Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

έχω το ραδιοκασετόφωνο αυτό από την εποχή του πατέρα μου. Είναι το μοντέλο JVC RC 636L τέλη δεκαετίας ΄70. Πλέον δεν ακούγεται καθόλου, μόνο ένα μικρό ψιθύρισμα από τα ηχεία.  

Επειδή θέλω να το κρατήσω, είναι σε άριστη οπτική κατάσταση και έχει συναισθηματική αξία, μπορείτε εάν γνωρίζετε να προτείνετε εργαστήριο επισκευής τέτοιων συσκευών για να το πάω για πλήρη έλεγχο-επισκευή?

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Lousy Offcomer
Δημοσ.
3 hours ago, Lousy Offcomer said:

^

Εκεί απευθύνθηκα αρχικά πριν ανοίξω το νήμα αλλά δεν ενδιαφέρθηκε να το φτιάξει και έφυγα άπραγος 

Συγνωμη, πηγες σαν πελατης εκει και σου ειπε πως δεν θελει να το φτιαξει;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Για ενισχυτή Σόνυ περισυ, περίμενα 2,5 μήνες να φτιαχτεί - όταν άρχισα τα επίμονα τηλέφωνα τον είδε, περίμενε και καλά ανταλλακτικό για να πάω να τον πάρω χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό και 20€ για έλεγχο.

Είχε θέμα με το κεντρικό ηχείο, ακουγόταν ένας θόρυβος ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν εντάξει. Ναι φίλε επισκευάζεται, το άφησα και εχασα πολύτιμο χρόνο - μαζί με νεύρα για το τίποτα. 

Απορώ πως κρατάνε τέτοια μαγαζάκια.

• Like 1
Δημοσ.

καλα, δεν ειναι παραλογο...μπορει για να βγαλει 20 ευρω να χρειαστει να φαει 20 ωρες πανω σε αυτο, με ρισκο να το παρει και τελειως στο χερι. μπορει να εκρινε απο την εμπειρια του οτι δεν αξιζει να μπει στη διαδικασια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Ναι, με το που το έδειξα ήταν άμεσα αρνητικός.

Ανέφερα το πρόβλημα, ούτε το ακούμπησε και μου είπε ότι δεν τον συμφέρει να ασχοληθεί γιατί μπορεί να χρειαστούν ανταλλακτικά ακριβά που θα πάρει χρόνο.

Τουλάχιστον ήταν σαφής απέναντί μου και δεν είχα μισόλογα και "θα δούμε".. Αυτό το εκτιμώ.   

Πάντως εγώ θέλω να φτιαχτεί..

Είτε έχω κασέτα είτε ραδιόφωνο ακούγεται ψιθύρισμα και όχι κανονικής έντασης ήχος που να μπορώ να το ρυθμίσω. Πριν κάποιους μήνες το είχε ξεκινήσει το ένα ηχείο με κάποιες διακοπές, επεκτάθηκε και στο άλλο, τώρα μόνιμα και τα δύο. 

Επεξ/σία από Lousy Offcomer
Δημοσ.

αν εισαι τυχερος,ξεραθηκαν τα ηχεια και με μια αλλαγη θα εισαι τζετ.αν τα ηχεια ειναι λειτουργικα,θελει ψαξιμο,και αυτο ειναι που θελουν να αποφυγουν τα μαστορια.απο περιεργεια,υποτεθιστω οτι το πιανει ο μαστορας και θελει να το ψαξει και να το φτιαξει:μεχρι ποσα δινεις για την επισκευη?

Δημοσ.
3 hours ago, mynam3 said:

Για ενισχυτή Σόνυ περισυ, περίμενα 2,5 μήνες να φτιαχτεί - όταν άρχισα τα επίμονα τηλέφωνα τον είδε, περίμενε και καλά ανταλλακτικό για να πάω να τον πάρω χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό και 20€ για έλεγχο.

Είχε θέμα με το κεντρικό ηχείο, ακουγόταν ένας θόρυβος ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν εντάξει. Ναι φίλε επισκευάζεται, το άφησα και εχασα πολύτιμο χρόνο - μαζί με νεύρα για το τίποτα. 

Απορώ πως κρατάνε τέτοια μαγαζάκια.

3 hours ago, Lousy Offcomer said:

Ανέφερα το πρόβλημα, ούτε το ακούμπησε και μου είπε ότι δεν τον συμφέρει να ασχοληθεί γιατί μπορεί να χρειαστούν ανταλλακτικά ακριβά που θα πάρει χρόνο.

Τουλάχιστον ήταν σαφής απέναντί μου και δεν είχα μισόλογα και "θα δούμε".. Αυτό το εκτιμώ.   

Είτε έχω κασέτα είτε ραδιόφωνο ακούγεται ψιθύρισμα και όχι κανονικής έντασης ήχος που να μπορώ να το ρυθμίσω. Πριν κάποιους μήνες το είχε ξεκινήσει το ένα ηχείο με κάποιες διακοπές, επεκτάθηκε και στο άλλο, τώρα μόνιμα και τα δύο. 

Εχουν ξαναγραφει τετοια περιστατικα, δεν τιμουν κανενα καταστημα και επιχειρηση παντως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε

αν εισαι τυχερος,ξεραθηκαν τα ηχεια και με μια αλλαγη θα εισαι τζετ.αν τα ηχεια ειναι λειτουργικα,θελει ψαξιμο,και αυτο ειναι που θελουν να αποφυγουν τα μαστορια.απο περιεργεια,υποτεθιστω οτι το πιανει ο μαστορας και θελει να το ψαξει και να το φτιαξει:μεχρι ποσα δινεις για την επισκευη?

Εως 100 ευρώ μπορώ να διαθέσω, παραπάνω όχι. 

Δημοσ.

Φανταστικο κασετοφωνο. Εχω μια αναμνηση με ενα παρομοιο jvc σε σχολικη εκδρομη να παιζει το anotherone bites the dust :P

Οσο σκεφτομαι οτι πεταξαμε αυτες τις συσκευες με την πρωτη αφορμη "για να μην πιανουν χωρο" γινομαι εξωφρενων

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lousy Offcomer είπε

αν συνδεσεις ακουστικα ακουγεται κανονικα ο ηχος και ρυθμιζεται?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...