Προς το περιεχόμενο

tablet για παιδί

Feigen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω ένα ανθεκτικό tablet για παιδί με καλά specs.

Αυτο που μου άρεσε όσον αφορά τα specs ειναι το Fire HD 10 kids edition με 2 χρόνια αντικαταστασης ακομα κι αν το σπάσει, no questions asked.

https://www.amazon.co.uk/dp/B079Z227TX/ref=ods_cc_tabl_suezKET

Η amazon όμως δεν το στέλνει Ελλάδα.

Τι άλλη επιλογή έχω?

Σε ελληνικά καταστήματα βρίσκω μόνο κάτι σκουπίδια όπως το MLS kido

https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=παιδικά+tablet

Επεξ/σία από Feigen
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το παιδί σου είναι μικρό, κάτω από 12-13, καλύτερα θα ήταν ν' αποφύγεις το tablet/κινητό! Θα του κάνεις κακό. Θα μου πεις με μέτρο, αλλά όταν το σύνδρομο στέρησης θα το κάνει να φέρεται υστερικά θα με θυμηθείς!

Εχω κανει μυθικους τσακωμους με τη γυναικα για αυτο το θεμα. Εγω ελεγα οχι ταμπλετ , εκεινη ναι . Τελικα πηραμε στην 6χρονη (τοτε) κορη μου και σε ενα μηνα μολις κλειδωθηκε στο ντουλαπι γιατι οποτε της το παιρναμε εκανε σαν τρελη. 

Φυσικα στη δευτερη κορη ουτε κινητο ουτε ταμπλετ . Πηρα ενα 2ds και παιζουν μια χαρα μεχρι να βαρεθουν . ΜΑΚΡΙΑ απο ταμπλετ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τεχνοφοβική άποψη που δεν ισχύει.  Το παιδί μου ήδη χρησιμοποιεί το δικο μου tablet και το έχει βοηθήσει στην ανάπτυξή του.

Στο θέμα μας παρακαλώ. Δε ζητησα συμβουλές ανατροφής.

Επεξ/σία από Feigen

15 λεπτά πριν, Feigen είπε

τεχνοφοβική άποψη που δεν ισχύει.  Το παιδί μου ήδη χρησιμοποιεί το δικο μου tablet και το έχει βοηθήσει στην ανάπτυξή του.

Στο θέμα μας παρακαλώ. Δε ζητησα συμβουλές ανατροφής.

ναι αλλα οπως ειπες ειναι το δικο σου ταμπλετ, που σημαινει οτι το χρησιμοποιει για λιγο χρονο και φανταζομαι εισαι καπου κοντα

οταν ζητας ανθεκτικο για παιδια, εμενα (και φανταζομαι των υπολοιπων) το μυαλο παει οτι θες ν αφησεις πιτσιρικι μονο του με ταμπλετ, κατι που ειναι φαουλ. εσυ στη θεση μας δε θα ελεγες κατι?

παιζει να μαι απο τους πιο προ-τεχνολογικους εδω μεσα και ακομα και γω δεν θα αφηνα το παιδι ΜΟΝΟ του με ταμπλετ-κινητο τουλαχιστον οχι μεχρι τις τελευταιες ταξεις του δημοτικου (κινητο με περιορισμενες δυνατοτητες για επικοινωνια) και ενα νορμαλ κινητο (φτηνο ομως) στο γυμνασιο.

μεχρι τοτε εγω δεν βλεπω προβλημα να χρησιμοποιει το παιδι τη τεχνολογια, αλλα παντα με καποιον διπλα του, αρα αυτο που ζητας ειναι αχρειαστο.

υγ. φορουμ ειναι, γνωμες θα ακουσεις, και η γνωμη μου (μας?) ειναι να μην αγορασεις τιποτα. αμα θες εξυπηρετηση γραψε στην αμαζον τι μπορει να κανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι σχεση έχει το πόσο ανθεκτικό θα ειναι ένα tablet με την επίβλεψη και το χρόνο που θα αφιερώνει αυτο?

Η χρήση ειναι πάντα με επίβλεψη αλλα δεν μπορώ και να του το κρατάω και στο χέρι. Παιδιά ειναι θα τους πέσει και θα σπάσει.(εδώ πέφτουν απο μας).  Αυτο το λόγο έχει η ανθεκτικότητα και η εγγύηση όπως και το ότι τα παιδικά tablet έχουν software για γονικό έλεγχο και ειδικό παιδικό περιεχόμενο.

Επαναλαμβάνω ότι αν δω το παιδι να μην το χρησιμοποιεί σωστά εννοείται ότι θα επέμβω αλλα εξαρτάται και στο παιδί. Αλλο μπορεί να κολλήσει. Το δικο μου και με τα κλασικά παιχνίδια του θα παίξει και με αλλα παιδιά αλλα δε θα του στερήσω την τεχνολογία όπως έκαναν οι παπούδες μας.

Η γυναίκα μου ειναι παιδίατρος και είχε κι αυτη τεράστιες ενστάσεις για την τεχνολογία, σε βαθμο να μη θέλει ούτε τηλεόραση στο σπίτι, αλλα βλέποντας πόσο έχει βοηθήσει η τεχνολογία το δικο μας παιδι έχει αναθεωρήσει και η ίδια.

Anyway, θα το παραγγείλω απο ebay και Αμερική μάλλον. 

Επεξ/σία από Feigen

21 λεπτά πριν, Feigen είπε

τι σχεση έχει το πόσο ανθεκτικό θα ειναι ένα tablet με την επίβλεψη και το χρόνο που θα αφιερώνει αυτο?

Η χρήση ειναι πάντα με επίβλεψη αλλα δεν μπορώ και να του το κρατάω και στο χέρι. Παιδιά ειναι θα τους πέσει και θα σπάσει.(εδώ πέφτουν απο μας).  Αυτο το λόγο έχει η ανθεκτικότητα και η εγγύηση όπως και το ότι τα παιδικά tablet έχουν software για γονικό έλεγχο και ειδικό παιδικό περιεχόμενο.

Επαναλαμβάνω ότι αν δω το παιδι να μην το χρησιμοποιεί σωστά εννοείται ότι θα επέμβω αλλα εξαρτάται και στο παιδί. Αλλο μπορεί να κολλήσει. Το δικο μου και με τα κλασικά παιχνίδια του θα παίξει και με αλλα παιδιά αλλα δε θα του στερήσω την τεχνολογία όπως έκαναν οι παπούδες μας.

Η γυναίκα μου ειναι παιδίατρος και είχε κι αυτη τεράστιες ενστάσεις για την τεχνολογία, σε βαθμο να μη θέλει ούτε τηλεόραση στο σπίτι, αλλα βλέποντας πόσο έχει βοηθήσει η τεχνολογία το δικο μας παιδι έχει αναθεωρήσει και η ίδια.

Anyway, θα το παραγγείλω απο ebay και Αμερική μάλλον. 

προσεχε διοτι πλεον υπαρχουν τελωνεια και θα σ παει ο κουκος αηδονι

αμα επιβλεπεις, ουτε ειδικα προγραμματα χρειαζεσαι, ουτε γονικους ελεγχους, ουτε θα παθει τιποτα αμα πεσει απ το μισο μετρο. βαλε μια θηκη και εισαι ετοιμος, δεν βλεπω λογο να πας στην ακριβη λυση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...