Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι μια καινούρια προσπάθεια ώστε να στηρίξουμε το Xbox στην Ελλάδα όσο περισσότερο μπορούμε! Ακόμα είμαστε στο ξεκίνημα και σίγουρα θα υπάρχουν πολλές ελλείψεις, αλλαγές κτλ κτλ αλλά με τον καιρό όλα θα στρώσουν ;)

www.xbox365.gr

Επεξ/σία από savanos
  • Like 12
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα site που έλειπε έκαναν. Γιατί τέτοια αρνητική διάθεση; Υπάρχουν ελληνικά site για το PlayStation, έκαναν κι ένα για το Xbox.

Δεν έχω Xbox κι έχω μόνο PlayStation. Αυτό δε σημαίνει πως δε θέλω να μαθαίνω για τις κινήσεις της Microsoft. Μπορεί αργότερα να με πείσει να πάω εκεί. Γιατί να μην έχω επιλογές για την ενημέρωση;

• Like 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και μπαινεις στο σαιτ που ανεφερες το αθηνοραμα και γυρω γυρω βλεπεις διαφημιση του Spiderman.. χαχαχα Το XBOX τμημα της MS Ελλαδας δεν εκλεισε παντως, και μαλιστα τα παιδια κανουν και live streaming καθε 2 εβδομαδες οποτε υφισταται...

Επεξ/σία από m1kemath
  • Like 1
Δημοσ.

χαχα παιδιά δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να στηρίξει κανέναν! όποιος ασχολείται και αγαπάει την πλατφόρμα θα το κάνει. Τώρα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τη στιγμη που το αλλο -επισημο(?) εαν  δεν κανω λαθος- site στην ουσια εδω και κατι χρονια παραπαιει, για να μην γραψω ψυχοραγει, υστερα απο τραγικοτατα λαθη, μια νεα προσπαθεια ειναι παντα καλοδεχουμενη....ελπιζω οτι το το νεο δεν θα εχει την τυχη του παλιου και ελπιζω οτι θα το στηριξετε-ξουμε οσο περισσοτερο μπορειτε-ουμε (προσωπικα εχω σταματησει να παιζω στο ΧΟΝΕ και το αγαπημενο μου Gears για παρα πολλους λογους....τεσπα...στην πραγματικοτητα ο μονος λογος POWER ON απο εμενα πια, θα ειναι το καινουριο HORIZON 4)....κατα τα αλλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την προσπαθεια σε μια χωρα που χαρακτηριζεται PLAYSTATIONικη και οχι αδικα....

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Δεν ειναι αρνητικη διαθεση αγαπητε,ρεαλισμος και πραγματικοτητα λεγεται με βαση την ως τωρα πορεια της κονσολας στην Ελληνικη αγορα,αλλα και γενικα το γεγονος οτι τα gaming sites στην Ελλαδα δεν ειναι αρκετα ενεργα.

Φανταζομαι γιαυτο το λογο και αρκετοι δεν μπαινουν και σχολιαζουν για παιχνιδια στο insomnia παρολο που δεν ειναι gaming forum? :)

Το θέμα είναι ότι όπως λες και εσύ η πορεία της κονσόλας στην χώρα μας αντικειμενικά δεν είναι καλή. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που την έχουν και την αγαπούν. Νομίζω χρειάζονται και αυτοί από κάπου να ενημερωθούν. Ειδικά αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα sites έχουν περισσότερο το βλέμα στο PS4 και συγκεκριμένα όταν τα reviews γίνονται σε PS4. Οπότε ο κάτοχος XBOX έχει ανάγκη την ύπαρξη αυτού του σαιτ ή οτιδήποτε θα τον βοηθήσει. 

Νομίζω οποιαδήποτε αντίθετη άποψη κινείται στα πλαίσια του fanboy-ισμού... Δεν είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το gaming...

Δημοσ.

αγαπητοί φίλοι, καλη αρχη με την σελίδα σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα. θα τσεκαρω συντομα την προσπαθεια σας. Καλή αρχη και παλι

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, m1kemath είπε

Το θέμα είναι ότι όπως λες και εσύ η πορεία της κονσόλας στην χώρα μας αντικειμενικά δεν είναι καλή. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που την έχουν και την αγαπούν. Νομίζω χρειάζονται και αυτοί από κάπου να ενημερωθούν. Ειδικά αν σκεφτείς ότι τα περισσότερα sites έχουν περισσότερο το βλέμα στο PS4 και συγκεκριμένα όταν τα reviews γίνονται σε PS4. Οπότε ο κάτοχος XBOX έχει ανάγκη την ύπαρξη αυτού του σαιτ ή οτιδήποτε θα τον βοηθήσει. 

Νομίζω οποιαδήποτε αντίθετη άποψη κινείται στα πλαίσια του fanboy-ισμού... Δεν είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το gaming...

Τον Παναθηναϊκό τον βάζουμε ακόμα στις μεγάλες ομάδες; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...