qwertyuiop2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Ποιος; Και το λεω χωρις καμια εμπαθεια προς το xbox, απλα οι τιτλοι του xbox ειναι εν μερη ενα γνησιο υποσυνολο των τιτλων του ps4. Δεν έκρινα το ps4 και την ποικιλία του, αλλά τον κοινωνικό οπισθοδρομισμό και επαρχιωτίλα με τα οποία αντιμετωπίζουν το γκέημινκ οι έλληνες.
bahamut_zero Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Δεν έκρινα το ps4 και την ποικιλία του, αλλά τον κοινωνικό οπισθοδρομισμό και επαρχιωτίλα με τα οποία αντιμετωπίζουν το γκέημινκ οι έλληνες. Ναι, εγω εννοουσα πως η βιβλιοθηκη τιτλων της μιας κονσολας ειναι τετοια που μπορει να αποτελει λογο επιλογης, κι οχι απαραιτητα μια κακως παγιωμενη αντιληψη πως θα παρω ps επειδη ειναι μοδα/trend κοκ καποιοι επισης, μαζι με εμενα, δεν θελουν αυτο που παει να φερει στο gaming η Microsoft (κι εν μερη το εχει φερει καιπερασει και στην sony). Σορυ εχω βγει εκτος θεματος
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε Ναι, εγω εννοουσα πως η βιβλιοθηκη τιτλων της μιας κονσολας ειναι τετοια που μπορει να αποτελει λογο επιλογης, κι οχι απαραιτητα μια κακως παγιωμενη αντιληψη πως θα παρω ps επειδη ειναι μοδα/trend κοκ καποιοι επισης, μαζι με εμενα, δεν θελουν αυτο που παει να φερει στο gaming η Microsoft (κι εν μερη το εχει φερει καιπερασει και στην sony). Ενα πραγμα που βλεπω απο πολυ κοσμο επισης να ζηταει ειναι και τα Ελληνικα στα παιχνιδια(ή εστω στα exclusives)οπως βλεπουμε πλεον σιγα σιγα στο ps4. Αλλοι προτιμουν την αλλη πλατφορμα γιατι εχουν οτι παιχνιδι ζητησουν για ενοικιαση απο τα seven πχ που εχουν σταματησει να φερνουν παιχνιδια για το xbox one λογω χαμηλης ζητησης ή φυσικα την μεγαλυτερη ποικιλια και κοινο στα μεταχειρισμενα και τις αγγελιες. Αλλοι παλι οπως εγω εκμεταλλευονται το xbox play anywhere και παιζουν τα γνωστα exclusives στο pc που δυστηχως κυκλοφορουν μονο ψηφιακα βεβαια. Αυτο σαν συνεχεια σε αυτα που πολυ σωστα αναφερεις Δειτε τα τα πραγματα και λιγο πιο σφαιρικα,δεν ειναι ολοι οι αγοραστες Sony/xbox fanboys ή Sony/xbox haters στις αγορες τους. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore 1
DarthGRE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Ναι, εγω εννοουσα πως η βιβλιοθηκη τιτλων της μιας κονσολας ειναι τετοια που μπορει να αποτελει λογο επιλογης, κι οχι απαραιτητα μια κακως παγιωμενη αντιληψη πως θα παρω ps επειδη ειναι μοδα/trend κοκ καποιοι επισης, μαζι με εμενα, δεν θελουν αυτο που παει να φερει στο gaming η Microsoft (κι εν μερη το εχει φερει καιπερασει και στην sony). Σορυ εχω βγει εκτος θεματος Τι εννοείς? Τι "πάει να φέρει" που κάνει κακό στον gamer?
bahamut_zero Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, DarthGRE είπε Τι εννοείς? Τι "πάει να φέρει" που κάνει κακό στον gamer? Το streaming και το digital εν γενη τα θεωρω πολυ κακο για το gaming, και μαζι μου μεγαλη μεριδα του κοινου.
DarthGRE Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Το streaming και το digital εν γενη τα θεωρω πολυ κακο για το gaming, και μαζι μου μεγαλη μεριδα του κοινου. Δεν θυμάμαι να έχει κυκλοφορήσει παιχνίδι που να είχε retail έκδοση σε άλλες κονσόλες και να μην υπήρχε στο Xbox. Όσον αφορά το streaming, εφόσον είναι προαιρετικό και όχι ο μοναδικος τρόπος να παίξεις παιχνίδια, δεν αποτελεί πρόβλημα. Γενικά η MS μετά την άνοδο του Phil, έχει γίνει οσο πιο consumer friendly μπορεί να γίνει μια εταιρία του μεγέθους της. Όλο το narrative είναι στις επιλογές: σου δίνει τρόπο να επιλέξεις που και πως θα παίξεις τι, και δεν μπορώ να σκεφτώ τι κέντα μπορεί να κάνει κάποιος στο μυαλό του για να θεωρήσει οτι κάτι απο αυτά βλάπτει το gaming.
bahamut_zero Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, DarthGRE είπε Δεν θυμάμαι να έχει κυκλοφορήσει παιχνίδι που να είχε retail έκδοση σε άλλες κονσόλες και να μην υπήρχε στο Xbox. Όσον αφορά το streaming, εφόσον είναι προαιρετικό και όχι ο μοναδικος τρόπος να παίξεις παιχνίδια, δεν αποτελεί πρόβλημα. Γενικά η MS μετά την άνοδο του Phil, έχει γίνει οσο πιο consumer friendly μπορεί να γίνει μια εταιρία του μεγέθους της. Όλο το narrative είναι στις επιλογές: σου δίνει τρόπο να επιλέξεις που και πως θα παίξεις τι, και δεν μπορώ να σκεφτώ τι κέντα μπορεί να κάνει κάποιος στο μυαλό του για να θεωρήσει οτι κάτι απο αυτά βλάπτει το gaming. Αν και ειμαστε εντελως offtopic, η microsoft επειδη εχει μεινει πισω στο θεμα των αποκλειστικοτητων αν και εχει την καλυτερη κονσολα (σε specs) στην αγορα, για να κερδισει χαμενος εδαφος προωθει ενα νεο μοντελο, το οποιο ειναι πολυ ευπεπτο στους πιτσιρικαδες της νεας γεννιας, αυτο του steaming, του game pass, της ψηφιακης διανομης κοκ. η sony, βλεπει πως υπαρχει ψωμι εκει και περιθωριο κερδους κα θα ακολουθησει. Για το pc δεν το αυζητω, αυτο εχει καει λογω πειρατειας και στη συνεχεια λογω της αυθονιας digital περιεχομενου μεσω πλατφορμων οπως stram κοκ. ολα αυτα στο μυαλο καποιου μπορει να μην φανταζουν επικινδυνα. εγω επειδη ειμαι παλιας κοπης gamer θελω να εχω το φυσικο αντιγραφο στην κατοχη μου, τονοποιο θα ειναι σε μια ωραια συσκευασια, με ενα manual μεσα, και οταν βαλω να παιξω να μην θελω να κανω 70gb download για να παιξω κοκ θελω να εχω την συλλογη μιυ στη βιβλιοθηκη μου, και να ναι προσβασιμη και μετα απο 20 χρονια. Επισης θελω οι τιτλοι που βγαινουν να μην ειναι στην πλεοψηφια τους σκουπιδια. Ενας developer για να κανει τιτλο διαμαντακι θελει να βγαλει τα λεφτα που θα δωσει. Η ψηφιακη διανομη χαμηλωνει πολυ το κεριθωριο κερδους του, με αποτελεσμα το προιον τα απαξιωνεται τοσο σαν προιον οσο και στην συνειδηση του gamer (ας μας που εδω οσοι κατεβαζουν δωρεαν παιχνιδια ή των 2-3€ απο stram κατα ποσο τα παιζουν τελικα). αυτες ειναι εν ταχη οι σκεψεις μου, για το πως εμμεσα η αμεσα η microsoft κανεη καλο στο gaming. Δεν εχει gaming κουλτουρα οπως οι ιαπωνες.
DarthGRE Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Αν και ειμαστε εντελως offtopic, η microsoft επειδη εχει μεινει πισω στο θεμα των αποκλειστικοτητων αν και εχει την καλυτερη κονσολα (σε specs) στην αγορα, για να κερδισει χαμενος εδαφος προωθει ενα νεο μοντελο, το οποιο ειναι πολυ ευπεπτο στους πιτσιρικαδες της νεας γεννιας, αυτο του steaming, του game pass, της ψηφιακης διανομης κοκ. η sony, βλεπει πως υπαρχει ψωμι εκει και περιθωριο κερδους κα θα ακολουθησει. Για το pc δεν το αυζητω, αυτο εχει καει λογω πειρατειας και στη συνεχεια λογω της αυθονιας digital περιεχομενου μεσω πλατφορμων οπως stram κοκ. ολα αυτα στο μυαλο καποιου μπορει να μην φανταζουν επικινδυνα. εγω επειδη ειμαι παλιας κοπης gamer θελω να εχω το φυσικο αντιγραφο στην κατοχη μου, τονοποιο θα ειναι σε μια ωραια συσκευασια, με ενα manual μεσα, και οταν βαλω να παιξω να μην θελω να κανω 70gb download για να παιξω κοκ θελω να εχω την συλλογη μιυ στη βιβλιοθηκη μου, και να ναι προσβασιμη και μετα απο 20 χρονια. Επισης θελω οι τιτλοι που βγαινουν να μην ειναι στην πλεοψηφια τους σκουπιδια. Ενας developer για να κανει τιτλο διαμαντακι θελει να βγαλει τα λεφτα που θα δωσει. Η ψηφιακη διανομη χαμηλωνει πολυ το κεριθωριο κερδους του, με αποτελεσμα το προιον τα απαξιωνεται τοσο σαν προιον οσο και στην συνειδηση του gamer (ας μας που εδω οσοι κατεβαζουν δωρεαν παιχνιδια ή των 2-3€ απο stram κατα ποσο τα παιζουν τελικα). αυτες ειναι εν ταχη οι σκεψεις μου, για το πως εμμεσα η αμεσα η microsoft κανεη καλο στο gaming. Δεν εχει gaming κουλτουρα οπως οι ιαπωνες. Κατ'αρχής, να δηλώσω οτι είμαι gamer μαλλον της ίδιας γενιάς με εσένα καθώς ειμαι 38 χρονών. Αυτό όμως δεν με κάνει να απορρίπτω την πρόοδο της τεχνολογίας. Δεν βρίσκω κάτι κακό με τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Μπορώ να επιλέξω το τι θέλω. Θέλω κουτάκι? Το αγοράζω. Θέλω να το κατεβάσω? Το κατεβάζω. Θέλω να το αγοράσω ή να το νοικιάσω μέσω gamepass? Το κάνω. Η Microsoft προφανώς και θέλει να κερδίσει χρόνο μέχρι να κλείσει η ψαλίδα που άνοιξε τα τελευταία 3 χρόνια με τα αποκλειστικά, και απο αυτό βγαίνω κερδισμένος εγώ. Κανένας δεν με υποχρεώνει να κάνω κάτι που δεν το θέλω. Όσον αφορα την ποιότητα των τίτλων, αυτό είναι κάτι που δεν ευθύνεται η MS αλλά όλο το gaming industry, και ούτε έχει καμία υποχρέωση να νιώθει οτι πρέπει να το φτιάξει. Μου προσφέρει ποιοτικά προϊόντα που διαλέγω αν τα θέλω, και περιμένω με μεγάλη λαχτάρα τα αποτελέσματα με τα υπέροχα νέα στούντιο που απέκτησε ή δημιούργησε. Άργησε? Προφανώς, αλλά αυτό δέν μου χάλασε την gaming εμπειρία. Το θέμα μου είναι οτι έχει 3 χρόνια απο τότε που μπήκε επι κεφαλης ο Φίλ, και απο τότε το πράγμα πηγαίνει μόνο προς το καλύτερο για εμένα. Ας κλείσει εδώ το off topic και ας απολαύσουμε όλοι το gaming με τον τρόπο που μας εκφράζει καλύτερα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από DarthGRE 3
lak10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 στην Ελλαδα εχει δαιμονοποιηθει το digital και οτι εχει να κανει με ψηφιακη πωληση
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Το φυσικό αντίγραφο πέρα απο αυτούς που θέλουν να πουλήσουν ή να δανείσουν το game στην ουσία είναι πλέον διακοσμητικό αφού ολόκληρο το παιχνίδι εγκαθίστανται στον σκληρό όπως και με το digital αντίγραφο. @bahamut_zero Κατ' αρχήν είσαι ο ίδιος που πόσταρε στο ps2fan.gr? Να σου πώ οτι ακόμη μπορώ να επιλέξω και να κατεβάσω το 100% των digital τίτλων που έχω επι Xbox 360/PS3, μιλάμε για παιχνίδια που είχαν αγοραστεί το 2007-08. Βέβαια το πρόβλημα μου το οποίο εφάπτεται στον συλλογισμό σου, είναι οτι πλέον δεν έχω ούτε PS3, ούτε 360 οπότε δεν μπορώ να παίξω τους συγκεκριμένους τίτλους. Οπότε και physical να τους είχα πάλι θα υπήρχε το ίδιο θέμα. Οπότε αντικειμενικά όσον αφορά το preservation των τίτλων δεν πολυμετράει σε τι format θα τους κατέχει κάποιος, αλλά με τι μέσο θα μπορεί να τους παίξει μετά απο μερικά χρόνια.
bahamut_zero Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Tilemaxx είπε Το φυσικό αντίγραφο πέρα απο αυτούς που θέλουν να πουλήσουν ή να δανείσουν το game στην ουσία είναι πλέον διακοσμητικό αφού ολόκληρο το παιχνίδι εγκαθίστανται στον σκληρό όπως και με το digital αντίγραφο. @bahamut_zero Κατ' αρχήν είσαι ο ίδιος που πόσταρε στο ps2fan.gr? Να σου πώ οτι ακόμη μπορώ να επιλέξω και να κατεβάσω το 100% των digital τίτλων που έχω επι Xbox 360/PS3, μιλάμε για παιχνίδια που είχαν αγοραστεί το 2007-08. Βέβαια το πρόβλημα μου το οποίο εφάπτεται στον συλλογισμό σου, είναι οτι πλέον δεν έχω ούτε PS3, ούτε 360 οπότε δεν μπορώ να παίξω τους συγκεκριμένους τίτλους. Οπότε και physical να τους είχα πάλι θα υπήρχε το ίδιο θέμα. Οπότε αντικειμενικά όσον αφορά το preservation των τίτλων δεν πολυμετράει σε τι format θα τους κατέχει κάποιος, αλλά με τι μέσο θα μπορεί να τους παίξει μετά απο μερικά χρόνια. Οχι δεν ειμαι εγω. κοιτα υπαρχουν καποιοι ρομαντικοι ακομα, ειδος υπο εξαφανιση. Δεν συγκρινω τα πλεονεκτηματα του physical εναντι του digital, οπως πολυ σωστα επισημαινεις, αντικειμενικα νικητης ειναι το digital. Απλα μακροπροθεσμα το θεωρω πληγη, και συναισθηματικα δεν μου ταιριαζει.
malias4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 ασχετο με το θεμα αλλα κ εγω προτιμω δισκακι! Σιγουρα ειναι καλυτερο για την μεταπωληση κ επισης το αγοραζειςκ το εχεις εκει δικο σου στο ραφακι σου. Μονο αν ηταν μιση τιμη απο το δισκακι θα αγοραζα DIGITAL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα