Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη αν ισχυει το αρθρο, μππρω εγω που δεν μπορω να βαλω novaΟΤΕ λογω προσανατολισμου της οικοδομης, να εχω ντοκυμανταιρ με λογικη τιμη χωρις να εχω vodafone σταθερη? Αυτα ειναι καταπληκτικα νεα!! 

Δημοσ.

Αν είχε και τα nova cinema με την ιδια τιμή θα μιλούσαμε για αξιόλογη προσφορά. Τώρα απλά δεν αξίζει και πολύ την προσοχή μας...

Δημοσ.

Ας μου δώσουν εμένα το tv τους ΔΩΡΕΑΝ που μου το υποσχέθηκαν για να βάλω 100άρα και μετά δεν είχε διαθεσιμότητα γιατί μου έχει μείνει το δεκτάκι τους από την 24άρα και μάλλον θα πάει για ανακύκλωση...(πρώτη αίτηση για αλλαγή υπηρεσίας Δεκέμβριος 2017)

Δημοσ.

Ναι αλλά η vodafone δεν κάνει κάτι για να αναβαθμίσει το δίκτυο ακόμα και σε περιοχές στο κέντρο την Αθήνας. Με 11mbps, και καλά είμαι με αυτά που ακούω και βλέπω, αν ένας θέλει να δει tv ο άλλος youtube  και ο άλλος netflix στο σπίτι απλά κανένας δεν θα δει τπτ. 

Αν με πάρουν τηλ να μου το προωθήσουν θα πέσει πολύ γέλιο.

Δημοσ.

Από voda ούτε τσίχλα! Κάθε μήνα μέχρι τέλη καλοκαιριού λάμβανα sms με ενημερώσεις για τις νεες (προς τα πάνω φυσικά) τιμές των υπηρεσιών της.

Είναι από τις χειρώτερες ακόμα και στην επιλογή marketing. "Μην αγοράσεις Vodafone TV" πετάχτηκε σε γνωστό κανάλι της τιβι χθες! Εννοιείται πως δεν θα το κάνω! Πέθανα στα γέλια! :)

Δημοσ.

Εγώ έχω το Vodafone TV (που κόστιζε 10-11 ευρώ) δωρεάν εδώ και 4-5 χρόνια, ξεκαθάρισε κανείς αν θα πάρουμε δωρεάν το νέο εξοπλισμό για όσο υπόλοιπο μηνών έχουμε;

Δημοσ.

Ρωτησα μόλις σε κατάστημα (μάλλον από το 13888 μπορεί να είναι διαφορετικά) και μου είπαν ότι δίνεται με νέα διετή δέσμευση αλλιώς είναι 70€ ή 2,5€ το μήνα στο λογαριασμό σου.

Πιθανον βέβαια αν πάρει τηλέφωνο να στο δώσουν δωρεάν με κάποια δέσμευση μηνών.

Δημοσ.

Η τιμή τους μη ανταγωνιστική σε σχέση με αυτή της wind το σημαντικότερο όμως είναι πως ο εξοπλισμός που δήθεν προσφέρουν είναι ελλειπέστατος καθώς δεν περιλαμβάνει κάποιο powerline ή wifi extender,οι υποψήφιοι πελάτες θα πρέπει να υπολογίσουν +30€ το λιγότερο για την αγορά τους.

Η εταιρία στις τηλεφωνικές της προσφορές δεν φροντίζει να ενημερώσει τους υποψήφιους πελάτες,πιθανότατα το ίδιο ισχύει και για τις άλλες εταιρίες που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Arkin είπε

Εποχες 1999 διναμε 10000 δραχμες για 3 καναλια. KTV FILMNET και Supersports. Αστα. Με τον ερχωμο του ote tv ολα αλλαξαν. Τωρα με wind vision και vodafone tv και netflix τα πραγματα θα γινουν ακομα καλυτερα.Ποιοτικο ανταγωνισμος μονο εμας ευνοει.

Εδω και 5 χρονια εχουμε 50αρα vdsl τουλαχιστον να δωσουν σωστη εικονα εκει που υπαρχουν καλες γραμμες.

Το 4Κ του netflix ειναι στα 12 13mb. Στα 20MB κατεβαζω 1080p ταινιες να φανταστεις δειχνουν πολυ καλυτερα απο το "4Κ" του netflix. Καλες 4K ταινιες που εχω δει ειναι 70-80gb και 40-50mb bitrate με εικονα κρυσταλλο.

Η nova δινει το full pack της στα 25 ευρω. Λογικα για μονο nova cinema θα μπορεις να πιασεις και καλυτερη τιμη.

nova  full pack????? 25! κανεις λαθος φιλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οτιδήποτε που δεν έχει να κάνει με μπάλα-μπάσκετ-F1 κτλ.....

KODI και official εφαρμογές με συνδρομή (πχ netflix).

KODI και 3rd party apps και ας δεις οτι δεις με χχχ μήνες καθυστέρηση.

βασικά  δεν καταλαβαίνω το όλο concept πλέον (2018 και 30αρες - 50αρες - 100αρες συνδέσεις) του "εξοπλισμού".

Κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι απλά υπηρεσίες μέσα από online πλατφόρμες.

Επεξ/σία από Todoras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...