Προς το περιεχόμενο

H Xiaomi παραδέχεται την εμφάνιση διαφημίσεων στις ρυθμίσεις των smartphone της

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 minutes ago, gnsX said:

Οι Ρυθμίσεις είναι εφαρμογή, όπως σε κάθε εφαρμογή μπορείς να βάλεις διαφημίσεις. Ξεχωρίστε κάποια πράγματα επιτέλους

Κυριε δασκαλε, μιλησα για το λειτουργικο κι αν δεν απατωμαι, οι ρυθμισεις ειναι μερος του λειτουργικου.

Οχι;

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, gnsX είπε

Οι Ρυθμίσεις είναι εφαρμογή, όπως σε κάθε εφαρμογή μπορείς να βάλεις διαφημίσεις. Ξεχωρίστε κάποια πράγματα επιτέλους

Οι ρυθμίσεις είναι βασική εφαρμογή η οποία δεν θα έπρεπε να έχει διαφημίσεις. Αν θέλω να αλλάξω το παραμικρό στην συσκευή θα πρέπει να δω διαφήμιση κάθε φορά, το οποίο είναι απαράδεκτο. Νιώθω ντροπή που χρησιμοποιώ android συσκευή και πρέπει να λέω κάτι τόσο αυτονόητο.

Προφανώς όπως έχει πει και η ίδια η Xiaomi, η εταιρία βασίζει τα έσοδα της στις εφαρμογές και αυτό είναι το αποτέλεσμα, για αυτό και οι συσκευές είναι τόσο οικονομικές, τα κέρδη της από τις πωλήσεις συσκευών είναι υπερ-ελάχιστες.

Επεξ/σία από Cell_7
  • Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Γελάω.

Εγώ πάλι κλαίω.

Σε λίγο θα διακόπτουν και τις κλήσεις για να ακούσεις ηχητική διαφήμιση.

Τραγικό!

3 λεπτά πριν, VChris είπε

Εγώ πάλι κλαίω.

Τραγικό!

Την δεκαετία του 80 στην Αγγλία που σπούδαζα μια εταιρεία τηλεφωνίας το έκανε αυτό σε αντάλλαγμα δωρεάν κλήσεις. 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1

14 λεπτά πριν, VChris είπε

Εγώ πάλι κλαίω.

Τραγικό!

Αν δεν διακόπτουν τον ύπνο σου με βίντεο διαφήμιση, όλα καλά.

Ναι αλλά η Xiaomi είναι τελεια, φοβερή και ανεπανάληπτη και ολοι εμείς που αγοράζουμε Samsung ή Apple είμαστε ηλιθιοι, πρόβατα και άσχετοι που αγοράζουμε ιδιες συσκευες 800 ευρω ακριβότερα. 

Εναλλακτικα μπορουμε να αγοραζουμε φθηνες συσκευες με andoid one (stock andoid δηλαδη) και τελος οι διαφημισεις και οι τρελες του καθε κατασκευαστη

2 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Ναι αλλά η Xiaomi είναι τελεια, φοβερή και ανεπανάληπτη και ολοι εμείς που αγοράζουμε Samsung ή Apple είμαστε ηλιθιοι, πρόβατα και άσχετοι που αγοράζουμε ιδιες συσκευες 800 ευρω ακριβότερα. 

Την απουσία διαφημίσεων (ένα μικρό bannerάκι σε συγκεκριμένα μενού που κάποιοι δε θα επισκεφτούν ποτέ) 800 ευρώ την κοστολογείς;

• Like 7

45 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε κάπως πρέπει να έχει κερδη και αυτή... Είναι τοσο καλες οι τιμες της που δε νομίζω να σας πειράξουν λίγες διαφημίσεις και μάλιστα μέσα στο μενού με τις ρυθμίσεις! 😛

Γνωστες οι προτιμησεις σου στα μηλα.... Εδω χαιρεσαι να σχολιαζεις ,αντιθετα π.χ. απο εδω 

που δεν υπαρχει σχολιο σου.... Και θα βαλω και μια φατσουλα 😂 για το αστειο

• Like 4
  • Thanks 1

Κοίτα εδώ συμπτώσεις. Μόλις τώρα τελείωσα το ξήλωμα του φρικιαστικού Miui από το Mipad μου. Το καημένο ανέπνευσε με τη lineage rom. Ανοίγω τον chrome, μπαίνω στο insomnia και πέφτω σε αυτή την είδηση!..

• Like 1

14 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Την απουσία διαφημίσεων (ένα μικρό bannerάκι σε συγκεκριμένα μενού που κάποιοι δε θα επισκεφτούν ποτέ) 800 ευρώ την κοστολογείς;

Η μόνη τους διαφορά δηλαδή είναι η απουσία διαφημίσεων?:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...