kajwbtfe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panosveto είπε Πόσες συνδρομές νομίζουν ότι θα πληρώνουμε τέλος πάντων ;! Rogy rogers για πάντα Μάλλον ήθελες να πειςJolly Rogers. 1 1
Tokyo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Me likes,γιατί στο νετφλιξ δεν έχει και τίποτα που να μου αρέσει ενώ σαυτο Star Wars και Marvel heroes❤️ Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Tokyo 1
fytotech Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Tokyo είπε Me likes,γιατί στο νετφλιξ δεν έχει και τίποτα που να μου αρέσει ενώ σαυτο Star Wars και Marvel heroes❤️ Στο Netflix έχει σχεδόν όλες τις ταινίες της Marvel ακόμα και αρκετά από τα νέα Star Wars.
Tokyo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, fytotech είπε Στο Netflix έχει σχεδόν όλες τις ταινίες της Marvel ακόμα και αρκετά από τα νέα Star Wars. Τις έχω δει όλες. Μόλις βγει η υπηρεσία της Disney 1) θα αφαιρεθούν όλα αυτά από το Νετφλιξ 2) θα βγάλουν και νέες σειρές όπως λέει το άρθρο στην υπηρεσία τους. Αυτή τη στιγμή το Νετφλιξ δεν έχει τίποτα που να με ενδιαφέρει, ούτε σειρά ούτε ταινία.
pontiaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 και εκει που λεμε οτι περασε η περιοδος που πληρωναμε συνδρομιτικη τηλεοραση φτανει στο τελος του(μην πεσετε να με φατε ,προσωπικη γνωμη εκφραζω) θα καταντησουμε να εχουμε 2-3 συνδρομες τυπου netflix/disney!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Tokyo είπε Τις έχω δει όλες. Μόλις βγει η υπηρεσία της Disney 1) θα αφαιρεθούν όλα αυτά από το Νετφλιξ 2) θα βγάλουν και νέες σειρές όπως λέει το άρθρο στην υπηρεσία τους. Αυτή τη στιγμή το Νετφλιξ δεν έχει τίποτα που να με ενδιαφέρει, ούτε σειρά ούτε ταινία. την υπηρεσια δεν την βλεπω να βγαινει ελλαδα συντομα, οπως εχω γραψει και αλλου εχουμε τοπικους διανομεις , υπαρχουν συμβολαια, την disney ελλαδα την μοιραζονται κοσμοτε/αλφα/feelgood, και οι 3 απο διαφορετικα κομματια. Θα αργησει αρκετα να ερθει ελλαδα , εκτος και αν ληγουν τα συμβολαια αμεσα και γινει δουλεια! Μην ξεχνατε πχ οτι το orange is the new color ενω ειναι νετφλιξ τα δικαιωματα σε τοπικο επιπεδο τα εχει καλωδιακο καναλι και ετσι δεν υπαρχει η νεα σεζον στο site!!! Στην χειροτερη θα δουλεψει ο "θειος!"
gnsX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Κυκλοφορεί φήμη ότι θα αγοράσει τα δικαιώματα για Ρετιρέ και Μικρομεσαίους η Disney.... Για να δούμε
babality Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εξαιρετικα. διαβασα καπου εδω οτι η disney ερχεται σαν σοβαρος αντιπαλος του netflix. Παρ'ολα αυτα μετα το βοθρο που εχει επικρατησει στο σινεμα με ολους τους ηπερηρωες και τη σκουπιδιλα, ενα τετοιο νεο μου λεει οτι η disney οχι σοβαρος αντιπαλος δε θαναι, αλλα το nickelodeon της συνδρομητικης tv. Mε γειες! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από babality
Conan2046 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Εν μερει εχει δικιο ο συμφορουμιτης διοτι εγω ψαχνω μια cable υπηρεσια να βλεπω ντοκυμανταιρ και ταινιες. Η μονη που το παρεχει ειναι η Netflix, εν μερει Vodafone και Wind ενω οι Cosmote κι η Nova με πιο premium περιεχομενο (προσοχη δε με νοιαζουν τα sports) θελουν χιλια κολπα για να δεις σε smart tv/android box με τις on the go εφαρμογες τους. Ντοκιμαντέρ και ταινίες στο Netflix ωστόσο τι να δεις;
NewProject Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ απορώ ποιος τις βλέπει και γιατί. Σούπερ ήρωες λέει. Λες και είμαστε στην Αμερική του 1950 ή είμαστε 5 χρονών. Φαίνεται το μάρκετινγκ απέδωσε. Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια άμα έλεγες ότι πας να δεις Χαλκ θα γελαγαν ολοι. - και καλά κάνανε.
JimGer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 5 minutes ago, NewProject said: Εγώ απορώ ποιος τις βλέπει και γιατί. Σούπερ ήρωες λέει. Λες και είμαστε στην Αμερική του 1950 ή είμαστε 5 χρονών. Φαίνεται το μάρκετινγκ απέδωσε. Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια άμα έλεγες ότι πας να δεις Χαλκ θα γελαγαν ολοι. - και καλά κάνανε. Εντάξει τώρα με super ήρωες κάνουν καλές παραγωγές. Το κακό βέβαια είναι ότι μένουν σε αυτές από ότι έχω καταλάβει... Τώρα με τις συνδρομές έχει καταντήσει αηδία.... Μέχρι τώρα έβαζες ένα νετφλιξ και έκανες τη δουλειά σου με 3-4 ευρώ το μήνα σε ανεκτό εώς αρκετά καλό βαθμό. Αν φύγουν όλα τα disney κάτι μου λέει ότι θα πάμε γρηγορότερα στα πειρατικά ξανά
kajwbtfe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι έχουν αρχίσει να κουράζουν όλες αυτές οι σειρές και ταινίες με τους σούπερ ήρωες.Τουλαχιστον εμένα.Σε λίγο θα βγάζουν και για τον σούπερ Γκούφυ και Ντόναλντ..
Tokyo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Η αλήθεια είναι ότι έχουν αρχίσει να κουράζουν όλες αυτές οι σειρές και ταινίες με τους σούπερ ήρωες.Τουλαχιστον εμένα.Σε λίγο θα βγάζουν και για τον σούπερ Γκούφυ και Ντόναλντ.. Εμένα πάλι καθόλου. Όταν ήμουν πιτσιρικάς έβγαινε ταινία με σούπερ ήρωες μια στο τόσο και το μόνο που είχα ήταν τα κόμικς και η φαντασία μου. Πλέον χαίρομαι που βγαίνουν όλο και περισσότεροι ήρωες στη μεγάλη η την μικρή οθόνη με αυτά τα υπέροχα εφέ. Μην κάνετε λες και σταμάτησαν να βγαίνουν αλλά ήδη ταινιών. Και στην τελική δε σας ανάγκασε κάνεις να δείτε τέτοιες ταινίες με σούπερ ήρωες Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Tokyo 1
Havik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Η αλήθεια είναι ότι έχουν αρχίσει να κουράζουν όλες αυτές οι σειρές και ταινίες με τους σούπερ ήρωες.Τουλαχιστον εμένα.Σε λίγο θα βγάζουν και για τον σούπερ Γκούφυ και Ντόναλντ.. Αν ήταν αξιόλογες δεν θα κούραζαν, τώρα που τις πουλάνε με το κιλό.... Και εγώ μαζί σου, πλέον δύσκολα να ξαναδώ marvel/Dc wtv ταινία αν δεν μου πει κάποιος ότι είναι τουλάχιστον πολύ καλή, η τελευταία που είδα και άξιζε ήταν το deadpool, για το δεύτερο μέρος δεν σχολιάζω καν…. Τσάμπα ο χρόνος μου. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Havik 2
kajwbtfe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Tokyo είπε Εμένα πάλι καθόλου. Όταν ήμουν πιτσιρικάς έβγαινε ταινία με σούπερ ήρωες μια στο τόσο και το μόνο που είχα ήταν τα κόμικς και η φαντασία μου. Πλέον χαίρομαι που βγαίνουν όλο και περισσότεροι ήρωες στη μεγάλη η την μικρή οθόνη με αυτά τα υπέροχα εφέ. Μην κάνετε λες και σταμάτησαν να βγαίνουν αλλά ήδη ταινιών. Και στην τελική δε σας ανάγκασε κάνεις να δείτε τέτοιες ταινίες με σούπερ ήρωες Γιατί είπα πουθενά ότι με αναγκάζει κάνεις να τις δω?Εσύ καλά κάνεις και τα βλέπεις.Και εγώ μικρός μόνο τα κόμιξ ειχα.Οταν ξεκίνησαν αν δεν κάνω λάθος με Spawn ,είχα πάθει την πλάκα μου.Απλα πλέον έχω κουραστεί να βλέπω με σούπερ ήρωες και ευχαριστώ για την ενημέρωση για τα άλλα είδη ταινιών.Τα τιμάω ιδιαίτερα.Απλα εδώ σχολιάζουμε για την πιθανή μεταγραφή των ηρώων της Marvel στο κανάλι της Disney και το αν θα είναι θετικό κάτι τέτοιο.Πιστευω ότι για πολλούς δεν θα είναι κάτι το θετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα