dj chris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας παιδιά...Πρόκειται ν αγοράσω ένα λάπτοπ dell inspiron 3576 i7 8 γιγα κ με ssd πανω κ εχω μια απορία...σε ένα site αναφέρει ότι δέχεται μέγιστη μνήμα ραμ 16 γιγα ενώ σε ένα άλλο λέει μέχρι 32 γιγα...ξέρετε τι από τα δύο ισχύει;;; ευχαριστώ για τ χρόνο σας Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από dj chris
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατα πασα πιθανοτητα παιρνει εως 16γιγα. Και λεω κατα πασα πιθανοτητα ,γιατι εχω δει περιπτωσεις που ολα τα σαιτς λεγανε Χ μεγιστη μνημη και επαιρνε παραπανω. Ο μονος σιγουρος τροπος ειναι οι εξης 2 1.Με δοκιμες.Δηλ αν σου βρισκεται ενα 16αρι στικ , το καρφωνεις και βλεπεις αν δει 16+8.Αν τα δει τοτε θα δει και 16+16. 2.Αν γνωριζεις το chipset της μητρικης (λιγο δυσκολο αν δεν εχεις το φορητο στα χερια σου ,εκτος και αν το εχει καποιος αλλος και στο πει) να ψαξεις μεχρι ποση μνημη σηκωνει. Θελω να πιστευω οτι στο τιμολογιακο επιπεδο που παιζει αυτο το φορητο το πιο πιθανο ειναι το 16γιγα... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από mphxths
acomaedo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Από ότι βλέπω εδώ https://www.dell.com/ae/p/inspiron-15-3576-laptop/pd μέγιστο 16GB.
dj chris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, mphxths είπε Κατα πασα πιθανοτητα παιρνει εως 16γιγα. Και λεω κατα πασα πιθανοτητα ,γιατι εχω δει περιπτωσεις που ολα τα σαιτς λεγανε Χ μεγιστη μνημη και επαιρνε παραπανω. Ο μονος σιγουρος τροπος ειναι οι εξης 2 1.Με δοκιμες.Δηλ αν σου βρισκεται ενα 16αρι στικ , το καρφωνεις και βλεπεις αν δει 16+8.Αν τα δει τοτε θα δει και 16+16. 2.Αν γνωριζεις το chipset της μητρικης (λιγο δυσκολο αν δεν εχεις το φορητο στα χερια σου ,εκτος και αν το εχει καποιος αλλος και στο πει) να ψαξεις μεχρι ποση μνημη σηκωνει. Θελω να πιστευω οτι στο τιμολογιακο επιπεδο που παιζει αυτο το φορητο το πιο πιθανο ειναι το 16γιγα... Κατάλαβα τι λες !! Δε βολεύει κάποιος απο τους 2 τρόπους ν σ πω την αλήθεια !! Κ γω για 16 τ κόβω Αλλά.ήθελα ν σιγουρευτώ !! Σε ευχαριστώ πολυ 12 λεπτά πριν, acomaedo είπε Από ότι βλέπω εδώ https://www.dell.com/ae/p/inspiron-15-3576-laptop/pd μέγιστο 16GB. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τ χρόνο σου !!Κ γω 16 νομίζω είναι !!
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Εντωμεταξυ ειναι πανακριβες οι sodimm ddr4. Ειμαι με 8 εδω και καιρο και ψαχνομαι να κολλησω κανα 8αρι ακομα..και μιλαμε για τιμες 80-100ευρω αναλογως την μαρκα...δεν τις λες και φτηνες... 1
dj chris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, mphxths είπε Εντωμεταξυ ειναι πανακριβες οι sodimm ddr4. Ειμαι με 8 εδω και καιρο και ψαχνομαι να κολλησω κανα 8αρι ακομα..και μιλαμε για τιμες 80-100ευρω αναλογως την μαρκα...δεν τις λες και φτηνες... Το ξέρω φίλε...τ έψαξα κ γω μια μέρα κ τ είδα...δε σκέφτομαι για απευθείας αναβάθμιση...Θέλω ν πάρω πρώτα στα χέρια μ το.λάπτοπ να δω πως Θ Είναι με τα 8 Κ βλέπουμε μετά...απλά ήθελα ν ξέρω πόσο μπορεί ν σηκώσει μέγιστη μνήμη !! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από dj chris
mphxths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, dj chris είπε Το ξέρω φίλε...τ κοιτούσα κ γω μια μέρα κ τ είδα...δε σκέφτομαι για απευθείας αναβάθμιση...Θέλω ν πάρω πρώτα στα χέρια μ το.λάπτοπ να δω πως Θ Είναι με τα 8 Κ βλέπουμε μετά...απλά ήθελα ν ξέρω πόσο μπορεί ν σηκώσει μέγιστη μνήμη !! Αναλογως την χρηση , συνηθως ειμαι στο 50-55% ram usage με τα 8gb με chrome (~10 tabs) , antivirus , email client , dropbox client/service,skype και λοιπες μαλακιες των windows (nvidia driver/service,steam , μαλακιες της lenovo,κλπ). Απο κει και περα αν τρεξεις καμμια βαρια εφαρμογη/παιχνιδι/virtual machines κλπ...την τερματιζεις ευκολα. Με λιγα λογια με 16 δεν θα ειχα αγχος..αλλα τωρα με τα 8 και επειδη παιζω συχνα με virtual machines (vmware) που θελουν πορους..τιγκαρω συχνα.
ss13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, dj chris είπε Το ξέρω φίλε...τ έψαξα κ γω μια μέρα κ τ είδα...δε σκέφτομαι για απευθείας αναβάθμιση...Θέλω ν πάρω πρώτα στα χέρια μ το.λάπτοπ να δω πως Θ Είναι με τα 8 Κ βλέπουμε μετά...απλά ήθελα ν ξέρω πόσο μπορεί ν σηκώσει μέγιστη μνήμη !! Δεν βλέπεις το Service Tag http://computermajesty.com/2017/05/30/how-to-find-dell-service-tag-express-service-code-guide-lookup-tool/ μετά να επικοινωνήσεις με την Dell για να σου πούνε πόση Ram χωράει ;
dj chris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, mphxths είπε Αναλογως την χρηση , συνηθως ειμαι στο 50-55% ram usage με τα 8gb με chrome (~10 tabs) , antivirus , email client , dropbox client/service,skype και λοιπες μαλακιες των windows (nvidia driver/service,steam , μαλακιες της lenovo,κλπ). Απο κει και περα αν τρεξεις καμμια βαρια εφαρμογη/παιχνιδι/virtual machines κλπ...την τερματιζεις ευκολα. Με λιγα λογια με 16 δεν θα ειχα αγχος..αλλα τωρα με τα 8 και επειδη παιζω συχνα με virtual machines (vmware) που θελουν πορους..τιγκαρω συχνα. Σωστά !! Παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση που κάνει ο καθένας !! 😉 12 λεπτά πριν, ss13 είπε Δεν βλέπεις το Service Tag http://computermajesty.com/2017/05/30/how-to-find-dell-service-tag-express-service-code-guide-lookup-tool/ μετά να επικοινωνήσεις με την Dell για να σου πούνε πόση Ram χωράει ; Δεν έχω το λάπτοπ στα χέρια μου φίλε...σκοπεύω να το αγοράσω και απλά κοιτάω τι αναβάθμιση μπορεί ν πάρει στ θέμα της ραμ !! Διαφορετικα έχεις απόλυτο δίκιο !
ss13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες εαν μπορείς να ζητήσεις το Serial Number - Service Tag από το κατάστημα που θα το πάρεις ( λογικά πρέπει να στο πουν ) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από ss13
dj chris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, ss13 είπε Δες εαν μπορείς να ζητήσεις το Serial Number - Service Tag από το κατάστημα που θα το πάρεις ( λογικά πρέπει να στο πουν ) Πήρα Κ ρώτησα αν ξέρουν Κ μ.είπαν οτιΘ παίρνει σίγουρα 16 γιγα..για.παραπάνω δεν ανέφεραν κάτι ...Τέλος πάντων και τα 16 είναι αρκετά για τ δική μου χρήση !! 😛
dj chris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/14253488 καλησπέρα Κ πάλι παιδιά !!! Πώς σας φαίνεται τ λάπτοπ απο χαρακτηριστικά;;; Πρόκειται για χρήση προγραμμάτων σχολής ,ίντερνετ ,φωτογραφίες Κ καμία επεξεργασία βίντεο , καθόλου παιχνίδια Κ χρήση προγράμματος μουσικής -djing ! Κ στο μέλλον Κ καμία αναβάθμιση σε 16 γιγα ραμ ! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από dj chris
ss13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dj chris είπε https://www.skroutz.gr/s/14253488 καλησπέρα Κ πάλι παιδιά !!! Πώς σας φαίνεται τ λάπτοπ απο χαρακτηριστικά;;; Πρόκειται για χρήση προγραμμάτων σχολής ,ίντερνετ ,φωτογραφίες Κ καμία επεξεργασία βίντεο , καθόλου παιχνίδια Κ χρήση προγράμματος μουσικής -djing ! Κ στο μέλλον Κ καμία αναβάθμιση σε 16 γιγα ραμ ! Το Link είναι νεκρό , συνέχισε εδώ που είναι το ανάλογο νήμα
dj chris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, ss13 είπε Το Link είναι νεκρό , συνέχισε εδώ που είναι το ανάλογο νήμα Έχεις δίκιο Ναι τωρα τ είδα...dell inspiron 3576 i7-8550u 8GB 256ssd Radeon 520 fhd Windows 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα