσεις την καθημερινή εμπειρία χρήσης απ το να δώσεις εφάπαξ 40€ ..

Πυροβολείτε αδιακρίτως...

Δεν συμφωνώ ούτε εγώ με αυτό αλλά τουλάχιστον οι μισοί εδώ μέσα που κράζουν αυτή την κίνηση άμα η τιμή πήγαινε από τα 299€ πχ στα 339 θα έκραζαν ότι ξεπουλήθηκε, άπατο θα πάει και τα σχετικά.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχω Xiaomi συσκευές και δεν έχω δει διαφήμιση σε ρυθμίσεις κλπ.
Αυτή την στιγμή έχω MIUI Global 10.0.1.0 και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα σχετικό.

Δεν λέω ότι πρόκειται για ψευδή είδηση, απλά ίσως να μην έρχεται ποτέ τέτοια έκδοση στο δικό μας region.

Όπως και να'χει είναι φάουλ από την Xiaomi μια τέτοια κίνηση... :(

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, dancer είπε

Σε Redmi note 5 (Global) εχω βρει διαφημίσεις:

• Κατα την εγκατασταση εφαρμογης
  • Σε φακελο εφαρμογων (εμφανιζονται προτεινομενες προς εγκατασταση εφαρμογες στο κατω μερος της οθονης)
  • Στον file manager
  • Στο MiMusic
  • Στην εφαρμογη ασφαλεια
  • Στον MiBrowser
  • Στις ληψεις

Επεξ/σία από snoopycrete
  • Sad 1

Στην αρχή η Xiaomi ήταν "ταπεινή".Οταν άρχισε να κερδίζει ποσοστά καβάλησε το καλάμι στις τιμές και στην συνέχεια στα υπόλοιπα.Πονηροί οι Κινέζοι.

Τουλάχιστον σε Samsung ξέρεις τι παίρνεις.Καλή κάμερα,οθόνη,ακουστικό και μικρόφωνο.Γενικώς ποιοτικές συσκευές χωρίς τα προβλήματα των Xiaomi.

Που στε ρε υπερμαχοι της Xiaomi που μας τα εχετε κανει τσουρεκια στο insomnia...τα ιδια και η huawei ενας φιλος πηρε και το πρωτο πραγμα που μου ειπε.. πολλες διαφημισεις

10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Που στε ρε υπερμαχοι της Xiaomi που μας τα εχετε κανει τσουρεκια στο insomnia...τα ιδια και η huawei ενας φιλος πηρε και το πρωτο πραγμα που μου ειπε.. πολλες διαφημισεις

εδω ειμαστε ρεντυ του κικ ας

1) δεν εχω δει ουτε μια διαφημιση

2) αλλα οπως ειδες παραπανω τρολαρα την xiaomi στα αυτια κατι που δεν διανοεισαι να κανεις με την αγαπημενη σου μηλου

2) ακομα κ να εβλεπα εχω ηδη adaway κ δεν περναει κουνουπι κατι που οι μηλαραδες μονο να ονειρευτειτε μπορειτε η παιζει κ να το θεωρειτε κ χαρακτηριστικο

3) αν στα εχουν κανει τσουρεκια με τα xiaomi τι να πουμε εμεις με τον καθε αμπαλο που πηρε ενα μηλο μεταχειρο σε 1500 δοσεις κ μπαινει δω μεσα κ παριστανει τον λορδο

τσιρς

• Like 2

Πάντως φίλος μου που έχει το Redmi Note 5 Global Edition, δεν έχει δει ποτέ κάπια διαφήμιση στο UI. Μήπως αυτό με τις διαφημίσεις αφορά μόνο συσκευές με την κινέζικη ROM?

Στις 21/9/2018 στις 8:24 ΠΜ, billdanos είπε

Δεν πειράζει, σε σένα θα βάλουμε συνδρομή. :) 

εγώ θα έπρεπε να σας βάλω συνδρομή που σας τιμώ με την ύπαρξή μου, αλλά άντε επειδή ποτέ δεν με ενδιέφερε το χρήμα θα σας τη χαρίσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...