Προς το περιεχόμενο

Samsung s9+ ή Οne plus 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 5 χρόνια χρήσης ios θέλω να αντικαταστήσω το iphone 6s plus μου και να κάνω τη μετάβαση σε android γιατί πλέον τα iphone ξεφυγανε σε τιμή  είμαι ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα του τίτλου. Θέλω το κινητό να βγάζει μια ημέρα χρήσης γιατί με τη δουλειά το τωρινό μου στις τρεις το μεσημέρι θέλει φόρτιση, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά δε μπορώ να αποφασίσω ποιο να πάρω, τιμή είναι στα ίδια 569  το op6 και 565 το s9+.  Ακούω προτάσεις και απόψεις από κατόχους! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bankaiuser είπε

Μετά από 5 χρόνια χρήσης ios θέλω να αντικαταστήσω το iphone 6s plus μου και να κάνω τη μετάβαση σε android γιατί πλέον τα iphone ξεφυγανε σε τιμή  είμαι ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα του τίτλου. Θέλω το κινητό να βγάζει μια ημέρα χρήσης γιατί με τη δουλειά το τωρινό μου στις τρεις το μεσημέρι θέλει φόρτιση, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο αλλά δε μπορώ να αποφασίσω ποιο να πάρω, τιμή είναι στα ίδια 569  το op6 και 565 το s9+.  Ακούω προτάσεις και απόψεις από κατόχους! Ευχαριστώ πολύ!

Φυσικά το Samsung... Με τα ίδια λεφτά... Σε όλα είναι ανώτερο μόνο σε θέμα updates χάνει... 

• Like 1
Δημοσ.

Στο S9+ θα πας που έχει μεγαλύτερη μπαταρία, πιστοποιημένη αδιαβροχοποίηση(IP 68)καλύτερη κάμερα και γρήγορο suport αν χρειαστείς κάτι άμεσα.

Επίσης πολύ λένε αυτοί που θέλουν να κάνουν την μεταβίβαση από Iphone σε Android καλύτερα να προτιμήσουν ένα κινητό με Pure Android όπως καλή ώρα το 1+6.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Στο S9+ θα πας που έχει μεγαλύτερη μπαταρία, πιστοποιημένη αδιαβροχοποίηση(IP 68)καλύτερη κάμερα και γρήγορο suport αν χρειαστείς κάτι άμεσα.

Επίσης πολύ λένε αυτοί που θέλουν να κάνουν την μεταβίβαση από Iphone σε Android καλύτερα να προτιμήσουν ένα κινητό με Pure Android όπως καλή ώρα το 1+6.

Aληθεισ το op 6 τι λέει από πλευράς αυτονομίας;;τ η μπαταρία του είναι μικρή  στα χαρτιά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Aληθεισ το op 6 τι λέει από πλευράς αυτονομίας;;τ η μπαταρία του είναι μικρή  στα χαρτιά 

Εγώ προσωπικά έχει τύχη σε νορμάλ χρήση να την κρατήσω και 2 μερες

• Thanks 1
Δημοσ.

Το κινητό θα αγοραστεί με προοπτική να βγάλει μια διετία, τριετία, απλά πιστεύω οτί αν το 6s plus μου το νοιώθω ότι δεν είναι όπως ήταν παλιά,  το s9+ με αυτά που έχω διαβασει για το λογισμικό θα είναι χάλια σε 2 χρόνια απο τώρα και απο θέμα update και από τη μερια του λογισμικού της samsung, αλλά σε όλα τα άλλα είναι όντως καλύτερο το samsung και εμφανισιακά.  Εχω διαβασει και ότι βγαίνει και το op 6t σε ένα μήνα δεν ξέρω αν θα αξίζει και αν θα είναι πιο ακριβό όμως.... Δύσκολη απόφαση!!!!

Δημοσ.
27 minutes ago, Bankaiuser said:

Το κινητό θα αγοραστεί με προοπτική να βγάλει μια διετία, τριετία, απλά πιστεύω οτί αν το 6s plus μου το νοιώθω ότι δεν είναι όπως ήταν παλιά,  το s9+ με αυτά που έχω διαβασει για το λογισμικό θα είναι χάλια σε 2 χρόνια απο τώρα και απο θέμα update και από τη μερια του λογισμικού της samsung, αλλά σε όλα τα άλλα είναι όντως καλύτερο το samsung και εμφανισιακά.  Εχω διαβασει και ότι βγαίνει και το op 6t σε ένα μήνα δεν ξέρω αν θα αξίζει και αν θα είναι πιο ακριβό όμως.... Δύσκολη απόφαση!!!!

Αν ήταν έτσι, το s8 θα ήταν ήδη χάλια, που κυκλοφορεί και 1 χρόνο+ αλλά παρόλα αυτά είναι όπως ήταν την πρώτη μέρα. 

Μην ακούς τις αηδίες που λένε. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Bankaiuser είπε

Ισχύει ότι τα sammy έχουν βελτιωθεί πολύ σε ui. Μια φίλη έχει από πέρσι s7  ( κούτα το πήρε ) κ το 6s που είχε πριν δεν της λείπει καθόλου 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Bankaiuser είπε

Εχω διαβασει και ότι βγαίνει και το op 6t σε ένα μήνα δεν ξέρω αν θα αξίζει και αν θα είναι πιο ακριβό όμως.... Δύσκολη απόφαση!!!!

Όχι πιστεύω ότι δεν αξίζει.

Δημοσ.

Απ το s7 και μετά έχουν βελτιωθεί πολύ. 

Οι περισσότεροι τρομάζουν επειδή βλέπουν κάτι Α5, κάτι J7 που είναι πολυ πολυ κατώτερα, ενώ δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την σειρά S.

Αυτό είναι το λάθος τους. 

Δημοσ.

Παντως usual άκου τι έγινε... το α5 μου απ όταν το αναβαθμισα μές το καλοκαιρι άρχισε να σέρνεται τρομερά, όπως ειχα γράψει. Μου κλόνιζε το νευρικό σύστημα 😛 Πριν κάποιες μέρες μου ήρθε ενα update με το οποίο το τηλ γύρισε στον παλιό καλο του εαυτό ! Έχει περασει πια πανω απο ένας χρόνος μαζί του.

εχοντας εμπειρία λοιπόν με 2 α5, προτείνω την αγορά ναυαρχίδας με κλειστά μάτια. 

Δημοσ.

Μην μπερδευεστε έχει βελτιωθεί η sammy  αλλά χρειάζεσαι κ το hardware του s η του note .Με 3gb ram και 2  που έχει η σειρά Α κ η J δεν γίνεται δουλειά παρά μόνο συνεχόμενο lag

Δημοσ.

Την καλυτερη εμπειρια χρησης λογω stock android και αναβαθμισεων την προσφερει το Oneplus εδω και χρονια.

Το προβλημα ομως ειναι οτι το Samsung υπερ τερει σε ολα τα αλλα που για καποιους αφορουν και αυτα την εμπειρια χρησης οπως

καμερα(φωτογραφιες και video)

στερεο ηχεια και ανωτερη οθονη προς χρηση

service στην χωρα μας χωρις να χρειαζεται να μπλεκεσαι με εξωτερικο.

Ασυρματη φορτιση και αδιαβροχο

Και το μεγαλυτερο προβλημα του Oneplus ειναι οτι υποτιθεται οτι ειχε μεγαλυτερο value οταν πρωτο βγηκε που οι αλλες ναυαρχιδες ηταν ακριβοτερες.

Τωρα που η ψαλιδα της τιμης εχει κλεισει,εχασε και αυτο το ατου.

Α και προς ενημερωση το επομενο Oneplus 6t που θα κυκλοφορησει σε λιγο καιρο δεν θα εχει θυρα ακουστικων.

• Like 1
Δημοσ.

Σε κανενα απο αυτα μην περιμενεις smooth λειτουργία μετα απο 4-5 χρονια οπως σε ενα iPhone. Αλλα φυσικα δεν θα lagαρει και μια ναυαρχιδα στα 2 χρονια. Αλλιως τα υπολοιπα φθηνοτερα μοντελα δεν θα επρεπε καν να λειτουργουν...!! Εγω εαν μπορουσα θα επαιρνα το Note παντως. Μικρες οι διαφορες απο S9+ & 1+6 στην πραξη. Το καπως πιο μακροστενο σχημα του S9+ θα ελεγα οτι με βολευει περισσοτερο στο χερι, αν και τοσο μεγαλο κινητο δεν ειναι καν στα γουστα μου. Οτι και να επιλεξεις δεν θα ειναι λαθος επιλογη σε καμια περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα ομως αγαπητε με τα Iphone ειναι οτι εχουν ξεφυγει σε τιμες τοσο πολυ,που οι ιδιοι οι κατοχοι εδω και χρονια iphone αρχιζουν και γυρνανε την πλατη στην εταιρεια οπως ο συμφορουμιτης παραπανω.

Επισης το αλλο κακο των Iphone ειναι οτι η εταιρεια σου επιβαλει πραγματα με το ζορι επειδη εχει μονοπωλειο στο ios οπως απουσια γρηγορου φορτιστη,απουσια dongle απο τα τελευταια iphone,μικρες μπαταριες για τα χρηματα αυτα και παει λεγοντας.

Τελος το χειροτερο ολων ειναι οτι ακομα και σε παλιοτερο μοντελο να θες να πας για να γλυτωσεις χρηματα ειναι πανακριβα.

Με το χερι στην καρδια θελω να μου πεις τι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο για τους περισσοτερους σε αυτες τις ιντσες.

Το Iphone 7 plus 128gb sta 760ευρω ή καποια android ναυαρχιδα?Μεχρι και το Pixel 2 xl ειναι φθηνοτερο. Βεβαια για καποιο περιεργο λογο εχει ιδια τιμη με το 8 Plus αλλα και παλι.

Και εγω τωρα τις γιορτες θελω να κανω την μεταβαση σε ναυαρχιδα και οσο και να θελω να παω σε iphone κυριολεκτικα με αυτες τις τιμες ακομα και σε παλιοτερα μοντελα 

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...