Krayl Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, κοιταω για αυτοκίνητο και ειμαι ανάμεσα σε ford fiesta 2009 και το opel corsa απο 2007 και μετα. Θέλω να είναι πετρέλαιο. Γνωρίζεται για βλάβες στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ; Πιο απο τα δύο προτείνεται;
Tenshi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικά δεν αντιμετώπισα προβλήματα με το Fiesta (επίσης my2009).Η πιο ακριβή βλάβη που μπορεί να συναντήσεις στο μικρό Ford, είναι η ηλεκτρική κρεμαγιέρα.Το πιο ακριβό/μεγάλο service περιλαμβάνει ιμάντες και τρόμπα νερού. Συνήθως γίνεται στην 7ετία. Για το Corsa δεν έχω άποψη. Οπως και να κινηθείς, κανείς εξονυχιστικό έλεγχο. Αγοράζεις αμάξι 10 ετιας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
alkis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Να παρεις οποιο σου αρεσει, δεν υπαρχει καλο-κακο. Θεωρητικά η ford ειναι πιο ακριβη στα service της. Η opel φθηνοτερη. Οτι και να παρεις να αλλαξεις καδενα*-ιμαντες-νερα-λαδια-βαλβολινες-υγρα φρενων(που νομιζω οτι ειναι και του τιμονιου). Αν τα κανεις αυτα, εχεις αφαιρεσει μεγαλες πιθανοτητες για χοντρο προβλημα στο νεο σου αυτοκινητο. * Υπαρχουν αρκετες αναφορες οτι στον κινητηρα της Fiat που ειχε το corsa χρειαζεται αλλαγη καδενας καθε 100,00-120,000Km, και αυτα απο ιδιοκτητες fiat.Η opel ειχε δωσει οδηγια να μην αλλαχθεί ποτε.
Krayl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alkis13 είπε Να παρεις οποιο σου αρεσει, δεν υπαρχει καλο-κακο. Θεωρητικά η ford ειναι πιο ακριβη στα service της. Η opel φθηνοτερη. Οτι και να παρεις να αλλαξεις καδενα*-ιμαντες-νερα-λαδια-βαλβολινες-υγρα φρενων(που νομιζω οτι ειναι και του τιμονιου). Αν τα κανεις αυτα, εχεις αφαιρεσει μεγαλες πιθανοτητες για χοντρο προβλημα στο νεο σου αυτοκινητο. * Υπαρχουν αρκετες αναφορες οτι στον κινητηρα της Fiat που ειχε το corsa χρειαζεται αλλαγη καδενας καθε 100,00-120,000Km, και αυτα απο ιδιοκτητες fiat.Η opel ειχε δωσει οδηγια να μην αλλαχθεί ποτε. Ευχαριστώ. Νομίζω πως θα παω για το corsa μιας και βρηκα ενα που μου άρεσε και το είδα απο κοντά με 90 άλογα κινητήρα ενώ τα περισσότερα fiesta που βρίσκω ειναι με 70 και 75. Νομίζω πως θα είναι λίγα για το συγκεκριμένο αμαξι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Krayl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα