alprio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, kormos είπε Χρονικά είναι 2 ετών συσκευή εκτός αν παραστατικό μπορεί να δείξει μεταγενέστερη αγορά. Το κατάστημα που πήγε για επισκευή δεν είναι επίσημο σέρβις για να κάλυψη τη βλάβη (αν και εφόσον χρονικά θα μπορούσε να είναι εντός εγγύησης ) Ναι αυτό λέω από το πρώτο που μήνυμα. Δεν ξέρω που κολλάς; Δεν έχει σημασία ποτέ βγήκε η συσκευή. Αλλά ποτέ αγοράστηκε. Πριν ένα μήνα έκλεισε 2 χρόνια από την κυκλοφορία της. Αν δεν την πήρε day one τότε πιθανών να είναι εντός εγγύησης και λανθασμένα να το πήγε σε ένα κατάστημα με αφτερμαρκετ προϊόντα. Αν έχει το παραστατικό. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από alprio
kormos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, alprio είπε Ναι αυτό λέω από το πρώτο που μήνυμα. Δεν ξέρω που κολλάς; Δεν έχει σημασία ποτέ βγήκε η συσκευή. Αλλά ποτέ αγοράστηκε. Πριν ένα μήνα έκλεισε 2 χρόνια από την κυκλοφορία της. Αν δεν την πήρε day one τότε πιθανών να είναι εντός εγγύησης και λανθασμένα να το πήγε σε ένα κατάστημα με αφτερμαρκετ προϊόντα. Αν έχει το παραστατικό. Το σίγουρο είναι πως είσαι εκτός τόπου... Έρχεσαι εταιροχρονισμένα κατά 1 μήνα να κάνεις εικασίες άνευ λόγου. Οι ενέργειες έχουν ήδη γίνει από τον TS και η λύση έχει δωθεί...
alprio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kormos είπε Το σίγουρο είναι πως είσαι εκτός τόπου... Έρχεσαι εταιροχρονισμένα κατά 1 μήνα να κάνεις εικασίες άνευ λόγου. Οι ενέργειες έχουν ήδη γίνει από τον TS και η λύση έχει δωθεί... Το πρώτο μου ποστ ήταν ότι φαντάζομαι να ξέρει ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση. Τίποτα παραπάνω. Διότι πριν 2 ημέρες έγραψε ότι το έφτιαξε. Και όχι ένα μήνα πριν. Τώρα το είδα τώρα απάντησα. Αλλα επειδή δεν έχεις τι να πεις, λες αρλούμπες άνευ λόγου και ουσίας. Από εκεί πέρα ενημέρωσα τον ts ότι έχει 2 έτη κάτι που δεν έκανε κανείς. Και πριν ένα μήνα που έκανε το post day one να είχε πάρει iPhone θα είχε εγγύηση ακόμα. Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες. Γι κανένα πληκτρολόγιο εισαι. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από alprio
kormos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, alprio είπε Το πρώτο μου ποστ ήταν ότι φαντάζομαι να ξέρει ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση. Τίποτα παραπάνω. Διότι πριν 2 ημέρες έγραψε ότι το έφτιαξε. Και όχι ένα μήνα πριν. Τώρα το είδα τώρα απάντησα. Αλλα επειδή δεν έχεις τι να πεις, λες αρλούμπες άνευ λόγου και ουσίας. Από εκεί πέρα ενημέρωσα τον ts ότι έχει 2 έτη κάτι που δεν έκανε κανείς. Και πριν ένα μήνα που έκανε το post day one να είχε πάρει iPhone θα είχε εγγύηση ακόμα. Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες. Γι κανένα πληκτρολόγιο εισαι. Ήρθες εσύ ο "σωτήρας" και ο γνώστης να μας δώσεις τα φώτα σου... Συγχαρητήρια που παρακολουθείς εγκαίρως τα θέματα...
Kourkounatos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 20/10/2018 στις 7:31 ΜΜ, alprio είπε Το πρώτο μου ποστ ήταν ότι φαντάζομαι να ξέρει ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση. Τίποτα παραπάνω. Διότι πριν 2 ημέρες έγραψε ότι το έφτιαξε. Και όχι ένα μήνα πριν. Τώρα το είδα τώρα απάντησα. Αλλα επειδή δεν έχεις τι να πεις, λες αρλούμπες άνευ λόγου και ουσίας. Από εκεί πέρα ενημέρωσα τον ts ότι έχει 2 έτη κάτι που δεν έκανε κανείς. Και πριν ένα μήνα που έκανε το post day one να είχε πάρει iPhone θα είχε εγγύηση ακόμα. Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες. Γι κανένα πληκτρολόγιο εισαι. Εγω παντως που μπηκα στο site της apple για να ψαξω κατι,μου εβγαλε οτι εχω εναν χρονο εγγυηση απο την αγορα του.Και εγω εχω Iphone 7 Plus.Πως ακριβως εχω 2 χρονια?Πες μου για να ξερω τι να κανω στο μελλον γι αυτο ρωταω.
alprio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Kourkounatos είπε Εγω παντως που μπηκα στο site της apple για να ψαξω κατι,μου εβγαλε οτι εχω εναν χρονο εγγυηση απο την αγορα του.Και εγω εχω Iphone 7 Plus.Πως ακριβως εχω 2 χρονια?Πες μου για να ξερω τι να κανω στο μελλον γι αυτο ρωταω. Τίποτα. Αν πάθει κάτι το πας εκεί που το αγόρασες συμπληρώνεις μια αίτηση και όλα καλά. https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ ευρωπαϊκά κινητά έχουν 2 χρόνια βάσει νομοθεσίας.
CheOnWeb Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, alprio said: Τίποτα. Αν πάθει κάτι το πας εκεί που το αγόρασες συμπληρώνεις μια αίτηση και όλα καλά. https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ ευρωπαϊκά κινητά έχουν 2 χρόνια βάσει νομοθεσίας. Το ζουμί είναι στα ψιλά γράμματα. Υποθέτω ότι η Ελλάδα ανήκει, "Στα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ". Στην ουσία, είναι στη διακριτική ευχέρεια του πωλητή.
alprio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το ζουμί είναι στα ψιλά γράμματα. Υποθέτω ότι η Ελλάδα ανήκει, "Στα περισσότερα κράτη-μέλη της ΕΕ". Στην ουσία, είναι στη διακριτική ευχέρεια του πωλητή. Δεν έχει να κάνει μόνο με πωλητή. Εγω που είχα το Apple Watch series 2 και χάλασε στον 1 χρόνο και 6 μήνες, το πήγα στην document και χωρίς καμία άρνηση το έστειλαν στην Apple. Και πήγα εκεί γιατί το Public έκανε τον κινέζο.η απόδειξη φαντάσου δεν έλεγε καν imei. Και εκτός αυτού είναι η χειρότερη απόδειξη Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από alprio
CheOnWeb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, alprio said: Δεν έχει να κάνει μόνο με πωλητή. Εγω που είχα το Apple Watch series 2 και χάλασε στον 1 χρόνο και 6 μήνες, το πήγα στην document και χωρίς καμία άρνηση το έστειλαν στην Apple. Και πήγα εκεί γιατί το Public έκανε τον κινέζο.η απόδειξη φαντάσου δεν έλεγε καν imei. Και εκτός αυτού είναι η χειρότερη απόδειξη Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, μπορεί να το δεχθούν αλλά ο νόμος λέει ότι μετά από 6 μήνες, η ευθύνη απόδειξης ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση βαραίνει τον αγοραστή.
alprio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, μπορεί να το δεχθούν αλλά ο νόμος λέει ότι μετά από 6 μήνες, η ευθύνη απόδειξης ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση βαραίνει τον αγοραστή. Δεν απέδειξα ποτέ ότι υπήρχε ελάττωμα κατά την παράδοση. Μπήκε νερό από θάλασσα,χάλασε μου έδωσαν καινούριο. Και όλα αυτά σε 1 εβδομάδα. Στάλθηκε έξω το παλιό και μου έστειλα νέο σφραγισμένο.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 9 hours ago, alprio said: Δεν απέδειξα ποτέ ότι υπήρχε ελάττωμα κατά την παράδοση. Μπήκε νερό από θάλασσα,χάλασε μου έδωσαν καινούριο. Και όλα αυτά σε 1 εβδομάδα. Στάλθηκε έξω το παλιό και μου έστειλα νέο σφραγισμένο. Δεν αμφιβάλλω. Ο νόμος που παρέθεσες λέει αυτό που περιγράφω παραπάνω.
spyros007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Οντως ρε παιδια εχει αποδειχτεί οτι οι επίσημοι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα για παρα πολλά προβλήματα καλύπτουν και το δευτερο χρονο.Ειναι γεγονός .Σαφως αν δεν εχεις κλεισει διχρονο απεθυνεσαι πρωτα στους επισήμους αντιπροσώπους και μετα σε οπουδήποτε αλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα