Προς το περιεχόμενο

Βενζίνη η Diesel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα ειλικρινά τα πιστεύεται όλα αυτά? Ή είστε πεπεισμένοι ότι το Ελληνικό κράτος για να μαζέψει χρήματα δεν είναι σε θέση να φορολόγηση όχι μόνο τα ντίζελ αλλά και τα βενζίνης, για να μην σας πω ότι είναι ικανοί να φορολογήσουν και την μαμή που σας ξεγέννησε;;;;

Το ντίζελ euro6 και μετά είναι μονόδρομος για όποιον κάνει χιλιόμετρα και δεν θέλει να σκέπτεται κάθε φόρα, πόσο βενζίνη θα κάψει το ρημάδι για να πάω μια βόλτα…

Το κράτος πρέπει να φορολογήσει αλύπητα όλους όσους αγόρασαν euro4 ντίζελ και ενώ απαγορεύεται τα κυκλοφορούν Αθήνα και Θεσσ…

Τα euro6 δεν κινδυνεύουν. Μην τρελαθούμε…

Τώρα τι μπορεί να γίνει στην Μπανανία μας σε 10-15 χρόνια κανένας δεν το γνωρίζει..

Εδώ υπογράφουν σήμερα Μνημόνιο και το επόμενο λεπτό κάνουν τους αντί μνημονιακούς… πλάκα μας κάνετε?

• Like 3
  • Confused 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα καινούργιο euro 6d Diesel. Απίστευτη οικονομία, γέμισμα με ένα 50αρικο και 800 χιλιόμετρα!

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, karaLRS είπε

Εγώ πάντως πήρα καινούργιο euro 6d Diesel. Απίστευτη οικονομία, γέμισμα με ένα 50αρικο και 800 χιλιόμετρα!

Καλοτάξιδο! Τι πήρες??

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nickokin είπε

Καλοτάξιδο! Τι πήρες??

Ευχαριστώ! Ένα c3 aircross 1.5 100hp Diesel . Πριν είχα μια giulieta 1.4 multiair 170hp

Δημοσ.

@karaLRS ...καλοταξιδο.

Πως αντιμετωπίζεις αυτή την μετατόπιση , απο 170hp σε 100hp ( ... απο ισχύ βενζινοκινητήρα σε ισχύ πετρελαιοκινητήρα) εμένα μου είχε φανεί νύχτα με τη μέρα, προς το χειρότερο φυσικά, αλλά εντάξε,  παίρνει ανάσες το πορτοφόλι όπως κ να έχει

Δημοσ.
Στις 2/1/2019 στις 1:48 ΜΜ, karaLRS είπε

Ευχαριστώ! Ένα c3 aircross 1.5 100hp Diesel . Πριν είχα μια giulieta 1.4 multiair 170hp

Ιιιιιιιιιιιιιιιι  ...

Γράφεις στο insomnia και δεν πήρες Yaris ;

Oύτε καν κάποιο γιαπωνέζικο ;

Είσαι με τα καλά σου ; Μετά από "ζημιάρικο Ιταλικό"  πήρες Γάλλο ;   Εεεε τι να πω ......:   Τα θέλει ο  Κwλος σου :D :D

Καλοτάξιδο  :)

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Ιιιιιιιιιιιιιιιι  ...

Γράφεις στο insomnia και δεν πήρες Yaris ;

Oύτε καν κάποιο γιαπωνέζικο ;

Είσαι με τα καλά σου ; Μετά από "ζημιάρικο Ιταλικό"  πήρες Γάλλο ;   Εεεε τι να πω ......:   Τα θέλει ο  Κwλος σου :D :D

Καλοτάξιδο  :)

Εδώ και 5 ημέρες δεν είδα κανέναν να ασχολείται.......

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.
7 ώρες πριν, TechnoState είπε

@karaLRS ...καλοταξιδο.

Πως αντιμετωπίζεις αυτή την μετατόπιση , απο 170hp σε 100hp ( ... απο ισχύ βενζινοκινητήρα σε ισχύ πετρελαιοκινητήρα) εμένα μου είχε φανεί νύχτα με τη μέρα, προς το χειρότερο φυσικά, αλλά εντάξε,  παίρνει ανάσες το πορτοφόλι όπως κ να έχει

Νομίζω ηλικιακά είχα ξεπεράσει τα 170 άλογα. Το στυλ οδήγησης μου είναι για 100 άλογα τώρα αφού πια το αμάξι είναι εργαλείο μεταφοράς της οικογένειας με ασφάλεια και οικονομικά. 

Αν και δεν το έχω στρώσει ακόμα δεν είναι εντελώς χάλια η κατάσταση. Το μόνο αρνητικό έως τώρα είναι ότι δεν τραβάει από χαμηλά όπως το άλφα ρομέο. Λογικό. 25 κιλά ροπή αυτό από τα 2000 rpm , 30 κιλά από τα 1750 rpm η άλφα ρομέο.

Η διαφορά στήν κατανάλωση είναι εντυπωσιακή. Πάω στην δουλειά με 9€ ενώ πριν ήθελα 20€ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...