Προς το περιεχόμενο

H Xiaomi παραδέχεται την εμφάνιση διαφημίσεων στις ρυθμίσεις των smartphone της

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

εχω 2 xiaomi και κανενα δεν βγαζει τπτ παρακαλω να μου το αποδειξεις και να μην μου παραθετεις αρθρα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
10 minutes ago, dancer said:

εχω 2 xiaomi και κανενα δεν βγαζει τπτ παρακαλω να μου το αποδειξεις και να μην μου παραθετεις αρθρα

Και γω όσα iphones  είχα και έχω δεν παρουσιάσαν ποτέ κανένα πρόβλημα από όσα γράφονται κατά καιρούς. Απαιτώ να αλλάξουν τώρα όλοι οι τίτλοι των σχετικών ειδήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο! 😛 

Android η μπελαντονα των λειτουργικών,μια ομορφη γυναίκα που ολοι εχουν περασει ενα πασακι και εχουν ριξει και ένα κατούρημα!

1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Εννοεις εκεινες που αν βγαλω φωτογραφια τη γατα μου που ειναι ασπρη θα βγει γκρι.

Αστο μεγαλε, δεν το εχεις. Εκτιθεσαι..

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή οι κωλόφαρδοι, τώρα μπορούν να παίζουν και το πρώτο επεισόδιο Candy Crush Soda, δωρεάν κατευθείαν μέσα απο τις ρυθμίσεις τους ?

Επεξ/σία από Eloy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τωρα μας ποσταρες το the verge ως αξιολογο site? Ειναι στην ιδια κατηγορια με το μακελειο.

Που μερικες μερες πριν ανεβασε βιντεο συναρμολογησης pc , και μεσα σε 2 μερες καταφερε να ριξει το ιντερνετ απο το κραξιμο που εφαγε? Πρωτα εκλεισε τα like/dislike, μετα τα σχολια, και στο τελος το κατεβασε.

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 1
  • Thanks 1

41 λεπτά πριν, dancer είπε

Και γω επαιξα δυο στηλες τζοκερ χθες και δεν κερδισα, αρα δεν κερδισε κανενας.Να μου το αποδειξεις.

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Τωρα μας ποσταρες το the verge ως αξιολογο site? Ειναι στην ιδια κατηγορια με το μακελειο.

Που μερικες μερες πριν ανεβασε βιντεο συναρμολογησης pc , και μεσα σε 2 μερες καταφερε να ριξει το ιντερνετ απο το κραξιμο που εφαγε? Πρωτα εκλεισε τα like/dislike, μετα τα σχολια, και στο τελος το κατεβασε.

προσεχως και το ινσομνια ετσι θα καταντησει αμα δε βαλουν φρενο

2 λεπτά πριν, Noreak είπε

Και γω επαιξα δυο στηλες τζοκερ χθες και δεν κερδισα, αρα δεν κερδισε κανενας.Να μου το αποδειξεις.

ανεβαινει μια ειδηση που λεει οτι σε ΌΛΑ τα xiaomi εμφανιζεται στις ρυθμισεις διαφημιση, εχουμε γραψει οτι δεν πιανει τα global version και πετας μια μπουρδα ισα με το μποι σου ποσο πιο κατω ακομα θα πεσετε μερικοι για να υποστηριξετε οτι βλακεια σας ερθει στο κεφαλι?

οσον αφορα τις βλαβες biildanos σε ποιο μηλοκινητο θα βγει δε το γνωριζει κανεις επομενως δεν ειναι ανακριβιες τα αρθρα που δημοσιευονται γτ στο καταστημα μου οι βλαβες αυτες εχουν ερθει.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Eloy είπε

Δηλαδή οι κωλόφαρδοι, τώρα μπορούν να παίζουν και το πρώτο επεισόδιο Candy Crush Soda, δωρεάν κατευθείαν μέσα απο τις ρυθμίσεις τους ?

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, τώρα κλαίω! 😂

Επεξ/σία από kirileman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, τώρα κλαίω! 😂

Aν βάλουν και κανα farmVille με σύνδεση Facebook στις ρυθμίσεις της οθόνης ή της γλώσσας, θα πεθάνω... Θα πάω να χτυπήσω κι εγώ κανένα τέτοιο κινητό...

Εγώ βλέπω να αλλάζουν CEO στην Apple, γιατί δεν το σκέφτηκε πρώτος... Βέβαια, εκεί δεν χρειάζονται διαφήμιση μιας και έχουν το μονοπώλειο - τι να διαφημίσουν ?... Αλλά αυτό είναι άσχετο - έπρεπε να το έχει σκεφτεί πρώτος...

Επεξ/σία από Eloy

15 λεπτά πριν, dancer είπε

προσεχως και το ινσομνια ετσι θα καταντησει αμα δε βαλουν φρενο

ανεβαινει μια ειδηση που λεει οτι σε ΌΛΑ τα xiaomi εμφανιζεται στις ρυθμισεις διαφημιση, εχουμε γραψει οτι δεν πιανει τα global version και πετας μια μπουρδα ισα με το μποι σου ποσο πιο κατω ακομα θα πεσετε μερικοι για να υποστηριξετε οτι βλακεια σας ερθει στο κεφαλι?

οσον αφορα τις βλαβες biildanos σε ποιο μηλοκινητο θα βγει δε το γνωριζει κανεις επομενως δεν ειναι ανακριβιες τα αρθρα που δημοσιευονται γτ στο καταστημα μου οι βλαβες αυτες εχουν ερθει.

Που λεει σε ΟΛΑ?Διαβασες την ειδηση η μπηκες να επιχειρηματοπαραλογησεις?Παρεμπιπτοντως redmi 4 prime εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...