killer76 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Πήρα το σαββατο από ενα irepair ενα ipad air 64gb. Πριν πω το προβλημα μου, να πω οτι το ipad πεταει απο θεμα ταχυτητας. Το φορτιζω 100% και το βγαζω απο την πριζα. Το αφηνω standby και βγηκα εξω. Γυρναω μετα απο κανα 2ωρο, παω να το ανοιξω και η μπαταρια ηταν στο 67%. Μετα απο 3-4 λεπτα σερφαρισμα επεσε στο 34% και μετα απο λιγο εσβησε. Με το που το ξαναβαζω στην φορτιση, εμφανιστηκε το εικονιδιο της μπαταριας οτι ηταν τελειως αδεια. Το παω την δευτερα στο irepair και μου ειπαν θα το κρατησουν 2 μερες να το τσεκαρουν και αν χρειαστει θα αλλαξουν μπαταρια. Με παιρνουν σημερα τα παιδια, οτι ειναι ετοιμο το ipad. Οντως δεν ειχε αυτες τις αποτομες πτωσεις της μπαταριας. Αλλα... ειναι φυσιολογικο να πεφτει με απλο σερφαρισμα 1% καθε 2 λεπτα περιπου? Καπου ειχα ακουσει οτι η μπαταρια ερχεται στα ισια της μετα απο 2-3 πληρεις φορτισεις. Ισχυει κατι τετοιο? Τι να κανω για να τσεκαρω αν ειναι ολα οκ? Κατεβασα μια εφαρμογη και μου λεει οτι η υγεια της μπαταριας ειναι πολυ καλη 98% και εχει καποια παραδειγματα πχ. Youtube μπορω να δω 6:45 λεπτα. Οταν πεφτει ομως 1% μετα απο 2 λεπτα οι ωρες του youtube πεφτουν στις 6:35 λεπτα. Αρα ουτε αυτα τα νουμερα ειναι σωστα. Υ.Γ. Ξερω μεταχειρισμενο πηρα και σε καλη τιμη και δεν θελω να πριζω τα παιδια εκει γιατι ειναι και εξυπηρετικα πολυ και ευγενεστατα? Μπορω να κανω κατι ομως εστω και με πληρωμη (εννοω να το παω αλλου ισως) ή κατι αλλο? Δυστυχως θεωρω απο τα πιο βασικα την αυτονομια στο ipad. Υ.Γ.2 Κανα 2 φορες ομως εχει κολλησει σε καποιο ποσοστο π.χ. 88% και για 10-12 λεπτα Υ.Γ.3 εννοειται μονο wifi ειναι ανοιχτο και ολα τα αλλα κλειστα (bluetooth, airdrop, handoff, 4g κλπ) και η φωτεινοτητα ειναι στο 25%. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από killer76
nikοs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μου φαίνεται φυσιολογική η πτώση που περιγράφεις. Εγώ έχω ένα iPad 2017 το αγόρασα μεταχειρισμένο από έναν συμφορουμιτη και η μπαταρία πέφτει 10% την ώρα περίπου ...
killer76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Το ξέρω ρε γαμώτο. Έτρεξα και μια εφαρμογή απο εδώ https://imazing.com/ και η μπαταρία φαίνεται πολύ καλή. Τι να κάνω?
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, killer76 είπε Το ξέρω ρε γαμώτο. Έτρεξα και μια εφαρμογή απο εδώ https://imazing.com/ και η μπαταρία φαίνεται πολύ καλή. Τι να κάνω? 1 κύκλο φόρτισης;
killer76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, kormos είπε 1 κύκλο φόρτισης; Ναι. Απο χθες που μου την αλλαξαν. Μια πληρη φορτιση εχω κανει
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, killer76 είπε Ναι. Απο χθες που μου την αλλαξαν. Μια πληρη φορτιση εχω κανει Να υποθέσω έχεις κάνει κάποιο restore και setup as a new...?
killer76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kormos είπε Να υποθέσω έχεις κάνει κάποιο restore και setup as a new...? Δεν εχω κανει εγω αλλα οταν το πηρα ηταν αδειο απο προγραμματα, λογαριασμους κλπ, οποτε υποθετω οτι θα ειχαν κανει αυτοι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από killer76
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, killer76 είπε Δεν εχω κανει εγω αλλα οταν το πηρα ηταν αδειο απο προγραμματα, λογαριασμους κλπ, οποτε υποθετω οτι θα ειχαν κανει αυτοι. Θα σου πρότεινα να κάνεις....
jrepair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού η μπαταρία αλλάχτηκε και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα τότε κατι έχει πρόβλημα και τραβάει αρκετό ρέυμα θα μπορούσε να είναι οτοιδήποτε ( backlight,camera η κάποιος σενσορας). Όταν το δουλέυεις παρατηρείς κάποιο καυτό σημείο στην οθόνη η στο σασί δηλαδή είναι κάπου ποιό ζεστό απο το υπόλοιπο? Δεν θέλω να προκαλέσω πανικό αλλά ποιό πανώ είπες πώς το άφησες (standby και βγηκα εξω. Γυρναω μετα απο κανα 2ωρο, παω να το ανοιξω και η μπαταρια ηταν στο 67%) Αυτό είναι πολύ ύποπτο κατί ρουφάει την μπαταρία.
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, jrepair είπε Αφού η μπαταρία αλλάχτηκε και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα τότε κατι έχει πρόβλημα και τραβάει αρκετό ρέυμα θα μπορούσε να είναι οτοιδήποτε ( backlight,camera η κάποιος σενσορας). Όταν το δουλέυεις παρατηρείς κάποιο καυτό σημείο στην οθόνη η στο σασί δηλαδή είναι κάπου ποιό ζεστό απο το υπόλοιπο? Δεν θέλω να προκαλέσω πανικό αλλά ποιό πανώ είπες πώς το άφησες (standby και βγηκα εξω. Γυρναω μετα απο κανα 2ωρο, παω να το ανοιξω και η μπαταρια ηταν στο 67%) Αυτό είναι πολύ ύποπτο κατί ρουφάει την μπαταρία. Νομίζω αυτό το είχε πριν του αλλάξουν τη μπαταρία...
jrepair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kormos είπε Νομίζω αυτό το είχε πριν του αλλάξουν τη μπαταρία... Και με την καινούργια δεν το βλέπω να τα πηγαίνει καλά οπότε θεωρώ οτί το πρόβλημα παραμένει απλά η καινούργια μπαταρία σίγουρα έχει διαφορετικές αντοχές απο την προηγούμενη,κατα την γνώμη μου πρέπει να τους το πάει πάλι εκεί και να το ψάξουν όσο ειναί νώρις και οχι να πάει αλλού.
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, jrepair είπε Και με την καινούργια δεν το βλέπω να τα πηγαίνει καλά οπότε θεωρώ οτί το πρόβλημα παραμένει απλά η καινούργια μπαταρία σίγουρα έχει διαφορετικές αντοχές απο την προηγούμενη,κατα την γνώμη μου πρέπει να τους το πάει πάλι εκεί και να το ψάξουν όσο ειναί νώρις και οχι να πάει αλλού. Ένα δίκιο το έχεις....ας ελπίσουμε να βρει άκρη! 1
killer76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το προβλημα το ειχα πριν την αλλαγη της μπαταριας. για κανα 12 ωρο standby τωρα στο 48% το αφησα και στο 48% το βρηκα. πιστευω οτι καλυτερα ειναι να το κανω αποψε ενα setup as new, να κανω 2-3 κυκλους φορτισης και να το παω δευτερα. Συμφωνειτε; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από killer76
jrepair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, killer76 είπε Ναι το προβλημα το ειχα πριν την αλλαγη της μπαταριας. για κανα 12 ωρο standby τωρα στο 48% το αφησα και στο 48% το βρηκα. πιστευω οτι καλυτερα ειναι να το κανω αποψε ενα setup as new, να κανω 2-3 κυκλους φορτισης και να το παω δευτερα. Συμφωνειτε; Οπότε με την καινούργια μια χαρά είσαι,ναι κάνε το. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από jrepair
iYannis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 πήγαινε Settings > General > Reset και πάτα Erase All Content and Settings θα χάσεις ότι έχει μέσα αλλά θα το στήσεις σαν καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα