mitsos.xaralamp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Παρακαλώ ότι βοήθεια χρειάζεστε για αγορά καινούργιας οθόνης για τον υπολογιστή σας ανατρέξτε και ρωτήστε στην συγκεκριμένη ενότητα Για να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι που ψάχνουν για αγορά οθόνης και να πάρουν καλύτερες προτάσεις καλό θα είναι μέσα στο ερώτημα τους να διευκρινίζουν 3 βασικά ερωτήματα: Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε(μεχρι 250 ευρω) Για τι χρήση προορίζεται ;(Gaming->σε στυλ pubg, διαβασμα) Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ;(ειχα δει κατι 27" και με ειχαν εντυπωσιασει οπότε 27") Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών(amd radeon r9 200 series, intel core i5-4690 3,5GHz) Συγγνωμη που εκανα copy paste, αλλα ετσι θεωρησα οτι ισως ειμαι περισσοτερο κατατοπιστικος,
billiboo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html εγω αυτη εχω κανα χρονο σχεδον και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mitsos.xaralamp είπε Παρακαλώ ότι βοήθεια χρειάζεστε για αγορά καινούργιας οθόνης για τον υπολογιστή σας ανατρέξτε και ρωτήστε στην συγκεκριμένη ενότητα Για να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι που ψάχνουν για αγορά οθόνης και να πάρουν καλύτερες προτάσεις καλό θα είναι μέσα στο ερώτημα τους να διευκρινίζουν 3 βασικά ερωτήματα: Ποίο είναι το budget (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε(μεχρι 250 ευρω) Για τι χρήση προορίζεται ;(Gaming->σε στυλ pubg, διαβασμα) Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ;(ειχα δει κατι 27" και με ειχαν εντυπωσιασει οπότε 27") Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών(amd radeon r9 200 series, intel core i5-4690 3,5GHz) Συγγνωμη που εκανα copy paste, αλλα ετσι θεωρησα οτι ισως ειμαι περισσοτερο κατατοπιστικος, Αφού μπήκες και το είδες, γιατί δεν έγραψες εκεί;
mitsos.xaralamp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 20/9/2018 στις 6:58 ΜΜ, billiboo είπε https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html εγω αυτη εχω κανα χρονο σχεδον και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Με 6 msec αποκριση ειναι kalh για gaming? Ειναιαισθητος ο χρονος αποκρισης; Στις 20/9/2018 στις 8:07 ΜΜ, Sheogorath είπε Αφού μπήκες και το είδες, γιατί δεν έγραψες εκεί; Νομιζα θα ηταν καλυτερονα κανω νεο θεμα😊
Sheogorath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mitsos.xaralamp είπε Με 6 msec αποκριση ειναι kalh για gaming? Ειναιαισθητος ο χρονος αποκρισης; Νομιζα θα ηταν καλυτερονα κανω νεο θεμα😊 Λάθος νόμιζες. Γράψε εκεί.
mitsos.xaralamp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Edit: με ειχαν εντυπωσιασει κατι curved οθονες που ειχα δει σε καποια internet cafe, και γιαυτο ο,τι προταση μου δινατε που να σχετιζεται με 27αρα curved θα ηταν ενδιαφερουσα😀 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Λάθος νόμιζες. Γράψε εκεί. sorry boss το αλλαζω τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα