Προς το περιεχόμενο

Samsung EVO PLUS Memory Card Micro SDXC 64GB U3 στα 12,3 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάρει μικροπραγματα κατά καιρούς 

Έμπιστο είναι. Σχετικά γρήγορα ήρθαν.

Για τελωνείο δεν ξέρω γιατί ήταν όλα μικρής αξιας

Παρε μέσω PayPal για παν ενδεχόμενο

Επεξ/σία από guido
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αναμονή (Αθήνα) αρκετών (4) πακέτων από τα τέλη Αυγούστου... Δοκιμάζω την Duty Free αποστολή τους (κ θα ενημερώσω)... Όταν είναι online η εξυπηρέτηση πελατών απαντούν γρήγορα. Σε αναφορά μου ότι το ένα πακέτο ήρθε, αλλά το άλλο μετά από δυο βδομάδες είναι άφαντο, μου απάντησαν να κάνω υπομονή αφού είχα επιλέξει την απλή αποστολή... όταν τους ενημέρωσα ότι έχω tracking nr που μου έδωσαν αυτοί, κατάπιαν την γλώσσα τους και τώρα είμαστε στο τελευταίο στάδιο dispute στο PayPal.

Με άλλα λόγια δεν έχω πεισθεί ακόμα. Αύριο παραλαμβάνω ένα στο ταχυδρομείο κ μένουν τρία ακόμα... Θα δείξει.

Η τιμή της sd  είναι νορμαλ για αυτή την περίοδο από China Shop. Αναμένω από το z...ls την plus με λιγότερα χρήματα. αλλά δεν είμαι ούτε εκεί σίγουρος ότι θα παραλάβω. Με έχουν φλομώσει στο back order.

Μια επισήμανση: δεν έχουν βάλει photo της άλλης πλευράς της κάρτας που φαίνεται ο κωδικός κ το πιθανό made in.!?Νομίζω σε αυτές τις κάρτες παίζει ρόλο η χώρα παραγωγής.

Edit: μόλις πρόσεξα ότι δίνουν tracking nr σε όλες τις αποστολές. Αυτό είναι κάτι. Συγγνώμη δεν ισχύει για Ελλάδα. Το link αναφερόταν στις ΗΠΑ.

Η EvoPlus: https://m.tomtop.com/p-c6268-64.html?Warehouse=CN με 1,80€ επιπλέον, αλλά με tr.Nr. κ στην απλή αποστολή για Ελλάδα. Συμφέρει.

Επεξ/σία από DrPanosR
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DrPanosR είπε

Σε αναμονή (Αθήνα) αρκετών (4) πακέτων από τα τέλη Αυγούστου... Δοκιμάζω την Duty Free αποστολή τους (κ θα ενημερώσω)... Όταν είναι online η εξυπηρέτηση πελατών απαντούν γρήγορα. Σε αναφορά μου ότι το ένα πακέτο ήρθε, αλλά το άλλο μετά από δυο βδομάδες είναι άφαντο, μου απάντησαν να κάνω υπομονή αφού είχα επιλέξει την απλή αποστολή... όταν τους ενημέρωσα ότι έχω tracking nr που μου έδωσαν αυτοί, κατάπιαν την γλώσσα τους και τώρα είμαστε στο τελευταίο στάδιο dispute στο PayPal.

Με άλλα λόγια δεν έχω πεισθεί ακόμα. Αύριο παραλαμβάνω ένα στο ταχυδρομείο κ μένουν τρία ακόμα... Θα δείξει.

Η τιμή της sd  είναι νορμαλ για αυτή την περίοδο από China Shop. Αναμένω από το z...ls την plus με λιγότερα χρήματα. αλλά δεν είμαι ούτε εκεί σίγουρος ότι θα παραλάβω. Με έχουν φλομώσει στο back order.

Μια επισήμανση: δεν έχουν βάλει photo της άλλης πλευράς της κάρτας που φαίνεται ο κωδικός κ το πιθανό made in.!?Νομίζω σε αυτές τις κάρτες παίζει ρόλο η χώρα παραγωγής.

Edit: μόλις πρόσεξα ότι δίνουν tracking nr σε όλες τις αποστολές. Αυτό είναι κάτι. Συγγνώμη δεν ισχύει για Ελλάδα. Το link αναφερόταν στις ΗΠΑ.

Η EvoPlus: https://m.tomtop.com/p-c6268-64.html?Warehouse=CN με 1,80€ επιπλέον, αλλά με tr.Nr. κ στην απλή αποστολή για Ελλάδα. Συμφέρει.

Άψογος! Μια ερώτηση, η έκδοση με 128gb είναι εξίσου καλή; Ή σε αυτά τα gb πάμε σε άλλη εταιρία;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vassilis_GR είπε

....η έκδοση με 128gb είναι εξίσου καλή; Ή σε αυτά τα gb πάμε σε άλλη εταιρία;

Δεν γνωρίζω την απάντηση. Όμως αναρωτιέμαι πού χρησιμεύει η 128αρα κ η 256Gb όταν οι 2*64αρες & 4*64Gb είναι πιό φθηνές κ μοιράζουν τον κίνδυνο αστοχίας υλικού (κ απώλειας αποθηκευμένων στοιχείων). Σε μεγάλες χωρητικότητες κάνω χρήση Usb stick.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DrPanosR είπε

Δεν γνωρίζω την απάντηση. Όμως αναρωτιέμαι πού χρησιμεύει η 128αρα κ η 256Gb όταν οι 2*64αρες & 4*64Gb είναι πιό φθηνές κ μοιράζουν τον κίνδυνο αστοχίας υλικού (κ απώλειας αποθηκευμένων στοιχείων). Σε μεγάλες χωρητικότητες κάνω χρήση Usb stick.

Απλη η απάντηση , χρησιμεύει σε κινητά ή σε άλλες συσκευές(κονσόλες φορητές κτλ) που δεν μπορείς να αλλάζεις κάρτα κάθε φορά . 

Και ναι η 128αρα είναι εξίσου καλή σε Samsung .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DrPanosR είπε

4 ώρες πριν, Galaxy είπε

Απλη η απάντηση , χρησιμεύει σε κινητά ή σε άλλες συσκευές(κονσόλες φορητές κτλ) που δεν μπορείς να αλλάζεις κάρτα κάθε φορά . 

Έχω σκοπό να πάρω μια για DSLR. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, βέβαια το ξανακοίταξα και δεν συμφέρει η 128 απο εξωτερικό, πόσο μάλλον όταν δεν υπολόγισα πιθανό τελωνείο.

Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 12:25 ΜΜ, Vassilis_GR είπε

Έχω σκοπό να πάρω μια για DSLR. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, βέβαια το ξανακοίταξα και δεν συμφέρει η 128 απο εξωτερικό, πόσο μάλλον όταν δεν υπολόγισα πιθανό τελωνείο.

Νομίζω πως για DSLR είναι καλά να πάρεις micro sd γρήγορη και με 4K εγγραφή για να αξιοποιήσεις την μηχανή.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 7:42 ΠΜ, Galaxy είπε

Συγγνώμη αλλά τί είναι αυτό με όγκο 70-80Gb το οποίο πρέπει να το έχεις καθημερινά πάνω σου στο κινητό; Σε κονσόλα τί έχει όγκο τέτοιο που δεν μπορείς να το μοιράσεις (λόγω κινδύνου αστοχίας υλικού) σε δυο κάρτες. Ποιός αποθηκεύει σε μια κάρτα όλες του τις φωτό, χωρίς άλλο backup;

1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Νομίζω πως για DSLR είναι καλά να πάρεις micro sd γρήγορη και με 4K εγγραφή για να αξιοποιήσεις την μηχανή.

Έχεις δίκιο. Η Evoplus έχει τέτοια  χαρακτηριστικά για 4K εγγραφή, αυτή του θέματος όχι. Παρακαλώ ο TS να διορθώσει τον τίτλο. Το link οδηγεί σε άλλη κάρτα (Evo orange) από τον τίτλο!

Στις 21/9/2018 στις 2:36 ΜΜ, gismotolis είπε

Προσωπικά θα έδινα ~6€ παραπάνω, θα αγόραζα την 64αρα evo plus από Ελλάδα και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο για 10 χρόνια.

Σωστός! Δεν είδα καν τον τσιγκούνη. Χωρίς πολύ ψάξιμο η διαφορά τιμής της γρήγορης EvoPlus (χωρίς έξοδα αποστολής) στην Ελλάδα είναι μικρότερη από 5€  (4,80€).. 

Γι αυτό κ η τιμή είναι τυπικά προσφορά (>10%) αλλά δεν νομίζω να αξίζει την αναμονή-ταλαιπωρία-απώλεια εγγύησης, ... τουλάχιστον αυτή δεν έχει κίνδυνο τελωνείου όπως οι  μεγαλύτερες, χωρητικότητας, κάρτες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DrPanosR είπε

Συγγνώμη αλλά τί είναι αυτό με όγκο 70-80Gb το οποίο πρέπει να το έχεις καθημερινά πάνω σου στο κινητό; Σε κονσόλα τί έχει όγκο τέτοιο που δεν μπορείς να το μοιράσεις (λόγω κινδύνου αστοχίας υλικού) σε δυο κάρτες. Ποιός αποθηκεύει σε μια κάρτα όλες του τις φωτό, χωρίς άλλο backup;

Roms φυσικα , Και σε κονσολα αστο εκει τα παιχνιδια ειναι απο 50 gb Και πάνω .... Αλλά και ποιος θέλει να αλλάζει κάρτες μνήμης καθε τόσο .... Καλά για φώτο 50 gb δεν παίζει εννοειται , σιγα μην έχει και αρχεία word  50 gb.....   

Αλλά μην το κουράζουμε άλλο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα γιατί όχι άλλωστε ! 😃😃

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...