Προς το περιεχόμενο

H Xiaomi παραδέχεται την εμφάνιση διαφημίσεων στις ρυθμίσεις των smartphone της

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες...υπαρχει λυση για ολα............ μην τρελλενεστε. κι ενα μικρο λαπτοπακι και εμαστε τζετ..!      ετσι κι αλλιως με τοσα λεφτα που δινουμε σε κινητα.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, gnsX είπε

Η λύση είναι να κόψει τις μαλακίες η Xiaomi. 

Οι Ρυθμίσεις είναι εφαρμογή, όπως σε κάθε εφαρμογή μπορείς να βάλεις διαφημίσεις. Ξεχωρίστε κάποια πράγματα επιτέλους

Εγώ προτείνω να κόψεις εσύ πρώτα αυτό που λες. Η Xiaomi σου βγάζει ένα κατεβατό με το που ξεκινάς το κινητό και που πρέπει να συναινέσεις,
Στο κάτω κάτω κάνεις σε υποχρέωσε να το πάρεις. Επιλογές σε φτηνές συσκευές έχεις, άμα δεν συμφωνείς (oppo, one+)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, d4mage είπε

Σε Redmi Note 4 και πλέον Redmi Note 5 δεν έχω δει ποτέ την παραμικρή διαφήμιση, βέβαια θα ήθελα να μάθω σε ποιους συμβαίνει κάτι τέτοιο, σε ποιες συσκευές δηλαδή.

Επίσης μόλις σήμερα έκανα ενημέρωση το MIUI 10.0 σταθερή. Τι άλλο να θέλει κάποιος από ένα τηλέφωνο των 150-200€ όπου πέρα από επιδόσεις, αξιοπρεπέστατη κάμερα και μια καλή οθόνη έχει και άμεση ενημέρωση λογισμικού που για μένα ολοένα και γίνεται καλύτερο;

Υ.Γ πριν από οποιαδήποτε απάντηση να θυμηθεί κάποιος τα 200€ 😛

Μακάρι να ήταν και οι υπόλοιπες όπως η Xiaomi, άλλα μερικοί είναι τόσο κολλημένοι που δεν βλέπουν παραπέρα.

Εμεις να το θυμηθουμε, εσεις που τα εχετε δωσει θα επρεπε...

Επεξ/σία από ScorpioX777

• Super Moderators
9 minutes ago, Dr.Richard Axel said:

Στο κάτω κάτω κάνεις σε υποχρέωσε να το πάρεις. 

Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου! 😛 

6 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Εμεις να το θυμηθουμε, εσεις που τα εχετε δωσει θα επρεπε...

Mια χαρά θυμόμαστε τι συσκευάρα πήραμε με λιγότερα από 200€. 

• Thanks 2

Ότι χειρότερο το MIUI και γενικώς τα θέματα των κατασκευαστών. Μόνο pure Android. Οπότε Pixel, NOKIA ή Μotorola ή custom rom.

7 λεπτά πριν, rikos είπε

Πωπωωω κακο που μου εκανε η xiaomi. Γρηγορα φερτε μου κινητο 300 ευρω ακριβοτερα, να στανιαρω. Δεν ειναι πραγματα αυτα. 

NOKIA 6.1 Λίγο πάνω από 200 και pure Android. Μια χαρά.

20 λεπτά πριν, xaralas είπε

Mια χαρά θυμόμαστε τι συσκευάρα πήραμε με λιγότερα από 200€. 

Εννοεις εκεινες που αν βγαλω φωτογραφια τη γατα μου που ειναι ασπρη θα βγει γκρι.

ο τιτλος του αρθρου πρεπει να διορθωθει γτ η παραπληροφορηση παει συννεφο, αν θελει το ινσομνια να το σεβομαστε να σεβεται και εκεινο εμας γτ δεν ειμαστε τπτ προβατα οπως νομιζουνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τι διαφημίσεις μιλάτε ρε παιδιά ?

Τουλάχιστον αξίζουν το κόπο? πχ. "Πάρε με στο 90-τάδε και σε περιμένω να μου φτιάξεις τα υδραυλικά μου γιατι έχω γίνει μούσκεμα..."

ή απλά παραπέμπουν σε ανιαρά ΙΤ και Αpp stores ?

Επεξ/σία από Eloy

• Super Moderators
21 minutes ago, dancer said:

ο τιτλος του αρθρου πρεπει να διορθωθει γτ η παραπληροφορηση παει συννεφο, αν θελει το ινσομνια να το σεβομαστε να σεβεται και εκεινο εμας γτ δεν ειμαστε τπτ προβατα οπως νομιζουνε.

https://www.theverge.com/2018/9/19/17877970/xiaomi-ads-settings-menu-android-phones

😎

Η καλύτερη δουλειά είναι να αγοράσεις ένα Xiaomi μιας και έχουν καλό vfm, να του βάλεις πάνω ενα pure Android και να μην μπλέκεις με emui και σε πρήζει ο καθένας. 

Στο Pocophone και στο Note 5 δεν έχω δει καμία διαφήμιση... Γιατίίίίίίίίί;;;;;;;!!!!!....🤧

Αν κανω update λέτε να λυθεί το πρόβλημα και να μπορώ να δω και εγώ διαφημίσεις;...🤯🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...