Προς το περιεχόμενο

Νέα Samsung Galaxy J4+ και J6+ με οθόνες Infinity 6 ιντσών HD+

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Snolly είπε

που το πιθανότερο είναι το οπτικό αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από το 95% των οθονών με "ανώτερα" specs. θα μας το πουν τα reviews σε ένα μηνάκι

Καλα αυτο εννοειτε, σε καποια post ta specs ειναι το σημαντικοτερο και σε αλλα δεν μετρανε και θα δουμε reviews.

Ειναι LCD, δεν χρειαζομαι κανενα review να μου πει οτι ειναι κατωτερο απο OLED. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, boulevar said:

Καλα αυτο εννοειτε, σε καποια post ta specs ειναι το σημαντικοτερο και σε αλλα δεν μετρανε και θα δουμε reviews.

Ειναι LCD, δεν χρειαζομαι κανενα review να μου πει οτι ειναι κατωτερο απο OLED. 

δεν ισχύει πάντα αυτό. παίζει ρόλο και η υλοποίηση και διαφόρων ειδών ποιότητες. πόσα τηλέφωνα έχω δει που μετά από ανεπίσημη αλλαγή οθόνης έρχονται με κάτι σαπάκια, ξεπλυμένα χρώματα κλπ. επίσης αν η μεγαλύτερη ανάλυση δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στο μάτι τότε γιατί να την θέλω; για να καίει μπαταρία; πάνω από τα 300 ppi όλα ίδια φαίνονται. είναι σα να θέλω 6λιτρο κινητήρα με όριο ταχύτητας τα 100χμ. τι να τον κάνω; να καίει βενζίνη τσάμπα;

παίζουν πολλά πράγματα ρόλο πέρα από τα σκέτα σπεκς και νούμερα. ανεξαρτήτως κατασκευαστή. υπάρχουν oled οθόνες φανταστικές σε android συσκευές και υπάρχουν και oled οθόνες σκατένιες πάλι σε android συσκευές. δεν ισχύει το oled > lcd no matter what. τέλος επειδή είναι ενικός γράφεται "εννοείται". αν ήταν πληθυντικός θα ήταν με έψιλον πχ "εσείς εννοείτε"

μερικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά:

120Hz touch-sensing

iOS systemwide colour management

best colour accuracy

wide colour support

True Tone display

δεν τα λέω εγώ ε; το τυχαίο Τ3 τα λέει

https://www.t3.com/news/iphone-xr-liquid-retina-lcd-display-stats-you-need-to-know-about

Επεξ/σία από Snolly
  • Like 3

2 λεπτά πριν, Snolly είπε

120Hz touch-sensing

best colour accuracy

wide colour support

True Tone display

Τώρα αλλάζει το πράγμα. Άρχισα να το βλέπω σοβαρά. 

• Like 1

1 minute ago, jp77s said:

Τώρα αλλάζει το πράγμα. Άρχισα να το βλέπω σοβαρά. 

μπορείτε να κοροϊδεύετε όσο θέλετε, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να χλευάζει κάποιος πράγματα που ούτε έχει δει ποτέ ούτε μπορεί να τα καταλάβει.

• Like 1
  • Thanks 3

9 λεπτά πριν, Snolly είπε

μπορείτε να κοροϊδεύετε όσο θέλετε, δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να χλευάζει κάποιος πράγματα που ούτε έχει δει ποτέ ούτε μπορεί να τα καταλάβει.

Ούτε σε κοροϊδεύω ούτε αμφισβητώ ότι ισχύουν αυτά που γράφεις. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι δεν τα αξίζει τόσα λεφτά ο κατηγορούμενος. 

• Like 1

Εμ δεν έχουν άδικο όσοι κατηγορούν τους Apple fans που ότι σας πασάρει η μαμά το κατεβάζετε αμάσητο...

Δηλαδή εντάξει, όσο τέλεια και να είναι αυτή η liquid LCD δεν παύει να είναι μια LCD και στα 930€ που κάνει το τηλέφωνο θα έπρεπε να είστε πιο απαιτητικό καταναλωτικό κοινό.

2 λεπτά πριν, Snolly είπε

δεν ισχύει πάντα αυτό. παίζει ρόλο και η υλοποίηση και διαφόρων ειδών ποιότητες. πόσα τηλέφωνα έχω δει που μετά από ανεπίσημη αλλαγή οθόνης έρχονται με κάτι σαπάκια, ξεπλυμένα χρώματα κλπ. επίσης αν η μεγαλύτερη ανάλυση δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στο μάτι τότε γιατί να την θέλω; για να καίει μπαταρία; πάνω από τα 300 ppi όλα ίδια φαίνονται. είναι σα να θέλω 6λιτρο κινητήρα με όριο ταχύτητας τα 100χμ. τι να τον κάνω; να καίει βενζίνη τσάμπα;

παίζουν πολλά πράγματα ρόλο πέρα από τα σκέτα σπεκς και νούμερα. ανεξαρτήτως κατασκευαστή. υπάρχουν oled οθόνες φανταστικές σε android συσκευές και υπάρχουν και oled οθόνες σκατένιες πάλι σε android συσκευές. δεν ισχύει το oled > lcd no matter what. τέλος επειδή είναι ενικός γράφεται "εννοείται". αν ήταν πληθυντικός θα ήταν με έψιλον πχ "εσείς εννοείτε"

120Hz touch-sensing

best colour accuracy

wide colour support

True Tone display

Άμα ήταν ανούσια τα pixel δεν θα τα βάζανε σε όλες τις ναυαρχίδες και mid-range! 1080p πλέον είναι minimum. Όχι είναι σαν να έχεις αμάξι που έχει τελική 300 χλ/ώρα αλλά οι δρόμοι σου λένε μεγίστη ταχύτητα 130, τι σημαίνει ότι θα πάρω smartακι? 

120hz touch sensitivity δεν έχει σχέση με το τι οθόνη έχεις. Μπορείς να έχεις και με Oled (iphone x) η και χωρίς οθόνη :D, 120hz οθόνη δεν γίνεται σε oled ακόμα αλλά και πάλι δεν το έχει το συγκεκριμένο κινητό οπότε? Μακάρι να είχε έστω αυτό για να δικαιολογήσει την τιμή του αλλά δεν.  True tone display πάλι έχεις και σε Oled. Τα χρώματα που αναφέρεις είναι υποκειμενικά οπότε.. 

Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις? Με αυτά που είπες δεν έπεισες κανέναν.

Μήπως πρέπει να πεις την λέξη liquid? Εκεί δεν θα έχω τι πω, αλήθεια!

41 λεπτά πριν, Snolly είπε

120Hz touch-sensing

best colour accuracy

wide colour support

True Tone display

https://www.t3.com/news/iphone-xr-liquid-retina-lcd-display-stats-you-need-to-know-about

Με ξεπερναει που μιλας οτι δεν μετρανε τα specs αλλα ταυτοχρονα γραφεις 7 σειρες με specs. Καλο θα ηταν αυτα να μην γινονται! 

• Like 1

• Super Moderators
8 minutes ago, VChris said:

Εμ δεν έχουν άδικο όσοι κατηγορούν τους Apple fans που ότι σας πασάρει η μαμά το κατεβάζετε αμάσητο...

Δηλαδή εντάξει, όσο τέλεια και να είναι αυτή η liquid LCD δεν παύει να είναι μια LCD και στα 930€ που κάνει το τηλέφωνο θα έπρεπε να είστε πιο απαιτητικό καταναλωτικό κοινό.

Μιας και η οθόνη είναι το κυριότερο συστατικό που καθορίζει την τελική τιμή ενός smartphone... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Snolly είπε

120Hz touch-sensing

best colour accuracy

wide colour support

True Tone display

Δεν μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικές τεχνολογίες και να λες ότι έχει να κάνει με την ποιότητα.Η πιο ποιοτική ips δεν μπορεί να φτάσει το μαύρο και την αντίθεση μιας oled.οι ips έχουν καλύτερη φωτεινότητα και πιο φυσικά χρώματα οι oled ειχουν πιο έντονα χρώματα.Τι να συγκρίνεις?

Όσο για το HD και το full Hd σε μια οθόνη 4 ιντσών ίσως να μην μπορείς να δεις διαφορά αλλά σε μια οθονη 6-7 ιντσών σίγουρα θα δεις διαφορά.αυτη που δεν θα καταλάβεις μεγαλη διαφορά σε smartphone είναι η 4K απο μια FullHD,αλλά και πάλι έχουν διαφορά στην ποιότητα της εικόνας

Επεξ/σία από Istros
  • Like 3

21 λεπτά πριν, Gougouftas είπε

Με 60 ευρω κατω οι τιμες μια χαρα ειναι.

Ελπίζω να μιλάς για τα samsung του θέματος. Γιατί αν μιλάς για κάτι άλλο... με στεναχωρείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μιας και η οθόνη είναι το κυριότερο συστατικό που καθορίζει την τελική τιμή ενός smartphone... 

Δικαιολογία να χρυσώσουμε το χάπι? Με αυτήν την λογική δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν σας πασάρει αύριο κινητό στα 750€ με ανάλυση 960 x 540 (ξέρεις... στις 4" που είναι και πιο βολικές στο χέρι).

Είναι προς όφελος σου να είσαι απαιτητικός, ασκώντας κριτική όπου πρέπει. Και η περίπτωση της LCD οθόνης σε ένα πανάκριβο κινητό είναι ένα ωραίο πεδίο κριτικής. Είχες Apple LCD και έχεις Apple Amoled. Τις διαφορές τις ξέρεις...

Επεξ/σία από VChris

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως η οθόνη είναι το πιο ακριβο εξάρτημα σ ένα κινητο.Γιαυτο και όταν κάνουν έκπτωση στην τιμή η θέλουν περισσότερο κέρδος ξεκινάνε το κόψιμο από εκεί.

Η οθόνη στο iphone 6plus που ήταν ips fullHd κόστιζε 59.50$

Η οθόνη στο iphone 6 με μικρότερη ανάλυση ips 41$

Και η amoled στο X 110$

Γι'αυτό μας προέκυψε και η liquid retina για περισσότερο κέρδος.Τωρα τα περί ποιότητας είναι για γέλια.

Σίγουρα θα έχει διαφορά από μια ips με ίδια ανάλυση που έχει το goophone αλλά μέχρι εκει

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...