fragma Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Μην ακούς κανέναν από αυτούς, δεν έχουν ιδέα τι παίζει εκεί έξω. Περιοδικά πέφτουν χοντρές καμπάνες και κάποιοι πάνε δικαστήριο ακόμα και για ψιλολόγια έτσι για παραδειγματισμό και κάτι αστεία που ακούς ότι δεν τους συμφέρει να σε πάνε δικαστήριο γιατί τα δικαστικά είναι πολλά να τα ακούς βερεσέ γιατί αν είσαι 100% εσύ ο φταίχτης και δικαιωθεί η εταιρία τότε θα πληρώσεις και τα δικαστικά. Κατά τα άλλα κακή συνεννόηση και κακή εξυπηρέτηση μπορεί να υπάρξει παντού. Ειδικά σε περιπτώσεις μετά από εξαγορά όπως η δική σου λόγο στοιχείων που δεν είσαι 100% vodafone. Θα πας σε κατάστημα voda και θα ζητήσεις να σου εκτυπώσουν το τωρινό σου πακέτο να δεις τι έχεις και τι συμφωνία έχει γίνει. Πάνω γράφει την διάρκεια του κάθε προγράμματος. Δηλαδή εσυ του προτείνεις να πάει σαν μ@λ@κας να πληρώσει τα λαμόγια μιας εισπρακτικής για ενα παλιό "χρέος" που δεν είναι καν διαπιστωμένο οτι οφείλεται σε δική του υπαιτιότητα. Τρομερή συμβουλή. Gese μην κάνεις τίποτα αν δεν επικοινωνήσουν γραπτά ή προφορικά μαζί σου απο την ίδια την εταιρία, γιατί ΑΝ θελήσουν να το διεκδικήσουν δικαστικά θα σου έρθει εξώδικο (που σε απλά Ελληνικά σημαίνει ειδοποίηση) και θα έχεις τουλάχιστον 30 μέρες να πληρώσεις την οφειλή πριν πάει δικαστικά.
spyros007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σαφως και υπαρχει η πιθανοτητα να δικαστεί καποια τετοια υποθεση ωστόσο τοσα χρονια δεν εχω βρει πουθενα καποιον που να λεει οτι δικαστηκε ΚΑΙ καταδικαστηκε.Αν έχεις καποιο στοιχειο γιατι δεν μας το λες αντι να βαζεισ συνεχεια την κασετα του εκφοβισμου κατι που με κανει να αναρωτιμαι τι ρολο βαρας εδω μεσα.Να πω ακομα οτι αν όντως καποιος χρωσταει πρεπει να πληρωνει ,διαφορετικα αναλαμβάνει και τις ευθύνες του αλλα οταν εχει δικιο να μη κανει πισω με τιποτα και οχι να πληρωνουμε τα λαμογια και τους κολλητους αυτών. 41 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Μην ακούς κανέναν από αυτούς, δεν έχουν ιδέα τι παίζει εκεί έξω. Περιοδικά πέφτουν χοντρές καμπάνες και κάποιοι πάνε δικαστήριο ακόμα και για ψιλολόγια έτσι για παραδειγματισμό και κάτι αστεία που ακούς ότι δεν τους συμφέρει να σε πάνε δικαστήριο γιατί τα δικαστικά είναι πολλά να τα ακούς βερεσέ γιατί αν είσαι 100% εσύ ο φταίχτης και δικαιωθεί η εταιρία τότε θα πληρώσεις και τα δικαστικά. Κατά τα άλλα κακή συνεννόηση και κακή εξυπηρέτηση μπορεί να υπάρξει παντού. Ειδικά σε περιπτώσεις μετά από εξαγορά όπως η δική σου λόγο στοιχείων που δεν είσαι 100% vodafone. Θα πας σε κατάστημα voda και θα ζητήσεις να σου εκτυπώσουν το τωρινό σου πακέτο να δεις τι έχεις και τι συμφωνία έχει γίνει. Πάνω γράφει την διάρκεια του κάθε προγράμματος. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από spyros007
ikaruga24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, fragma είπε Δηλαδή εσυ του προτείνεις να πάει σαν μ@λ@κας να πληρώσει τα λαμόγια μιας εισπρακτικής για ενα παλιό "χρέος" που δεν είναι καν διαπιστωμένο οτι οφείλεται σε δική του υπαιτιότητα. Τρομερή συμβουλή. Είπα να πληρώσει μόνο αυτά που του αναλογούν που συμφωνήθηκαν και είναι σωστά, όχι τα υπόλοιπα. 9 λεπτά πριν, spyros007 είπε Σαφως και υπαρχει η πιθανοτητα να δικαστεί καποια τετοια υποθεση ωστόσο τοσα χρονια δεν εχω βρει πουθενα καποιον που να λεει οτι δικαστηκε ΚΑΙ καταδικαστηκε.Αν έχεις καποιο στοιχειο γιατι δεν μας το λες αντι να βαζεισ συνεχεια την κασετα του εκφοβισμου κατι που με κανει να αναρωτιμαι τι ρολο βαρας εδω μεσα.Να πω ακομα οτι αν όντως καποιος χρωσταει πρεπει να πληρωνει ,διαφορετικα αναλαμβάνει και τις ευθύνες του αλλα οταν εχει δικιο να μη κανει πισω με τιποτα και οχι να πληρωνουμε τα λαμογια και τους κολλητους αυτών. Τι ρόλο να βαράω εδώ μέσα ρε μεγάλε; Πέρασα από τέτοια θέση σχεδόν 3 χρόνια και έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Κόσμος που πλήρωσε εν τέλη κάτι χιλιάρικα για 100 ευρώ χρέος γιατί είχαν την ίδια λογική με εσένα. Τι στοιχεία ακριβώς ψάχνεις να βρεις δηλαδή; Και δεν είπα πουθενά να τα πληρώσει όλα, είπα μόνο αυτά που του αναλογούν και για τα υπόλοιπα να κάνει την προβλεπόμενη διαδικασία. Χαλαρώστε ορισμένοι.
vins Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Εμένα πάντως μου ήρθε εξώδικο ενώ η οφειλή ήταν μπαρμπουτσαλα, καθώς είχαν σπάσει με μονομερως το συμβολαιο με αυξήσεις και εμπρόθεσμα είχα κάνει φορητότητα. Οφειλή 250 ευρώ παρακαλώ. Πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο που έστειλε το εξώδικο, της εξήγησα ότι έχει γίνει καταγγελια στην ΕΕΤΤ, μου λεει με υφος χιλιων καρδιναλιων αυτοι δεν μπορουν να κανουν τπτ (ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ). Το εξώδικο μου το έστειλαν μάλιστα με κούριερ, για να φτάσει 2 μέρες πριν λήξει η προθεσμία να απαντήσουν στην καταγγελία! Φυσικά τους έγραψα, και μετά από 2 μέρες μου ήρθε λογαριασμός με κούριερ πάλι , στον οποίο μου πιστωναν ένα 50αρικο. Τα γράφω όλα αυτά για να σας συμβουλεύσω αν έχετε το δίκαιο με το μέρος σας, κυνηγάτε τους! Αν υπάρχουν γκρίζα σημεία, τηλέφωνο στην ΕΕΤΤ για συμβουλή, εμένα με βοήθησαν πολύ. 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πω ρε φιλε παλι καλα δεν την πατησα της προαλλες! Ηρθε μια απο την wind στο σπιτι εγω ημουν για ψαρεμα και επειδη σπιτι δεν ξερουν την εβαλαν να με παρει τηλ και μου αρχισε το μπιρι μπιρι. οτι και καλα πλεον εχει καταργηθει αυτο και σπας το συμβολαιο οποτε θες! Googlare το λεει ειναι καινουργιο δεν το ξερουν πολλοι. Και οτι και καλα μονο αν ξανα γυρισεις στην ιδια εταιρεια θα σου τα ζητησουν αλλα μπορεις να μπεις λεει με αλλο ΑΦΜ και να μην εχεις θεμα. Αν κατσω στον επομενο καμια εγω θα φταιω; Τι απατεωνες ειναι αυτοι ρε; Και τα αφεντικα τους και τα παιδακια που βγαζουν μεροκαματο κοροιδευοντας τον κοσμο! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από ExTaCy1337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα