JLEE Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Όσο πιο λίγα βάρη έχεις σαν φοιτητής τόσο το καλύτερο! Βρες παρέα να πηγαίνεις από σπίτι σε σπίτι! Κάνε τα πάντα για να βρεις erasmus προγράμματα και να πας έξω για ένα εξάμηνο. Είναι το μόνο που μετάνιωσα! 1
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Το να μετακομίζεις το καλοκαίρι και να μετά ξανάρχεσαι εννοείται ότι δεν συμφέρει για κανένα λόγο, ούτε οικονομικό ούτε βολεύει. Εκτός ίσως από κάποιον φραγκοφονιά ιδιοκτήτη σε πολύ τουριστική περιοχή. Επίσης οι μήνες που (θεωρητικά) δεν χρειάζεται να μένει σπίτι ο φοιτητής είναι δύο, όχι τρεις. Ιούνιος και Σεπτέμβριος είναι εξεταστικές περίοδοι
kokos23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/8/2023 στις 3:28 ΠΜ, StamTheMan είπε Κατι βλεπεις πολυ λαθος,ειτε στην κορη σου ειτε στο θεμα σκυλου,πολυ φιλικα. Σιγουρα δεν ειναι κακο το οτι αφιερωνεις τοσες ωρες στο σκυλι,μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω το ιδιο,αλλα δε θα "ψοφησει" εαν δε βγαινει τουλαχιστον 30 λεπτα Χ 2 φορες και 90 λεπτα το βραδυ. Εσυ εισαι στο ενα ακρο,που ασχολεισαι πολυ με το σκυλακι και θεωρεις οτι η κορη σου δε θα ασχολειται καθολου. Σιγουρα δε θα ειναι οτι καλυτερο για το σκυλι,αλλα δε θα "ψοφησει" ( πολυ φιλικα παλι μην χρησιμοποιεις αυτη τη λεξη ) εαν δε βγαινει 2 ωρες βολτα τη μερα. Ο λογος που σταματησα να δουλευω σε 2 δουλειες,ηταν επειδη ηθελα να ειναι καλα τα σκυλια μου και να μην σαπιζουν ολη μερα μονα τους,στο σπιτι. Ειδικα οταν ειχα παει τον αρσενικο στο πατρικο μου,2 μηνες καλοκαιρακι, για να τον εχει η μανα μου για παρεα,η θηλυκη μαραζωσε και κλαψουριζε επειδη εμενε μονη της. Την πηγα μαλιστα στον κτηνιατρο,για να δω αν πονουσε καπου,τελικα εδωσα 30 ευρω για να μου πει ο κτηνιατρος οτι το σκυλι απλα..βαριεται . είμαι εκτός θέματος αλλά θα απαντήσω σε ένα πολύ δύσκολο θέμα, αγαπάω πολύ τα ζώα, αλλά όπως είπα είναι ζώα και οι άνθρωποι άνθρωποι... δεν θα σταματούσα καμιά δεύτερη δουλειά για να έχουν παρέα τα σκυλιά μου, απλά δεν θα είχα σκυλιά... υπάρχουν προτεραιότητες στη ζωή και ο άνθρωπος και οι ανάγκες του είναι πρώτη προτεραιότητα... δεν θα έβαζα ποτέ το σκυλί πάνω από το παιδί μου ... ναι έχω χρόνο να είμαι με στον σκυλάκο μου, αλλά αν δεν μπορούσα να έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, είτε δεν θα τον είχα, είτε θα τον έδινα, είτε θα τον πήγαινα σε ένα κέντρο φιλοξενίας, όχι δεν θα τον παρατούσα σε κάποιο βουνό όπως συνηθίζουν αρκετοί ... τον σκυλάκο μου τον έδωσε φίλος που ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε ούτε να τον πάει βόλτα, αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί μας, "έφυγε" από κοντά μας... οι άνθρωποι "φεύγουν" από κοντά μας, πεθαίνουν, αναπαύονται... τα ζώα ψοφάνε... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από kokos23
panosno1com Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, kokos23 είπε είμαι εκτός θέματος αλλά θα απαντήσω σε ένα πολύ δύσκολο θέμα, αγαπάω πολύ τα ζώα, αλλά όπως είπα είναι ζώα και οι άνθρωποι άνθρωποι... δεν θα σταματούσα καμιά δεύτερη δουλειά για να έχουν παρέα τα σκυλιά μου, απλά δεν θα είχα σκυλιά... υπάρχουν προτεραιότητες στη ζωή και ο άνθρωπος και οι ανάγκες του είναι πρώτη προτεραιότητα... δεν θα έβαζα ποτέ το σκυλί πάνω από το παιδί μου ... ναι έχω χρόνο να είμαι με στον σκυλάκο μου, αλλά αν δεν μπορούσα να έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, είτε δεν θα τον είχα, είτε θα τον έδινα, είτε θα τον πήγαινα σε ένα κέντρο φιλοξενίας, όχι δεν θα τον παρατούσα σε κάποιο βουνό όπως συνηθίζουν αρκετοί ... τον σκυλάκο μου τον έδωσε φίλος που ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε ούτε να τον πάει βόλτα, αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί μας, "έφυγε" από κοντά μας... οι άνθρωποι "φεύγουν" από κοντά μας, πεθαίνουν, αναπαύονται... τα ζώα ψοφάνε... Αν ειναι κανας κωλανθρωπος κι αυτός ψοφαει Εννοείται πως δεν θα βαζα το σκυλι πανω απ το παιδι και συμφωνω με αυτα που γραφεις, απλα ηθελα να προσθέσω οτι για καποιους το κατοικιδιο τους ειναι κατι σαν φιλος! Και καποιοι ανθρωποι ειναι διποδα ζωα και λες καλοψοφοστονκα..λη ενω στενοχωριεσαι αν πεθανει ενας σκυλακος
StamTheMan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, kokos23 είπε τα ζώα ψοφάνε... Συνεχιζεις να το λες. Μην το λες. 1
NickTG Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 11 hours ago, kokos23 said: οι άνθρωποι "φεύγουν" από κοντά μας, πεθαίνουν, αναπαύονται... τα ζώα ψοφάνε... Φεύγουν, πεθαίνουν ή αναπαύονται? Μερικοί άνθρωποι πάντως ψοφάνε. 11 hours ago, kokos23 said: είτε θα τον πήγαινα σε ένα κέντρο φιλοξενίας, Τι είναι αυτό το κέντρο φιλοξενίας? Ελπίζω να μην εννοείς καταφύγιο που πάνε και τα παρατάνε μερικοί και τρέχουν μετά οι εθελοντές με δικά τους έξοδα να τα κρατήσουν ζωντανά και να τους βρουν σπίτι.
listerstorm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2023 στις 11:01 ΠΜ, nikx είπε Ειχα μια διαφωνια-απορια ,οι φοιτητες σε αλλη πολη που πανε να σπουδασουν 4ετια το καλοκαιρι των διακοπων τους το σπιτι το ξενοικιαζουν και νοικιαζουν καινουργιο απο σεπτεμβρη η το κρατανε κανονικα σε ολες τις σπουδες τους. Τι ειναι το συνηθες; Αυτά ισχύουν σε τουριστικά νησιά (πχ Κρήτη - Ηράκλειο), που σε πετάνε έξω Μάιο - Σεπτέμβριο για να το κάνουν airbnb. Φυσικά εκεί συμβόλαιο γιοκ, δεή γιοκ κλπ. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από listerstorm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα