Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Ε κάπως πρέπει να έχει κερδη και αυτή... Είναι τοσο καλες οι τιμες της που δε νομίζω να σας πειράξουν λίγες διαφημίσεις και μάλιστα μέσα στο μενού με τις ρυθμίσεις! 😛 Δεν υπάρχουν διαφημίσεις σε global roms που είναι για Ευρώπη οπότε δεν ισχύει το άρθρο για εμάς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixfeetunder Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μια χαρά είναι μια τοσοδουλα διαφήμιση, τι να πω εγώ με το Doogie x max pro που έχω και παλεύω να το χρησιμοποιήσω ανάμεσα στης διαφημίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, zodiacskipper είπε Εμένα στις ρυθμίσεις δεν μου έχει βγάλει κάτι πάντως όσο χρησιμοποιώ MIUI Ειναι μόνο για China roms. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, billdanos είπε Χμ κάτσε τώρα να συγκρίνουμε τις οικονομικές διάφορες μιας εταιρίας με την ΕΕ με τις διαφημίσεις που σου σκάνε στη μούρη ενώ είναι στις ρυθμίσεις της συσκευής που αγόρασες! Σα να υπάρχει μια αναντιστοιχία δε νομίζεις? Παντως πρέπει να παραδεχτείς το ποσο δυνατός είμαι που κρατιέμαι και δεν ακούγονται τα γέλια μου μέχρι εκεί που είσαι... 😛 Δεν εχω σιαμομι ,εχω lg... Αν παλι εσυ βγαζεις ακρη με αυτο που ποσταρες,εγω παω πασο... Εσυ γελουσες;;;;. Κατι ακουγα μες την μαυρη νυχτα και αναρωτιόμουν τι γελια ειναι αυτα.... Και μια φατσουλα για το αστειο😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μεγάλη ξεφτίλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχω δει διαφημίσεις σε κανένα Xiaomi απο τα πολλά που έχουμε στην παρέα. Αλλά και ένα banner να είχε πάνω πάνω με διαφήμιση στις ρυθμίσεις ούτε που θα με ένοιαζε. Έχει πάει η κοροϊδία στεφάνι με τα τελευταία χαζα και outdated προϊόντα που έβγαλε η 🍎 και ήρθαν εδώ να μας πουν οι φανς της "χαχα γι'αυτό δίνουμε 1300 ευρώ σα χαζοί για κινητά που αξίζουν 200,για να μην έχουμε μια διαφήμιση στις ρυθμίσεις" (που btw μόνο στην κινεζική Ρομ παρουσιάζεται) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι μονο για κινεζικες rom παιδια θα το ξανα πω. Ευρωπη δεν προκειται να δει καμια διαφημιση πουθενα. Αν δε θελετε να διωξετε και τελειως τις διαφημισεις βαλτε ad guard μπαινει και σε μη root κινητα και δεν προκειται να ξανα δειτε πουθενα διαφημισεις ουτε σε site πουθενα. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ πάντως από το xiaomi μου δεν βλέπω τα μπανερακια του insomnia, τι κρίμα ρε γαμώτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπήκα να διαβάσω την είδηση και πέρναγα τις σελιδες έχοντας στο μυαλό μου οτι σε εφτα κινητά στο στενό μου κύκλο (δικά μου και κοντινών μου ανθρώπων) δεν εχω δει καμια τετοια διαφήμιση σε κανενα απο τα κινητα και ουτε οι χρήστες μου εχουν πει κάτι. EDIT : Σήμερα είδα την πρώτη διαφημιση στο Downloads. Τα κινητά ειναι διαφορα μοντέλα, ολα συγχρονα, με official και custom roms, dev και stable, αλλά σε ολες τις περιπτωσεις global και οχι china roms (εγω τα εχω σετάρει, ρυθμίσει και συντηρώ). Δεν αμφισβητώ την είδηση (δεν εχω κάνει homework) αλλά μεχρι που διαβασα τα παρακάτω quotes αναρωτιόμουν γιατί ειμαι στατιστικό σφάλμα. Μεθαυριο περιμένω ένα redmi note 5 φίλου για σετάρισμα και μάλλον θα "καθυστερήσει" να παραλάβει για να το σκίσω σε δοκιμές απο τις official roms. Αυτό που με χάλασε σαν προσφατη αλλαγη ειναι η αυξηση του χρόνου ξεκλειδώματος του bootloader σε ολα τα μοντελα, πράγμα που εμένα με χαλάει, αν και μπορω να καταλάβω γιατί το κάνει η εταιρεία. Στις 21/9/2018 στις 12:47 ΠΜ, Arkin είπε Δεν υπάρχουν διαφημίσεις σε global roms που είναι για Ευρώπη οπότε δεν ισχύει το άρθρο για εμάς. Στις 21/9/2018 στις 12:54 ΠΜ, Arkin είπε Ειναι μόνο για China roms. Στις 21/9/2018 στις 2:11 ΠΜ, Tokyo είπε Δεν έχω δει διαφημίσεις σε κανένα Xiaomi απο τα πολλά που έχουμε στην παρέα. Αλλά και ένα banner να είχε πάνω πάνω με διαφήμιση στις ρυθμίσεις ούτε που θα με ένοιαζε. Έχει πάει η κοροϊδία στεφάνι με τα τελευταία χαζα και outdated προϊόντα που έβγαλε η 🍎 και ήρθαν εδώ να μας πουν οι φανς της "χαχα γι'αυτό δίνουμε 1300 ευρώ σα χαζοί για κινητά που αξίζουν 200,για να μην έχουμε μια διαφήμιση στις ρυθμίσεις" (που btw μόνο στην κινεζική Ρομ παρουσιάζεται) Στις 21/9/2018 στις 2:38 ΠΜ, Arkin είπε Ειναι μονο για κινεζικες rom παιδια θα το ξανα πω. Ευρωπη δεν προκειται να δει καμια διαφημιση πουθενα. Αν δε θελετε να διωξετε και τελειως τις διαφημισεις βαλτε ad guard μπαινει και σε μη root κινητα και δεν προκειται να ξανα δειτε πουθενα διαφημισεις ουτε σε site πουθενα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από isay 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themiskard Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ενα custom rom βαζεις και ξεμπερδεψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, themiskard είπε ενα custom rom βαζεις και ξεμπερδεψες Παραδέξου το. Δεν διάβασες κανένα σχόλιο παρα μόνο τον τίτλο. Είδες φως και μπήκες. Οι διαφημίσεις είναι μόνο για τις κινεζικες rom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 σιγα εχουν φιλοι συγγενεις ξιαομι μια χαρα ειναι πολυ ωραια και ελαφρυ λειτουργικο διαφημισεις το ειχα 3 μερες του αδελφου μου το νοτε σιγα μια χαρα καμια ενοχληση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leandros60 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι να ναι custom rom και τελος Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από leandros60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisDD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Πρώτη φορά βλέπω να κατηγορούν την xiaomi όλοι μέχρι τώρα λέγανε τα καλητερα. Ηρθε η ώρα της μάλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_1986 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα μου πετάει διαφημίσεις. Είμαι με global official έκδοση και από ότι βλέπετε τρέχω και dns66. Η συγκεκριμένη είναι στην στοκ εφαρμογή της μουσικής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα