vargas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Ποιος κρατάει κινητό 4-5 χρόνια εδώ που τα λέμε όμως . Σχεδόν κανείς πλέον .δεν λέω στο 3μηνο εξάμηνο που αλλάζουμε κάτι παλαβοί σαν κ μένα αλλά οι πιο πολλοί στον χρόνο αλλάζουν κινητό οπότε τα iphone καπως χάνουν σ αυτό τον τομέα . Επίσης νομίζω ότι θ αλλαξει το θέμα με την υποστήριξη τους για πολλά χρόνια .. Ήδη τα νέα τους μοντέλα έχουν 4gb ram οποτε κάτι δείχνει αυτό ότι μάλλον το ios δεν ειναι κ δεν θα γίνει πιο ελαφρύ για να τα βγάζεις πέρα με με 2gb ram η ακόμα κ με 3
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού θες 3ετία πάρε το op6 να είσαι ξένοιαστος (ή περίμενε το Τ). Ένας ξάδερφος μου έχει ακόμα το op1 μου και τσουλάει αξιοπρεπέστατα (καμία σχέση με το s6 που πλέον σπάει νεύρα αν και νεότερο) και μιλάμε για κινητό που ξεκίνησε από kit kat.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Σε Galaxy S9+ να πας φιλε! Ασε την OnePlus για το επόμενο μοντέλο γιατί λιγάκι μας τα χάλασε με κατι θεματάκια στην μπαταρία... Παρόλα αυτά και τα 2 είναι αξιόλογα κινητά, είναι ναυαρχίδες επομένως σε τελική ανάλυση δεν θα καταλάβεις καμια τρελή διαφορά. Προτείνω Galaxy ώστε να είσαι τουλάχιστον καλυμμένος απ την μπαταρία.
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, v|net είπε Ασε την OnePlus για το επόμενο μοντέλο γιατί λιγάκι μας τα χάλασε με κατι θεματάκια στην μπαταρία... Τη έχει η μπαταρία? 🤔 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, saruman123 είπε Τη έχει η μπαταρία? 🤔 Δεν μου έβγαζε την μέρα τις περισσότερες φορές, αν ήμουν τυχερός ίσως οριακά. Χωρίς να κάνω κάποια extreme χρήση και με εγκατεστημένες μόνο τις βασικές εφαρμογές για εμένα (fb, insta, viber, outlook). Παρόλα αυτά όταν το έψαξα λιγάκι δεν έδειχνε να μου τρώει κάτι συγκεκριμένο την μπαταρία. Όταν το έψαξα στο ίντερνετ περισσότερο είδα πως σε παρά πολλά άτομα δεν έβγαζε μέρα η μπαταρία χωρίς να το ζορίζουν ιδιαίτερα. Ακομα και στο youtube το ανέφεραν σε αρκετά review κάμποσοι γνωστοί youtubers. Δεν ξέρω τι φταίει, ίσως μελλοντικά με κάποιο update να στρώσει... Προς το παρόν πάντως προτείνω S9+ με έχει αφήσει ευχαριστημένο σε όλους του τομείς. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, v|net είπε Δεν μου έβγαζε την μέρα τις περισσότερες φορές, αν ήμουν τυχερός ίσως οριακά. Χωρίς να κάνω κάποια extreme χρήση και με εγκατεστημένες μόνο τις βασικές εφαρμογές για εμένα (fb, insta, viber, outlook). Παρόλα αυτά όταν το έψαξα λιγάκι δεν έδειχνε να μου τρώει κάτι συγκεκριμένο την μπαταρία. Όταν το έψαξα στο ίντερνετ περισσότερο είδα πως σε παρά πολλά άτομα δεν έβγαζε μέρα η μπαταρία χωρίς να το ζορίζουν ιδιαίτερα. Ακομα και στο youtube το ανέφεραν σε αρκετά review κάμποσοι γνωστοί youtubers. Δεν ξέρω τι φταίει, ίσως μελλοντικά με κάποιο update να στρώσει... Προς το παρόν πάντως προτείνω S9+ με έχει αφήσει ευχαριστημένο σε όλους του τομείς. fb, insta, viber αυτά "τρώνε" μπαταρία. Εμένα έχει τύχει να μου κρατήσει και δύο μέρες(fb, insta, viber δεν έχω). Αλλά το νορμάλ είναι στάνταρ μία μέρα και κάτι ώρες. Επίσης την φωτεινότητα οθόνης βαλτην στο αυτόματο. Εγώ ήδη έχω 17+
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, saruman123 είπε fb, insta, viber αυτά "τρώνε" μπαταρία. Εμένα έχει τύχει να μου κρατήσει και δύο μέρες(fb, insta, viber δεν έχω). Αλλά το νορμάλ είναι στάνταρ μία μέρα και κάτι ώρες. Επίσης την φωτεινότητα οθόνης βαλτην στο αυτόματο. Εγώ ήδη έχω 17+ Το κινητό το έχω δώσει πλέον. Αυτό με την φωτεινότητα το ειχα ρυθμίσει και στο αυτόματο αλλα και χειροκίνητο ωστε να συγκρίνω αλλά μια απ τα ίδια πάλι... Τι να πω ισως μέχρι εκεί να φτάνει η μπαταρία του, ίσως με κάποιο μελλοντικό update να στρώσει. Απλά μου φαίνεται λιγάκι περίεργο... Κινητά όπως το lg g7 με μπαταρία στα 3000mah κρατάνε περισσότερο σε μια δοκιμή που έκανα! Ίσως είναι κάτι στο software... Όσο για το ότι οι εφαρμογές αυτες συγκεκριμένα "τρώνε" οκ δεν θα διαφωνήσω αλλά είναι ότι πιο βασικό μπορεί να έχει κάποιος... Στην τελική και στο S9+ αλλά και στο G7 με τις ίδιες εφαρμογές έγιναν οι μετρήσεις. Με ενα search στο google η στο youtube θα δεις πόσοι λένε τα ίδια... Κατά τα αλλά δεν ειχα κανένα παράπονο απ την Oneplus ούτε έχει να ζηλέψει τίποτα από αλλες ναυαρχίδες εννοείτε. Όπως και να έχει με το S9+ για την ώρα με την ίδια χρήση βγάζω και με το παραπάνω την ημέρα και πολλές φορές πάω σχεδόν 2ήμερο! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 5:17 ΠΜ, v|net είπε Το κινητό το έχω δώσει πλέον. Αυτό με την φωτεινότητα το ειχα ρυθμίσει και στο αυτόματο αλλα και χειροκίνητο ωστε να συγκρίνω αλλά μια απ τα ίδια πάλι... Τι να πω ισως μέχρι εκεί να φτάνει η μπαταρία του, ίσως με κάποιο μελλοντικό update να στρώσει. Απλά μου φαίνεται λιγάκι περίεργο... Κινητά όπως το lg g7 με μπαταρία στα 3000mah κρατάνε περισσότερο σε μια δοκιμή που έκανα! Ίσως είναι κάτι στο software... Όσο για το ότι οι εφαρμογές αυτες συγκεκριμένα "τρώνε" οκ δεν θα διαφωνήσω αλλά είναι ότι πιο βασικό μπορεί να έχει κάποιος... Στην τελική και στο S9+ αλλά και στο G7 με τις ίδιες εφαρμογές έγιναν οι μετρήσεις. Με ενα search στο google η στο youtube θα δεις πόσοι λένε τα ίδια... Κατά τα αλλά δεν ειχα κανένα παράπονο απ την Oneplus ούτε έχει να ζηλέψει τίποτα από αλλες ναυαρχίδες εννοείτε. Όπως και να έχει με το S9+ για την ώρα με την ίδια χρήση βγάζω και με το παραπάνω την ημέρα και πολλές φορές πάω σχεδόν 2ήμερο! Ενα μικρό update σχετικά με το θέμα αυτονομίας που ανάφερα παλιότερα έτσι ώστε αν το δει κάνα νέο μέλος να μην βγάλει λάθος συμπεράσματα. Το κινητό (Oneplus 6) το είχα δώσει σε κοντινό μου πρόσωπο λόγω του θέματος με την μπαταρία... Ύστερα από συζήτηση που είχα με το πρόσωπο μου ανέφερε ότι μετα το τελευταίο update που δέχτηκε η συσκευή η αυτονομία της μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη και η μέρα βγαίνει για πλακα. Οπότε προφανώς είχε να κάνει με software το θέμα!
saruman123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, v|net είπε Ενα μικρό update σχετικά με το θέμα αυτονομίας που ανάφερα παλιότερα έτσι ώστε αν το δει κάνα νέο μέλος να μην βγάλει λάθος συμπεράσματα. Το κινητό (Oneplus 6) το είχα δώσει σε κοντινό μου πρόσωπο λόγω του θέματος με την μπαταρία... Ύστερα από συζήτηση που είχα με το πρόσωπο μου ανέφερε ότι μετα το τελευταίο update που δέχτηκε η συσκευή η αυτονομία της μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη και η μέρα βγαίνει για πλακα. Οπότε προφανώς είχε να κάνει με software το θέμα! 👌👍
soleman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Aγόρασα το Oneplus 3 πριν από 2+ χρόνια με Android 6 σε λίγο θα πάρουμε και την 9. Λίγους μήνες μετά την αγορά είχα κάποιο πρόβλημα σοφτγουερ, τους έστειλα μήνυμα στα Ελληνικά και την επόμενη μου έστειλαν κουριερ σπίτι παρέλαβε την συσκευή και μου την επέστρεψαν σπίτι φτιαγμένη σε λιγότερο από μια βδομάδα. Η μπαταρία έχει χάσει γύρω στο 20% της ισχύς της αλλά αυτό διορθώνεται με 17€ αντικατάσταση. Το τηλέφωνο είναι όπως την πρώτη μέρα. Δεν θα σε προβληματίσει ποτέ. Το πρώτο μου σμαρτφον ήταν το samsung galaxy το πρώτο και έχω τέτοια εμπειρία που δεν θα αγοράσω ποτέ samsung ξανά. Και θα πω ότι και ο φίλος πιο πάνω << oneplus 6 στεγνά>>
chios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Το έχω πει πολλές φορές ότι το σέρβις της 1+ αν το πάρεις από το επίσημο σαιτ είναι πολύ καλύτερο και γρήγορο από οποιοδήποτε άλλο εδώ στην Ελλάδα, και δεν σου λένε μα και μου πήρε υγρασία και τέτοια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα