aektzhs18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Για σας παιδιά. Έχω έναν υπολογιστή με μητρική gigabyte 790xta amd 965 4 gb μνήμη .έχω το έξεις πρόβλημα όταν πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει ανοίγει η πρώτη εικόνα και στην επόμενη βγάζει ένα γράμμα N με μαύρη οθόνη και ένα πράσινο κουτάκι να ανάβω σβήνει τον κλείνω βγάζω το καλώδιο ρεύματος και πατάω το κουμπί και στιγμιαία πάει να ανοίξει και σβήνει βάζω το καλώδιο και ξεκινάει . Λογικά γίνεται κάτι με ρεύμα .τι λέτε μπορώ να τον στείλω κάπου να τον δούνε .εάν αλλαχτούν όλοι η πυκνωτές λέτε να λυθεί το πρόβλημα.
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκίμασε με τροφοδοτικό, αλλιως μπορει να χαιρέτησαν οι πυκνωτές; Ξεκινα επαγωγικα βγαζοντας και δοκιμαζοντας ενα ενα τα κομματια μηπως ειναι απο αλλου υπαρχει σχετικο τοπικ νομιζω
aektzhs18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι από μητρική το έχω δοκιμάσει το κάνει μια στο τόσο βγάζοντας το καλώδιο από το ρεύμα μόλις πατάω το κουμπί στιγμιαία ανοίγει και κλείνει κάπου κρατάει ρεύμα και μετά ανοίγει . Υπάρχει κάποιος που να τις επισκευάζει
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτο ειναι φυσιολογικο που λες..Παντα την στιγμη που θα βγαλεις το καλωδιο, δεν αδειαζει αμεσως απο ρευμα και μολις πατησεις το power button τοτε στην ουσια αδειαζει το ρευμα που ειχε απομεινει γι αυτο το βλεπεις να παει να παρει στιγμιαια μπρος.. Το θεμα που εχεις ομως που λες στην αρχη, ειναι το προβλημα σου... Κανε ενα reset bios βγαζοντας απο το ρευμα εντελως και βγαζοντας και την μπαταρια της μητρικης και πατα το power και μερικες φορες.. Μετα απο κανα λεπτο ξανα συνδεσε τα ολα και κοιτα αν αλλαξε κατι.. Μετα κοιτα τους δισκους και αλλαξε και θεση στις μνημες..
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, aektzhs18 είπε Είναι από μητρική το έχω δοκιμάσει το κάνει μια στο τόσο βγάζοντας το καλώδιο από το ρεύμα μόλις πατάω το κουμπί στιγμιαία ανοίγει και κλείνει κάπου κρατάει ρεύμα και μετά ανοίγει . Υπάρχει κάποιος που να τις επισκευάζει Κλείσε το τροφοδοτικο από πίσω, μην βγάλεις το καλωδιο, πατα να ανοιξει, ανοιξε το τροφοδοτικο από πισω και δες αν ανάψει ή όχι και δες αν κανει το ιδιο. Κλεισε διακοπτη, βγαλε καλωδιο, πατα να ανοιξει, βαλε καλωδιο, ανοιξε διακοπτη και πατα να ανοιξει και δες αν κανει το ιδιο
aektzhs18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Έβγαλα την μπριζα και την μπαταρία και ακούμπησα τους ακροδέκτες cmos clean για 5 δευτερόλεπτα . Προς το παρόν άνοιξε.το cmos τι ακριβώς καθαρίζει?
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Όλες τις ρυθμίσεις του BIOS και κανει και reset BIOS νομίζω στο εργοστασιακό. Παίζει να είχε μπρικαρει το bios εκτός και αν πείραξες εσύ κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα