Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

στην δουλειά επειδή είμαστε σε εργοτάξιο και το wifi λόγω container δεν πολυφτουράει, για ένα άλλο container έχω περάσει καλώδιο δικτύου.

Επειδή θέλουμε ασύρματο στο συγκεκριμένο container και από το router το σήμα δεν πιάνει, έχετε να προτείνετε κάποιο access point;

Θα προτιμούσα από Πλαίσιο, γιατί από εκεί συνεργάζεται η εταιρία...

ΥΓ: Αν έχετε να προτείνετε και κάποιο καλό powerline (πάλι σε προτίμηση από Πλαίσιο), γιατί θέλω να δοκιμάσω κάτι θα σας ήμουν ευγνώμων

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και πάλι και χρόνια πολλά,

θα ήθελα να ρωτήσω ποιο θεωρείτε το πιο καλό repeater της αγοράς;

Δημοσ.
Στις 20/9/2018 στις 11:51 ΠΜ, M@dB0x είπε

Δε θα πιανει ουτε το ΑΡ τοτε...... πρεπει να βαλεις repeater ενδιαμεσα.

τι εννοείς δεν θα πιάνει; έχει περάσει καλώδιο δικτύου...

Δημοσ.
6 hours ago, atssssss said:

Παιδιά καλησπέρα και πάλι και χρόνια πολλά,

θα ήθελα να ρωτήσω ποιο θεωρείτε το πιο καλό repeater της αγοράς;

το πιο καλο ειναι σχετικο.για μενα το Repeater ειναι λυση αναγκης.access point θα παιξει πολυ καλυτερα αν μπορεις να ριξεις καλωδιο μεχρι εκει.καλο Repeater ναι υπαρχει και αυτο με τριπλο radio

https://en.avm.de/products/fritzwlan/fritzrepeater-3000/

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, poulinos είπε

το πιο καλο ειναι σχετικο.για μενα το Repeater ειναι λυση αναγκης.access point θα παιξει πολυ καλυτερα αν μπορεις να ριξεις καλωδιο μεχρι εκει.καλο Repeater ναι υπαρχει και αυτο με τριπλο radio

https://en.avm.de/products/fritzwlan/fritzrepeater-3000/

Κι εγώ είμαι ανάμεσα στο fritzbox και στο netgear ex8000 (χρησιμοποιώ ήδη 2 θύρες lan και δεν ξέρω αν χρειαστώ παραπάνω).

Δημοσ.
30 minutes ago, achilles_g_ said:

Κι εγώ είμαι ανάμεσα στο fritzbox και στο netgear ex8000 (χρησιμοποιώ ήδη 2 θύρες lan και δεν ξέρω αν χρειαστώ παραπάνω).

αν μπορεις να βαλεις powerline + wifi , ή access point καντο ετσι αντι για Repeater. κατα τα αλλα και τα 2 tri-band και τα 2 Mesh.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν μπορεις να βαλεις powerline + wifi , ή access point καντο ετσι αντι για Repeater. κατα τα αλλα και τα 2 tri-band και τα 2 Mesh.

Είχα δοκιμάσει με το speedport και τα devolo dlan 1200 ac και μόλις τα έβαζα έπεφτε το δίκτυο. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα ήταν των devolo ή του speedport plus. Οπότε πήγα στη λύση του extender μιας και δεν μπορούσα να έχω καλώδιο.

Δημοσ.

θελει δοκιμες για να δεις τι απο τα δυο εφταιγε.

16 minutes ago, achilles_g_ said:

Είχα δοκιμάσει με το speedport και τα devolo dlan 1200 ac και μόλις τα έβαζα έπεφτε το δίκτυο. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα ήταν των devolo ή του speedport plus. Οπότε πήγα στη λύση του extender μιας και δεν μπορούσα να έχω καλώδιο.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, poulinos είπε

θελει δοκιμες για να δεις τι απο τα δυο εφταιγε.

Aπό την devolo moy είπαν :

"DLAN adapter should not be plugged into an electrical outlet next to the telephone connection"

κάτι που εκ φύσεως είναι δύσκολο γιατί 99% δίπλα στο πιριζάκι τηλεφώνου υπάρχει πρίζα ρεύματος.

Δημοσ.
32 minutes ago, achilles_g_ said:

Aπό την devolo moy είπαν :

"DLAN adapter should not be plugged into an electrical outlet next to the telephone connection"

κάτι που εκ φύσεως είναι δύσκολο γιατί 99% δίπλα στο πιριζάκι τηλεφώνου υπάρχει πρίζα ρεύματος.

δεν μπορω να καταλαβω το γιατι και επισης ο πιο πολυς κοσμος ετσι το εχει. συνηθως το Router το βαζεις και πανω στο Passthrough του Powerline.αν ειναι να τραβηξω Utp και να παω σε αλλη πριζα τοτε να τραβηξω και utp να παω μεχρι μεσα τον χωρο που θελω.οσα Powerline εχω δοκιμασει ολα ηταν στο ιδιο πολυπριζο με το router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...