qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μπαίνω κι εγώ παίδες. Ήμουν στο 360, με είχε βοηθήσει πολύ. Σε μία χώρα που το γκέημινγ είναι "πάρε πλεηστεησο να πεξει ο μηκρός" και το λαηφσταηλ περιστρέφεται γύρω από παρεΐστικη arcadeίλα, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε ποιος απευθύνεται σε ενηλίκους. 1
papeipa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλή αρχή παιδιά !!!! Υπάρχουν αρκετοί Έλληνες πάντως που είναι ενεργοί και προς μεγάλη μου εντύπωση δεν ασχολούνται με φόρουμ η site τεχνολογίας...... Τώρα μερικοί που βρήκαν αρνητική την προσπάθεια και προσπαθούν να πουν τα δικά τους ,έχω να πω ότι ευτυχώς που είναι και αυτοί και μπαίνουν σε κάθε ποστ που αφορά το xbox και το κρατάνε "ζωντανό". 1
mikele13- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Καλή αρχή εύχομαι, επιτέλους κάτι καινούργιο για την κονσόλα που αγαπάμε.
x.ristos1980 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή αρχή παιδιά.♥️Xbox.πριν λίγο επισκέφθηκα το site σας και με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι έχετε ρίξει καλή και σωστή δουλειά.μπραβο και συνεχίστε έτσι Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από x.ristos1980
UncleKim Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Το παλιό "καλό" myxbox.gr τι απέγινε άραγε? Μπήκα προ ολίγου και μου εμφάνισε μνμ ότι έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου. Κρίμα, και ήμουν μέλος από το 2006....
spinemm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΜΗΝ ΣΚΑς...και εγω απο το 2006 ειμαι και το ιδιο μου εμφανισε....καποια χαζομαρα με το site παιζει, οταν ομως εγραψα myxbox.gr/forum με πηγε κατευθειαν "μεσα" και παλι ομως δε νομιζω οτι θα χασεις κατι...καποιο μνμ για αγγελια ειναι το τελυταιο και ενα ακομα για το εαν οι μπανανες επιτρεπονται στη διαιτα ή κατι τετοιο.... ΚΡΙΜΑ!!! Στις 20/9/2018 στις 9:17 ΜΜ, DarthGRE είπε Σαν ιδρυτικό μέλος του myxbox.gr που σταμάτησα να ασχολούμαι λόγω προβληματικών συμπεριφορών, εύχομαι τα καλύτερα. ΣΥΓΝΩΜΗ για το offfffff topic.... Ο DarthDestroGR εισαι ή κανω λαθος? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από spinemm
bill_viper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Αν και μέλος από το 2005 στο myxbox.gr τότε που ήμασταν μια φανταστική παρέα και στο φόρουμ και στο Live τα τελευταία χρόνια είναι ανύπαρκτο. Όπως σας έγραψα και στο Facebook θέλουμε φόρουμ!!! 1
babis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραιο site παιδες μπαινω καθημερινα και ενημερώνομαι συνεχίστε ετσι ευκολοδιαβαστο ωραια χωρισμενες οι κατηγορίες και στο κινητο ειναι ευχρηστο υπαρχει ενδιαφερον θεωρω αν και στην ελλαδα ειμαστε μειοψηφια 1
darksoho33 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 καλη αρχη για την αγαπημενη μας κονσολα!!!! 1
DarthGRE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 6:46 ΜΜ, spinemm είπε ΜΗΝ ΣΚΑς...και εγω απο το 2006 ειμαι και το ιδιο μου εμφανισε....καποια χαζομαρα με το site παιζει, οταν ομως εγραψα myxbox.gr/forum με πηγε κατευθειαν "μεσα" και παλι ομως δε νομιζω οτι θα χασεις κατι...καποιο μνμ για αγγελια ειναι το τελυταιο και ενα ακομα για το εαν οι μπανανες επιτρεπονται στη διαιτα ή κατι τετοιο.... ΚΡΙΜΑ!!! ΣΥΓΝΩΜΗ για το offfffff topic.... Ο DarthDestroGR εισαι ή κανω λαθος? Ναι! Έγινε μεγάλη κέντα από ατυχίες και έχασα το παλιό μου gamertag, οπότε τώρα είμαι Darth S1n. Στις 24/9/2018 στις 4:21 ΜΜ, UncleKim είπε Το παλιό "καλό" myxbox.gr τι απέγινε άραγε? Μπήκα προ ολίγου και μου εμφάνισε μνμ ότι έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου. Κρίμα, και ήμουν μέλος από το 2006.... Το έφαγε η μαρμάγκα και οι εγωισμοί, εδώ και τουλάχιστον 6-7 χρόνια. Είναι τρελό να σκεφτείς πόσες παρέες χάλασαν από 2-3 άτομα. 1
ELMastas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να πάει καλά το site Και εγώ είμουνα κάποια χρόνια πρίν στο Xbox360.gr & (και στο myxbox αν θυμάμαι καλά) πρίν χρόνια, τους καλούς καιρούς του 360 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από ELMastas 1
spinemm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 27/9/2018 στις 4:45 ΜΜ, DarthGRE είπε Ναι! Έγινε μεγάλη κέντα από ατυχίες και έχασα το παλιό μου gamertag, οπότε τώρα είμαι Darth S1n. Το έφαγε η μαρμάγκα και οι εγωισμοί, εδώ και τουλάχιστον 6-7 χρόνια. Είναι τρελό να σκεφτείς πόσες παρέες χάλασαν από 2-3 άτομα. το παλιο θυμομουν.... ναι σε εχω στο friend list απο παααααααλιαααα Ποσο ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ εχεις στο boldαρισμενο.... 1
bahamut_zero Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2018 στις 11:28 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε Μπαίνω κι εγώ παίδες. Ήμουν στο 360, με είχε βοηθήσει πολύ. Σε μία χώρα που το γκέημινγ είναι "πάρε πλεηστεησο να πεξει ο μηκρός" και το λαηφσταηλ περιστρέφεται γύρω από παρεΐστικη arcadeίλα, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε ποιος απευθύνεται σε ενηλίκους. Ποιος; Και το λεω χωρις καμια εμπαθεια προς το xbox, απλα οι τιτλοι του xbox ειναι εν μερη ενα γνησιο υποσυνολο των τιτλων του ps4. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από bahamut_zero
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα