Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προτιμώ το προηγούμενο μοντέλο της σειράς 7 που ξεχωρίζει (ομορφότερο, no notch, ισχυρότερη μπαταρία) αυτό δείχνει να είναι ακόμη μια συσκευή της "σειράς". Θα μπορούσαν κάλλιστα να το ονομάσουν Nokia 1.5 (από το μια μ...κία και μισή).

Δημοσ.

έχει βάλει ένα bezel στοκάτω μέρος μεγαλύτερο απ' την Κρήτη και θεώρησε έξυπνο να βάλει notch από πάνω!!! ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλοι εσείς που κράζετε τα νότς...λέτε να είναι τόσο χαζές οι εταιρείες και τα βάζουν; Πουλάνε γι αυτό τα βάζουν....απλά ας βγάζουν συσκευές και δίχως νότς για κάποιους που δε τα γουστάρουν... Δλδ και στις συσκευές δίχως νοτς πρέπει να βγαίνουν οι άλλοι μισοί κ να λένε όχι ρε π...στη μου...γιατί δεν έχει νότς...ποιοτικές και καλές συσκευές να βγάζουν με ή χωρίς νότς...εμένα αυτό με ενδιαφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, allen19m είπε

έχει βάλει ένα bezel στοκάτω μέρος μεγαλύτερο απ' την Κρήτη και θεώρησε έξυπνο να βάλει notch από πάνω!!! ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!!!!

Ναι ρε φίλε πέστα. 

Μα ο λόγος ύπαρξης του notch ήταν αυτός. Λόγω παντελούς έλλειψης bezels κάπου έπρεπε να μπούνε κάμερες ,αισθητήρες. 

Μου βάζεις notch και μου κοπανάς από κάτω ένα πηγούνι σαν του Elvis ξέρω’γω και γράφεις με μεγάλα fonts «Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» επειδή χωράει. 

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ.
11 hours ago, Tokyo said:

Δε θα έπαιρνα κινητό με notch ακόμα και να με πλήρωναν.

Κρίμα, έλεγα να σου δώσω 100 ευρώ και ένα iPhone. Αφού δεν θες όμως, θα βρω άλλον. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε

Κρίμα, έλεγα να σου δώσω 100 ευρώ και ένα iPhone. Αφού δεν θες όμως, θα βρω άλλον. 

Με βρηκες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone X η μούρη, Huawei Mate ο κώλος, Samsung A3 2015 τα πλαϊνά.

Ούτε ο Fουστάνος τέτοια μόντα.

Επεξ/σία από donblunts
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, guy_threepwood είπε

Το iq μου θα έπρεπε να είναι πολύ χαμηλό για να χρησιμοποιώ συσκευή iPhone. Μια φορά κέρδισα το 6 και ακόμα στο συρτάρι του γραφείου μου είναι

Επεξ/σία από Tokyo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tokyo είπε

Το iq μου θα έπρεπε να είναι πολύ χαμηλό για να χρησιμοποιώ συσκευή iPhone. Μια φορά κέρδισα το 6 και ακόμα στο συρτάρι του γραφείου μου είναι

Δοκίμασε να το βγάλεις απο το συρτάρι το 2023 και να περάσεις IOS 17  ... να δεις που θα πηγαίνει σφαίρααααα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Ringo106 είπε

Δοκίμασε να το βγάλεις απο το συρτάρι το 2023 και να περάσεις IOS 17  ... να δεις που θα πηγαίνει σφαίρααααα

Βλέπω των φίλων μου  (που με κάθε απντειτ τρέχουν όλο και πιο αργά  )και Xiaomi μου των 150€ πάει πιο σφαίρα. 🙃

Επεξ/σία από Tokyo
Δημοσ.

Η επιλογη πολλων εταιρειων να βαζουν NFC μονο στις high end συσκευες τους, προσωιπκα, μου εχει κοψει παρα πολλες επιλογες. Ελπιζω αυτο να εχει αλλα δεν το βλεπω.

Κριμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/9/2018 στις 8:54 ΜΜ, Gavousis9 είπε

Καλως η κακως εγινε trend.. Εσυ ψαξε κινητο χωρις notch.. Η επειδη ενα κινητο ειναι κινηταρα μην το παρεις επειδη εχει notch.. 

Να έχει notch αν είναι χωρίς bezels,αλλά όταν έχει μεγάλο bezel  κάτω γιατί δεν βάζει εκει κάμερες?Απλά ακολουθεί τη μοδα.

Επεξ/σία από scarver

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...