Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!εχω αγορασει εδω κ εναμιση χρονο μια 55' smart tv samsung.Ο λογος που ηθελα smart tv ηταν για να μπαινω να βλεπω online τις αγαπημενες μου σειρες!

εμπαινα κανονικα στα site (gamato,xrysoi κλπ) και εβλεπα τις σειρες μου.εδω και κανα τετραμηνο ομως δε μπορω να δω κατι.μπαινω με την ιδια διαδικασια στα site αυτα και δεν μου παιζει τιποτα,ουτε σειρεσ ουτε ταινιες ουτε τιποτα..Μηπως γνωριζετε για ποιο λογο συμβαινει αυτο?και τι μπορω να κανω για να  μπορω να ξαναδω Online?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Απο την εμπειρια μου (ειχα παθει κατι αναλογο με streaming αγωνων που εβλεπα σπανια μεσα απο τον browser της TV ) αναβαθμιζουν νομιζω στα σαιτ τον Flash player και ο browser της τηλεορασης δεν τον υποστηριζει πια.

Ειναι η μονη επιλογη να δεις? Κανα λαπτοπ να το συνδεσεις με TV;

Δημοσ.

ενταξει εχω κ αλλεσ επιλογες απλα μ την δινει γιατι ενα λογος π ηθελα σμαρτ τιβι ηταν κ αυτος!δηλαδη απο την εμπειρια σου δε θα ξαναπαιξει ποτε???ασ πουμε μια φιλη μου που εχει lg smart δεν το εχει αντιμετωπισει αυτο.γιατι?????

20 ώρες πριν, speedy23 είπε

Απο την εμπειρια μου (ειχα παθει κατι αναλογο με streaming αγωνων που εβλεπα σπανια μεσα απο τον browser της TV ) αναβαθμιζουν νομιζω στα σαιτ τον Flash player και ο browser της τηλεορασης δεν τον υποστηριζει πια.

Ειναι η μονη επιλογη να δεις? Κανα λαπτοπ να το συνδεσεις με TV;

Δημοσ.

Γιατί η κάθε μάρκα και μοντέλο τηλεόρασης έχει αφενός διαφορετικό κύκλο ζωής-υποστήριξης, αφετέρου διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 12:53 ΜΜ, blackhill66 είπε

μηπως..λεω μηπως στα μπλοκαρει ο παροχος?πχ wind ??

TI ENNOEIS???ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους! Υγεία, χαμόγελα και καλές προβολές να έχουμε.

Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με τον/την χρήστη από πάνω.

Αγόρασα προσφάτως μία Arielli Smart Tv Full HD43AT209 και όταν επιχειρώ να συνδεθώ στα σχετικά sites αναπραγωγής ταινιών και σειρών, δεν παίζουν, όπως επίσης και τα live streaming football και basket.

Μέσω εφαρμογών screen mirroring μπαίνω στο κινητό και συνδέομαι κανονικά, αλλάτο θέμα είναι να μπορώ να το κάνω και απότην τηλεόραση δίχως την χρήση άλλης συσκευής. Υπάρχει κάποια εφαμοργή που έχετε να προτείνετε ή τέλος πάντων κάποιον τρόπο;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...